• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дайте мнение коя машина е по-добра

Започната от kron, Събота, 26 Май, 2012, 21:57:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Лелеее мале ;)Хладилника,мадилника, кво правиш бе брат?Кои го брига за твоя хладилник,ти са че показваш как се зарежда хладилник ли,или как се.....кара ???Марш при шкодите!

ivopifeca

iv4o82

Цитат на: ivopifeca - Събота, 22 Септември, 2012, 14:57:14
Лелеее мале ;)Хладилника,мадилника, кво правиш бе брат?Кои го брига за твоя хладилник,ти са че показваш как се зарежда хладилник ли,или как се.....кара ???Марш при шкодите!
що не си сложиш барут на едно място и не се засилиш в ремаркето да гръмнеш!голем разбирач си бе свлеч!!!ти от горивото май милионер си станал шофьореее :P

iv4o82

ivopifeca

Цитат на: iv4o82 - Събота, 22 Септември, 2012, 17:31:34
що не си сложиш барут на едно място и не се засилиш в ремаркето да гръмнеш!голем разбирач си бе свлеч!!!ти от горивото май милионер си станал шофьореее :P
Еи шкодаджииче,барута ще си го завреш нали знаеш-там каде ти е наи кеф да ти влиза,и щего драснеш в ТКЗС-то,левак с леваците,ти скиваш ли се,колко си ларш бе,да показваш от къде се зарежда хладилника бре,искаш да отвориш очите на некои ли бе,бастун ;)марш в дапа  ;)

iv4o82

Цитат на: ivopifeca - Събота, 22 Септември, 2012, 18:41:38
Еи шкодаджииче,барута ще си го завреш нали знаеш-там каде ти е наи кеф да ти влиза,и щего драснеш в ТКЗС-то,левак с леваците,ти скиваш ли се,колко си ларш бе,да показваш от къде се зарежда хладилника бре,искаш да отвориш очите на некои ли бе,бастун ;)марш в дапа  ;)
карай си в БГ и си гний тука! :)

ivopifeca

Заради такива,като тебе,къде много се изхварлят и показват нещата публично,вече не става за каране,караи,ако искаш и на Марс,ще стигнеш до полузареден хладилник и си до там ;)

iv4o82

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 23 Септември, 2012, 10:13:11
Заради такива,като тебе,къде много се изхварлят и показват нещата публично,вече не става за каране,караи,ако искаш и на Марс,ще стигнеш до полузареден хладилник и си до там ;)
добре :D

ivopifeca

Ти откъде сметаш че карам в БГ,познаваме ли се?

Бриги Магнито

Те за тва дападжийте ,кат чуат тираджия и се спукват от смех . ;)

ivopifeca

Мое да се спука,кои иска и от оргазъм,аз не съм тираджия и не се пишем на такъв,само гледам некои работи. ;)

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

София-Пловдив, товар 9500кг., със силен попътен вятър....
Ама на връщане  си ....... мамата 22т, насрещен вятър и общият разход беше 34.0л/100км
Смятайте колко е дал на връщане...

ivopifeca

Напълно нормален разход,даже е доста приличен,като се има в предвид,че навръщане си бил тежък,а и след Пазарджик си е само повече нагоре до София.Ако си бил 22 тона на отиване и 9.500 на връщане,щеше да е друга музиката ;)

Бриги Магнито

Лошио ветъро как го определи като насрещен ,да не те биеше у джамо и он да влезна при тебе?
Па и насрещен ветър има до първио завой след тва е страничен ветър.
И я МАН не съм возил я мъцни тва средно за 100км за последните 100 ли важи или ........бе нищо не ми говори тва средно за 100,оти на 101-ия дойде байр и ойде коня в реката.
Иначе евала доказа,че си гоУем верно средно на 28 го търкаляш тоз МАН,кажи ко пиеш да ти викам едно пиене по случай случката.

Са е нормално некой добър колко Лошио у разходите да щракне некой Тракторс по трасето със сходни показатели като ветър и тонаж и да зафатаме със спамо.
Апропо Лошио мъцни спирал ли си да пикаш у Пловдив ли влиза или малко около него ти беа адресите,те такива ми ти подробности разни.
А чеки,че забраих с тия 10 т бугето горе ли ти беше или доле,знаеш всичко е от значение. ;)

loshdancho

Първата снимка е само по магистралата, втората е на митницата.  От там до стъкларския и после до безмитната, а после София. Бугето го дигам винаги когато мога дори  с 24 тона на маневра. Така, че се сещаш.
А за вятъра дали е насрещен или попътен..... до първия завой и след него си остава такъв до края.
За разход на 1000 не знам, Всичко се мери на L/100.

Бриги Магнито

Или с други думи Пловдив 100км е баш Вакарелскио байр,там лапва 2-3 кила и язък за целата галимация(примерно)
Лошио дзверим се баце оти некой гламар ефенди,че вземе си помисли че и неговото дръгел с толкова припка и съответно некой колега,че се фърли па у филма оди доказвай,че немаш сестра.
Инак ич не ми е зор ако ще и 15 гори

Бриги Магнито