• Welcome to Форум на българските шофьори.

Плевнелиев - дела и документи

Започната от admin, Неделя, 27 Май, 2012, 18:03:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lefterow

lefterow

kkkvd

Да се върнем на гърците. Като са толкова зле, милите... къде ми е гръцката прислужница?

kkkvd

lefterow

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 23 Август, 2012, 14:07:14
Да се върнем на гърците. Като са толкова зле, милите... къде ми е гръцката прислужница?

Гърците са по хитри от нас.А тоя където го избрахме,защо не нахрани като Господ с една риба маса народ.А си къта милиончетата-за черни дни.

kkkvd

Левтеров, брадчед, ти да не си му касиера? Айде стига ЕШК де
Верно сме шофьорски форум, ама някои от вас отидоха твърде далече в наивността си.. стига вервахте на всичко което се пише.

С най-добри чувства!  8)

lefterow

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 23 Август, 2012, 18:38:22
Левтеров, брадчед, ти да не си му касиера? Айде стига ЕШК де
Верно сме шофьорски форум, ама някои от вас отидоха твърде далече в наивността си.. стига вервахте на всичко което се пише.

С най-добри чувства!  8)

Съгласен съм с твоето мнение,че тук е форум и всеки пише каквото мисли.Аз не взимам нещата навътре.Мога и да не пиша тук,но си го решавам аз.А на Плевенлиев,ако ме покани за касиер-ще му стана.Не се засягам от нищо.Просто този форум ме кефи да се забавлявам.Лек ден.

kkkvd

Лек ден и на теб колега  :)
Писал съм и в други теми, не само политически... уважавам сериозните мнения, надявам се да личи. Добре си дошъл да ме коригираш, стига да се стигне до истината.

lefterow

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 23 Август, 2012, 19:18:21
Лек ден и на теб колега  :)
Писал съм и в други теми, не само политически... уважавам сериозните мнения, надявам се да личи. Добре си дошъл да ме коригираш, стига да се стигне до истината.

Истината е само една,че сития не вярва на гладния.Имах работници,които по цяла седмица не могат да си купят хляб.Кога е било това?За какво са ни вратовръзкаджии,които само плещят и нищо не правят.Бих му казал на нашия президент.Я стегни това правителство да си върши работата,а не да се чуди каква нова глупост да измисли на нашия гръб.

Tihomir78

+1 Ама той Плевнелийчето визира собственото си икономическо състояние. А преди него икономистчето с неопределен пол и то обясняваше надълго и широко колко сме добре.

lefterow

Цитат на: Tihomir78 - Петък, 24 Август, 2012, 09:36:55
+1 Ама той Плевнелийчето визира собственото си икономическо състояние. А преди него икономистчето с неопределен пол и то обясняваше надълго и широко колко сме добре.

Добре казано.Тази сутрин си пия кафето и ровя тук във форума.Звъни се на вратата и писмо от кмета на общината.Между другото община Карлово ми дължи определена сума за свършена работа преди половин година.Хайде работих с предишната управа-кмет беше от БСП,сега е от СДС/той стана и председател на СДС в София/.Може би не е мястото тук,но съм започнал да го пиша и ще го довърша.Какво да кажа?Все едни и същи са.Ако може да те преметнат-това е.Стига де.И ето пак вратовръзкаджии.Добре де.А някой пита ли ме как ще платя н НАП и на работниците си.За мен това са хора некадърници.Лошото е,като се почне от горе та чак до долу.Спирам,защото се ядосах.

Причина за редакция: Премахната снимка!

kkkvd

Левтеров, никой нищо не те пита не очаквай милост и съчувствие от никого, ако не можеш да се справиш - фалираш. Играта не е за всеки. Аз самия съм минал по тоя път, нищо лошо не е станало, фалит и газ с камиона...
Стига реване, никой нема да мисли за никого... чакай още един цитат на Буров, тоя ми е от любимите, днес съм на тая вълна.. :

"Хората се раждат неравни - и по социално положение, и по дарби, и по пишки, и по всичко . . . Как ще бъдат равни? Не могат да бъдат равни. Никога. Човек е създаден да се бори за хляба си, за място под слънцето, за жени, за пари, за обществено положение. Кой ще победи? По-умният, по-силният, по-храбрият, по-безочливият, по-грубият, по-нахалният. Ето загадката за поетите в България - те имат талант, но нямат брутална сила."  Ат. Буров

Ти колега (както и аз) просто сме добри в работата си, но това не е достатъчно. За това приеми съдбата си, ако не ти е дадено да си заможен бизнесмен - просто няма да си, колкото и да се напъваш, това е...

lefterow

Милост не искам от никого,а коректност.Това при нас рядко се случва.Лошото е,че Вие сте на ход,а бягате от страната ни.Не ме мисли мен.Моите проблеми си ги решавам и нямам проблеми с приходите.Това,че някои се мъчи да ми прави сечено,няма да успее.По важното,че към работниците си в тези трудни условия съм бил точен и не съм ги завлякъл.Не искам да задълбавам около властоимащите,но те се подиграха с хората.С мен-не.Аз съм си взел,каквото трябва.Писането в този сайт ми е за удоволствие.

driver1

Левтеров, доста противоречиви са изказванията ти. Дано си искрен, но оставяш обратното впечатление у мен. Хем твърдиш, че се справяш и преодоляваш трудностите, хем недоволстваш, че те цакат. Ами ето - по горе нали чете Буров? Животът е низ от преодоляване на проблеми. Кога с успех, кога - не чак толкова...

lefterow

Ако нещо се интересуваш за мен шофьоре-пиши ми на лични,а тук е темата  за още една подлога на герберите.Тъй като работя с некоректни общинари,независимо дали са от БСП или от СДС,затуй казвам тия неща.За некоректността на властоимащите съм искрен.А за мен- на лични.И фамилията ми е леФтеров.Лек ден.

driver1

За погрешното изписване на фамилията ти - моето "сорри"!
В обръщението ти "шофьоре", долавям сарказъм, но кво да се прави - тук е сайт за шофьори, а не за бизнесмени, нормално е да преобладаваме. :)
Къде, какво и за кого пиша е въпрос на личен избор и не ми е нужно разрешението, или насочването в определена посока от някого.

lefterow

Цитат на: driver1 - Събота, 25 Август, 2012, 11:05:03За погрешното изписване на фамилията ти - моето "сорри"!
В обръщението ти "шофьоре", долавям сарказъм, но кво да се прави - тук е сайт за шофьори, а не за бизнесмени, нормално е да преобладаваме. :)
Къде, какво и за кого пиша е въпрос на личен избор и не ми е нужно разрешението, или насочването в определена посока от някого.

Грешиш-не обичам да обиждам нито една професия.Просто не ти изписвам ника на английски,а използвам превода.Пък и никога не съм с подсъзнание за никого.И аз имам шофьорски семейства,които уважавам.

lefterow