• Welcome to Форум на българските шофьори.

Плевнелиев - дела и документи

Започната от admin, Неделя, 27 Май, 2012, 18:03:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bojo

Цитат на: lefterow - Сряда, 16 Януари, 2013, 14:33:14
Мен ми харесва това
8)
Това на покрива какво е,бойлер за топла вода ли? :D
Божо

bojo

Божо

lefterow

Големи сделки с китайските ментета.Това се отнася и за електромобила,който произвеждаме по китайски лиценз.Има едно условие-да има зарядни станции за тези автомобили.При условие,че има автомобили,които сами произвеждат електроенергията за движение.За съжаление-това е лицензирано от българи. ;D

lefterow

Красимир Тодоров

Админче, много редки са случаите в които гост може да каже на домакина си "Прекаляваш!". Сега е един от тези случаи. Очевидно политиката не е силната ти страна. Убеден съм, че иначе си хубав човек, но за политика и държавност просто не умееш да говориш; Дълго време не ти опонирах, мислейки, че ще престанеш да ни спамваш с някакви статии, и че ще дадеш най-накрая собствено мнение. Апропо, какво имаш против да се отвори поредно предприятие и къде е общото с депутатите? Ти да не мислиш че тези от китайската компартия се возят в електрички? Обзалагам се, че се возят на една от трите марки, сети се кои са.
После депутат не може да е всеки - и колко жалко ако ще цитираме за всичко Алеко. А стига се мразихме де, айде малко самоуважение.
И най-накрая, що ми се струва, че си превърнал темата "антигерб" в някаква собствена кауза, само за да си по-различен.
Уверявам те, ако предните и по-предните, и още по-предните се държаха малко по адекватно, нямаше да ми дреме дали са БСП или СДС или който и да е.
Току що си идвам от Италия, досрамя ме какво е околовръстното на София. Требва да се бачка повече и да се умува по-малко.

admin

Какво още искаш да прочетеш и какво значение има дали е текст от статия, при положение, че е вярно написаното в нея?
Не разбираш ли дълбочината на корупцията, която разяжда държавата и обществото? Прочети как невнасянето на една малка такса от 20 лева узаконява далаверата с 40 милиона евро. По същото време г-н Плевнелиев е министър на МРРБ, а днешната министърка е била негова заместничка. А в новогодишното си слово Плевнелиев призова да загърбим лошото и да гледаме напред.

http://bivol.bg/koral-plevneliev-nikolov.html
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Красимир Тодоров

Корупция има навсякъде, дори и в белите ЕС държави. Имало е и ще има. Свиквай с тая мисъл. Вчера лично аз корумпирах на Калотина, за да мине камиона, тоест за да се случи бизнеса. Ако не бях дал 15 евро, бизнеса щеше да страда под формата на глоби, закъснение и прочие. Та тези закони не са заложени сега от ГЕРБ, а от ЕС и са от години. Всеки корумпира поголовно, за да му се случат нещата с по-малко загуби. Винаги е било така и така ще бъде. Сега ще ме разсмееш ако кажеш, че ти никога не си корумпирал никого?!

admin

Напиши дали си "корумпирал" на Никелсдорф, Кале, Дувър или Пасау. Не ми пиши за Калотина. И племенницата ми знае, че там имам корупция, с която ГЕРБ не успя да се пребори. Даже, ако си пуснеш записа между Ваньо Танов и Искра Фидосова ще разбереш, че всъщност ГЕРБ продължава политиката на събирана на пари за партийната каса.

Красимир Тодоров

Там не съм - в тия държави корупцията е на други нива предполагам. Има книги за някои богати фамилии, те не са забогатели с честни сделки.
Апропо, тия дни говорих с едни италианци на товарен адрес, те знаеха и бяха очаровани от данъчната политика на България с десетте процента, което разбира се не е кредит на герб, макар и аз да не го одобрявам, но това за друга тема. За Плевневлиев - ми богат си е човека, имал акъл и забогатял, ние като толкоз си можем кво ревем.
Нали знаеш прочутия лаф на американците "Като си толкоз умен, къде са ти парите?"
Акъл се иска и за да корумпираш впрочем, не го може всеки. Имам един колега - все с рогите напред и постоянно проблеми. Колко по-богат народ, толкоз по-малко корупция. А ние не можем да забогатеем толкова бързо, щото сме си сами виновни, манталитет братче, все гледаме в чуждата паничка...

lefterow

Значи така-анархията е майката на реда.Ще видим докъде ще я докараме.Не съм съгласен с мнението на Красимир.Може би щом има проблем-преметни другия,или го изнудвай.Интересно,какво могат да направят оръжейниците от гр.Сопот,ако се покажат колко са умни.... :P

Красимир Тодоров

Цитат на: lefterow - Събота, 19 Януари, 2013, 15:41:22
Значи така-анархията е майката на реда.Ще видим докъде ще я докараме.Не съм съгласен с мнението на Красимир.Може би щом има проблем-преметни другия,или го изнудвай.Интересно,какво могат да направят оръжейниците от гр.Сопот,ако се покажат колко са умни.... :P
Именно де, като са толкоз умни, къде са им парите? Аз и много други като мен, видя ли че някъде замирисва - дим да ме няма. И това е нормалната бизнес игра. Какъв е смисъла да кредитирам едно предприятие с труда си - щото на практика точно това се случва. Работника е във ВМЗ е като малоумен кредитен инспектор, вижда че кредитоискателя е ненадежден, обаче дава ли дава месеци и години от живота си. Па сега мъка! И кой им е крив?
И те са умрял кон, ще викат ден до пладне и ще се примирят, щото са си такива, примирени. Такива рибки са най-ценни за шефчетата, псуват в кръчмата че няма заплати, а на сутринта с наведена глава си отиват на работа.
Спрете да чакате на държавата. Пазара е най-върховния регулатор. Като не ти плащат, напускай и съди до дупка. Ама нямаш пари, обедини се и направи групов иск.. Начини има.
Ма темата е за Плевнелиев - не ми харесва, че жена му го направи балама, сега вярно, френско семейство са сигурно, ама чак па толкоз французи да се изкарат.. президент е все пак, а президента някак си не върви без президентша. Иначе за другите работи е пич.

lefterow

Красимире,тук си прав за "търпението"Живота ни е даден един и ще го живеем както трябва.Много станаха артистите и затуй-ударят ли ти шамар-удари два.А сопотненци са мека китка.Интересно на Гърция дадоха милиарди,а  на един завод,който е хранил цялата страна не искат да съдействат-това е тяхното решение-да го затрият.Според мен тез 3000 души трябваше да свалят правителството и то на всяка цена.СТРАХЛИВЦИ.

Красимир Тодоров

Не мога да споря с предубедени хора, това е, отказвам се - ти печелиш

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Събота, 19 Януари, 2013, 16:53:01
Именно де, като са толкоз умни, къде са им парите? Аз и много други като мен, видя ли че някъде замирисва - дим да ме няма. И това е нормалната бизнес игра. Какъв е смисъла да кредитирам едно предприятие с труда си - щото на практика точно това се случва. Работника е във ВМЗ е като малоумен кредитен инспектор, вижда че кредитоискателя е ненадежден, обаче дава ли дава месеци и години от живота си. Па сега мъка! И кой им е крив?
И те са умрял кон, ще викат ден до пладне и ще се примирят, щото са си такива, примирени. Такива рибки са най-ценни за шефчетата, псуват в кръчмата че няма заплати, а на сутринта с наведена глава си отиват на работа.
Спрете да чакате на държавата. Пазара е най-върховния регулатор. Като не ти плащат, напускай и съди до дупка. Ама нямаш пари, обедини се и направи групов иск.. Начини има.
Ма темата е за Плевнелиев - не ми харесва, че жена му го направи балама, сега вярно, френско семейство са сигурно, ама чак па толкоз французи да се изкарат.. президент е все пак, а президента някак си не върви без президентша. Иначе за другите работи е пич.

Ти имаш ли неизплатени трудови възнаграждения в работата си като шофьор? Или винаги всичко ти е изплащано навреме и в пълен размер? И за кое точно Плевнелиев е пич? Защото назначи бездействалият в продължение на 7 години главен прокурор за конституционен съдия? Или защото назначи човек, свързан с тайните служби на НРБ за свой съветник?

Красимир Тодоров

Приятелю, нямам неизплатени трудови възнаграждения. Ако имах, щях да си ги взема. Досега една фирма се пробва да не ми плати, но си плати в крайна сметка, при това бях напуснал вече. И то не заради неплащания. Не изглеждам и не се държа като такъв който можеш да преметнеш..
Относно президента, не мога да коментирам кой е бездействал, какъв е назначил и прочие, понеже нямам информация от достоверен източник. До мен не е достигнал документ, а и на днешно време - само кажи какъв документ искаш и го имаш. Разни бивол,радар, шок и други такива "медии", просто не могат да ми послужат за информация. А да коментирам техните статии, просто не ми комфортно. Ако за теб са достоверен източник, просто нямаме спор, вярвай си им колкото желаеш.
Впрочем целта на подобни сайтове е ясна, да продават рекламни банери, освен платени кампании срещу посочения човек.
Прехвалената Патрашкова от голем журналист завърши в Биг брадър, и тази особа ще ми прави журналистика.. егаси...
И Василев от Панорама води едно риалити, но не го даваха по пижама.

lefterow

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 20 Януари, 2013, 11:41:59
Не мога да споря с предубедени хора, това е, отказвам се - ти печелиш

Красимире,щом така мислиш-добре.Най-малко желая да печеля спорове тук в тоя форум.Пиша за неща,с които лично съм се сблъсквал.Колко са такива като теб-не търпят и се оправят.Това ли е демокрацията за последните години.Прав си-ИНТЕРЕСА-КЛАТИ ФЕСА... ;Пожелавам на Плевенлиев да изкара още един мандат,ако ни има..D

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 20 Януари, 2013, 13:49:49
Приятелю, нямам неизплатени трудови възнаграждения. Ако имах, щях да си ги взема. Досега една фирма се пробва да не ми плати, но си плати в крайна сметка, при това бях напуснал вече. И то не заради неплащания. Не изглеждам и не се държа като такъв който можеш да преметнеш..
Относно президента, не мога да коментирам кой е бездействал, какъв е назначил и прочие, понеже нямам информация от достоверен източник. До мен не е достигнал документ, а и на днешно време - само кажи какъв документ искаш и го имаш. Разни бивол,радар, шок и други такива "медии", просто не могат да ми послужат за информация. А да коментирам техните статии, просто не ми комфортно. Ако за теб са достоверен източник, просто нямаме спор, вярвай си им колкото желаеш.
Впрочем целта на подобни сайтове е ясна, да продават рекламни банери, освен платени кампании срещу посочения човек.
Прехвалената Патрашкова от голем журналист завърши в Биг брадър, и тази особа ще ми прави журналистика.. егаси...
И Василев от Панорама води едно риалити, но не го даваха по пижама.

Изключително много се радвам за теб, че си успял да си получиш всички дължими трудови възнаграждения.
Нямал си информация от достоверен източник? Нима назначаването на Борис Велчев за конституционен съдия определяш като стъпка в европейското развитие на България?
Сайтове като Бивол показват падението, до което е достигнала България и лично за мен са предпочитана медия пред "захаросаните" новини на някои откровено антибългарски телевизии.
Всъщност това е една от характерните особености на демокрацията, всеки да гледа, слуша и говори това, което диктува сърцето му. Останалото е тоталитаризъм, фашизъм и някои други форми на обществено устройство.

admin