• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колата на абитуриентките

Започната от admin, Неделя, 11 Март, 2012, 14:59:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Перифразирано горното звучи така: "Возете се в новите джипки момчета!"  :)

driver1

georgi87

Прави ми впечатление че някой от вас се възмущават и срамуват от сегашните абитуренти,как отиват на баловете си.А не се замислят че след некоя и друга година и техните деца ще бъдат абитуренти и сигурно тогава тия сегашните изцепки ще ни се струват бледи прояви на показност в сравнение с тези на техните деца тогава. Ако некой се е засегнал съжалявам че казах истината да не бъде изтрит поста все пак ако бъде ще ми се затвърди мнението за цензурата тук.

Причина за редакция: Отново нецензурни думи и напълно заслужен бан!!!

georgi87

SEMPER

Кой пък ти е трил постове  ::)

И слава богу, на моето дете не му се очертава възможност да бъде абитуриент  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

georgi87

Е кой моо да е според тебе тука човеко с гумичката е само един.

Дамян Йончев

Майка и Татко хвърлили една камара пари за да се из фукат тези кифлички хахаха...
Какво е толкова важното да си със лимузина не знам.

abator

И мен ме е тресъл пубертета, и аз съм вършил глупости, но съм си ги платил с мои пари. Не съм чакал мама и тате да ми плащат харчовете.

Slav_305

Е, сега времената са други и важното е да правим глупости и да се показваме, колко сме големи и интересни. Не е важно кой плаща- мама и тате, некой батко с кинти или банката, чрез изтеглен заем, само и само да се покажем.
Play Golf, don't drive it!

pumix

И като се покажем какво?Показваме колко сме прости нищо друго.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Slav_305

Аз и ти мислим така, ама децата, с промити от чалгата мозъци, не мислят така. За тях си, това е показване на престиж. Жалко, но в това се е превърнала България.  :(
Play Golf, don't drive it!

pumix

Баце,аз не много отдавна бях абитуриент.Чалга може да се каже,че слушам по радио,иначе сръбско за на маса ма тва е друга тема.Пък не съм с много промит мозък,може би малко и не съм правил простотии на бала ми.Освен напиване до безпаметност и събуждане до непознат индивид от женски пол.И сега като се замисля кеф,кеф,кеф,че свършва даскалото пък то какво се оказа,сега живота ми е хиляди пъти по-гаден.Причината подрастващите дори от моето поколение и следващите да са такива не е чалгата.Живота в държавата е такъв скапан и извратен,затова и децата са такива.Защо все повече младежи стават престъпници и убийци,защото държавата им осигурява толкова (не)нормален живот,поне аз така си мисля.Иначе може да се изтъкнат много причини.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

kkkvd

20 години по-късно изобщо не се сещам кой с какво дойде на бала. Останал е един приятен спомен, за хапване, пийване, танци и това е. Извода е, че всичко тази показност е излишна, особено ако родителите взимат кредит, за да изплащат простотиите на децата си. А има такива. Въпрос на възпитание, в крайна сметка... каквито родителите - такива и децата.

MagnuM

Снимката е от вчера  :D :D
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

stoan

stoan