• Welcome to Форум на българските шофьори.

Плевнелиев - дела и документи

Започната от admin, Неделя, 27 Май, 2012, 18:03:29

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

admin

Нямам спомен да сме писали във форума за този човек.
Но днес се почувствах наистина възмутен и предлагам да видите от какво е породено това мое чувство. И този се очертава като предишните президенти.

България е икономически стабилна и българите са в много по-благоприятна ситуация в сравнение с гърците, заяви президентът Росен Плевнелиев пред CNN.

"Младите българи са в много различна и много по-интересна и много по-положителна ситуация от младите гърци. Причината е, че младите българи нямат планини от дългове и могат да решат своите приоритети и след това да ги финансират", заяви той.

Цялата новина: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=908130
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

g_dandy

Поредният политик - смешник в смешната ни държавица!
Как няма да сме добре, като от дъното по-надолу е само тинята, но и дотам ще стигнем! А, че младите могат да си финансират приоритетите, е така, но това са едни други млади, които са засупили вече сами или с помощта на великите си родители!

g_dandy

admin

Намерил какви сравнения да прави. Народът е казал какво да се прави, когато на съседа му гори плевнята, ама нашата плевня откъде да ги знае тези неща?

driver1

Пак щуротии се пишат тук. И какво се прави когато на съседа му гори плевнята? Точно си представих как лукавия византиец би се втурнал да гаси нашата плевня...Това лукаво и хитро племе да се затрие дано! Голям праз, че имат проблеми - пак успяха да изцицат значителни суми от партньорите си от еврозоната. Не искам и да се сещам за безобразията, които вършат като работодатели в югозападна България със самочувствието, че дават хляб на хората. Бих се радвал,ако ги изхвърлят от еврозоната, а и от Евросъюза даже! И ми се струва, че това е твърде вероятно да се случи. Та ако ще и да се разпадне този Евросъюз.

Trucker_Boy

Цитат на: driver1 - Неделя, 27 Май, 2012, 18:53:22
Пак щуротии се пишат тук.

В този раздел....  ;)
Нека да се излагаме пред чужденците като обясняваме колко сме зле, нали Админ ?

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 27 Май, 2012, 21:20:58
В този раздел....  ;)
Нека да се излагаме пред чужденците като обясняваме колко сме зле, нали Админ ?

Не успявам да разбера идеята на въпроса ти. Може би трябва да направиш малко уточнение.

dinko_ferrari

Абсолютно съм съгласен с driver.Работил съм за грък,надявам се никога повече да не се наложи.Има една поговорка "Грък магаре да стане не му се качвай."
Защо се цитират само отделни изречения от интервюто?
Аз гласувах и за ГЕРБ на изборите и за Плевнелиев.
Определено тези са по-добри от всички предишни и догодина пак ще гласувам за тях.Не карам никой да го прави-говоря за мене си.
Президента също така каза,че не е нормално да трупаш дългове които ще ги плащат следващите поколения и че трябва да харчиш колкото имаш.Тези работи обаче се подминават,по-лесно е да се извади един цитат от контекста и да се съберем около него и типично по български да кажем на президента какво трябва да говори.
Хубав-лош ние си го избрахме и сега ще си го гледаме 5г.На който не му харесва да гласува за друг на следващите избори.Дотогава поне стига сме се плюли и сме се изкарвали най-долните.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Неделя, 27 Май, 2012, 22:29:00
Не успявам да разбера идеята на въпроса ти. Може би трябва да направиш малко уточнение.

По твоята логика Админ, президента е смешник защото се стреми да казва положителни неща за държавата ни пред света а ти какво правиш освен, че плюваш само и недоволстваш ? И не разбирам какво толкова е направил президента за да бъдете отново недоволни !

Цитат на: dinko_ferrari - Понеделник, 28 Май, 2012, 00:32:08
Абсолютно съм съгласен с driver.Работил съм за грък,надявам се никога повече да не се наложи.Има една поговорка "Грък магаре да стане не му се качвай."
Защо се цитират само отделни изречения от интервюто?
Аз гласувах и за ГЕРБ на изборите и за Плевнелиев.
Определено тези са по-добри от всички предишни и догодина пак ще гласувам за тях.Не карам никой да го прави-говоря за мене си.
Президента също така каза,че не е нормално да трупаш дългове които ще ги плащат следващите поколения и че трябва да харчиш колкото имаш.Тези работи обаче се подминават,по-лесно е да се извади един цитат от контекста и да се съберем около него и типично по български да кажем на президента какво трябва да говори.
Хубав-лош ние си го избрахме и сега ще си го гледаме 5г.На който не му харесва да гласува за друг на следващите избори.Дотогава поне стига сме се плюли и сме се изкарвали най-долните.

Много верни неща каза Dinko, аз също съм на твоето мнение.  ;)
Жалко е само какви ще бъдат следващите мнения в темата .....
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Trucker_Boy, сложи си ръка на сърцето и ми отговори честно дали България наистина стои по-добре икономически от Гърция? На кого да вярвам? На Плевнелиев или на мои приятели, един от които и в момента е в Гърция на гости на сестра си? Ти въобще бил ли си в Гърция и можеш ли да направиш някаква бърза ретроспекция на гръцката икономика? Уважавам желанието на Плевнелиев да изпъкне в изказването си нашата държава, но за съжаление реалностите към днешна дата са много по-различни. Ще ти кажа и още нещо. Гърците може да са всякакви, но пък ние ако се погледнем отстрани, няма да се познаем.

abator

Сигурно защото гърците са много зле, та ги плашат с български заплати. Аз лично не се радвам на закъсал комшия. Повече се радвам когато комшиите са ми богати и уважавани.

dinko_ferrari

Добре де и аз съм съгласен,че гръцката икономика е по развита от нашата.Просто мисля,че президента говореше за един тънък момент,че както са тръгнали гърците ще прецакат собствените си деца.

admin

Цитат на: dinko_ferrari - Понеделник, 28 Май, 2012, 12:45:08
Добре де и аз съм съгласен,че гръцката икономика е по развита от нашата.Просто мисля,че президента говореше за един тънък момент,че както са тръгнали гърците ще прецакат собствените си деца.

Според мен гърците скоро ще си въведат драхмата и ще поемат по съвсем нов път на развитие. Това е личното ми мнение и доколкото следя новините по темата, натам отиват нещата. Цялото напрежение в последните години около Гърция беше начин кредиторите й да си приберат парите, които от своя страна дойдоха от "спасителните" фондове. А същите тези фондове се напълниха с пари от данъкоплатците в останалите държави от еврозоната, а и извън нея.

g_dandy

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/05/28/plevneliev-sgafi-izdade-glavnata-taina-na-nato.159742

Прочетете тази статия, ако още не сте го направили. Чупките в кръста , независимо задните части в коя посока са насочени, винаги доставят удоволствие поне на едната страна, но това не е България!

admin

Напоследък президента Росен Плевнелиев няма пропуск – а се е появил някъде и си е отворил устата, а не е изговорил поредната помпозна глупотевина. Като прибавим и фалшиво напомпаното му усмихнато клоунско поведение, гротеската е пълна. Днес Росен Плевнелиев реши да се изкаже и за земетресенията. Ето как:

,,Графиката на земетресенията, регистрирани през последните 60 години от първото до последното, по-скоро посочва, че Господ е българин. Това, което днес разбрахме, е, че между земетресението в Италия и земетресението в България няма нищо общо, освен че съвпадат във времето. Това са различни процеси. В единия случай се разделя земната кора, в другия случай се сблъскват и съответно – има напрежение. В България трябва да се знае, че има учени и държавни институти, които трябва да се слушат. Да се гледат фактите, а не врачките".

Човекът, който си изкарвал прехраната като гадаел кой какъв е бил в предишния си живот и на всичкото отгоре се определи като някаква пастирка, призова народа да не слуша врачките.

После Плевнелиев, който като дървен философ очевидно разбира от всичко, рече: ,,Когато има едно силно земетресение, след него има вълни на затихване, те могат да продължат месец-два и това е нормално. Ние не трябва по никакъв начин да изпадаме в паника, защото паниката е лош съветник. Българските инженери, проектанти, очевидно добре са си свършили работата. Видяхме, че дори и панелните сгради се държат много стабилно при такива земетресения. Нека вземем мерки – оттук нататък хората да знаят, че държавата има кризисни процедури за реагиране, но и да са спокойни, че живеем в едни сигурни сгради".

Този човек наистина е голяма смешка. И най-добре е да го вземат за главен герой в някоя комедия.

Източник: http://afera.bg/reporter/24185.html

admin

admin