• Welcome to Форум на българските шофьори.

Плевнелиев - дела и документи

Започната от admin, Неделя, 27 Май, 2012, 18:03:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lefterow

Я виж ти намериха няколко милиончета за работниците в Сопот.Май около обкръжението на Плевенлиев-е станало горещо.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-01-26&article=438952

lefterow

lefterow

lefterow

driver1

Цитат на: lefterow - Вторник, 18 Юни, 2013, 12:57:54
Без коментар.... :o

http://tv7.bg/news/politics/9771454.html

Че какво може да се коментира? Само като се види източника - телевизията, чийто собственик е дебелата свиня и олигарх Пеевски, а изпълнителен директор е превърналият се в синоним за лайняна журналистика Бареков, занемяваш, запушваш си носа и игнорираш.
   Това може да впечатли само неколцина тъпаци.

MB Actros

Цитат на: driver1 - Вторник, 18 Юни, 2013, 14:33:25

Че какво може да се коментира? Само като се види източника - телевизията, чийто собственик е дебелата свиня и олигарх Пеевски, а изпълнителен директор е превърналият се в синоним за лайняна журналистика Бареков, занемяваш, запушваш си носа и игнорираш.
   Това може да впечатли само неколцина тъпаци.

Много точно казано.Браво +1

ИванТ

Смятам, че е дори несериозно обсъждането на тази новина. Не само, че телевизията и журналистът са известни със своята "обективност", но и самата статия е написаната с правописни грешки и оформена в някакъв много странен стил. Няма конкретика, няма доказателства... Вероятно е някакъв опит за дискредитиране на президента, но както вече се спомена по-напред в темата, малцина ще повярват на новината.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

SOLAR

Цитат на: lefterow - Вторник, 18 Юни, 2013, 12:57:54
Без коментар.... :o

http://tv7.bg/news/politics/9771454.html

Коментара ми е "Гьобелс отново се развихря" и получава : #ISOLETV7 #ISOLEBAREKOV

Отговора на Президента е тук.

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

Haydutyn

Цитат на: SOLAR - Петък, 21 Юни, 2013, 10:42:05
Коментара ми е "Гьобелс отново се развихря" и получава : #ISOLETV7 #ISOLEBAREKOV

ЛЕКИ ПЪТИЩА !
Милионер с офшорки,а не вземе да почерпи!
Tой да плаща на данъчното район "Средец" и да не се прави на луд!

Zaron

Здравей Админ, не съм в подкрепа на която и да е политическа сила или личност,но не виждам нищо лошо в това държавата ни да е без голям външен дълг, лошото е, че това се отразява на хората тъй като ни поставиха в неизгодна икономическа зависимост от запада.
Имам предвид селското стопанство, производството във всеки един отрасъл и т.н.
Този план на действие е бил подписан преди 23 години от световно известни икономисти и както забелязвате е в действие. Не е редно да сравняваме България с Кипър например, колониялна офшорна държава която пере  мръсни пари на водещи финансови институции и няма кой знае какво производство и ресурси.Някой ще каже "ама те имат силен туризъм"!!!, дали само  силен туризъм е достатъчен за такава силна валута каквато имаше преди години Кипър?. Видяхме наскоро какво се случи когато същите си дръпнаха финансите и поставиха обикновените хора на колене а правителството да взима все повече и повече заеми от МВФ например, сега държавата е поставена в силна зависимост и е готова някой да си я купи.
Та от една страна е добре,че нашите поколения ще плащат по-малко, от друга това е цената която плащаме сега предполагам и до голяма степен зависи от хората по върховете които договарят условията с финансовите институции.
Не съм вярващ, но ще използвам клишето Бог да пази България и народа и.

lefterow

Цитат на: SOLAR - Петък, 21 Юни, 2013, 10:42:05

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

Добро начало,ако и той не се измята.Бъдещето ще покаже...

SOLAR

Цитат на: Haydutyn - Петък, 21 Юни, 2013, 13:23:42
Милионер с офшорки,а не вземе да почерпи!
Tой да плаща на данъчното район "Средец" и да не се прави на луд!

Разбира се, че ще е богат. Не съм чул да са избрали някой шофьор бараба или клошар за президент. Постовете се купуват със силно лоби и много пари. И ако ги има/милионите/, няма по такъв левашки начин да допусне да бъдат открити от анонимни "разследващи журналисти" имащи регистриран сайт от 3-4 дни.
Цялата работа е поредната барекова партенка .
/Размириса се, но исках да отговоря./

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

veselin233

batalov80

Плявата ли?Тук някои съфорумци засяга,че не получават ли средства всеки месец-остават гладни.Това е самата истина на сегашния живот.А било ли е така в турско робство?Е не съм живял тогава,но поне за прехраната не е било така.И той е от кръговете на Герб.Не бих желал да се задълбочавам в разни факти,но щом сънародниците ти изнемогват,а ти се политизираш-валяка ти е малко.

batalov80

Нашият паток е радостен,че е подписал договор с Китай за 60 млн. евро.Абе папуняк китайците ги ухапала бълха.Радвай се не на такъв договор,а ако е за няколко милиарда евро.От тях има много да се учиш.Те си запазиха държавното,има и частно,а нашите унищожиха всичко.Ама то е акъл и не можеш да го наливаш с фуния в тъпите глави.

batalov80

Върховния главнокоманващ изкомандва народа си-референдуми,но гладни.Започва да ми се струва,че ни управляват извънземни,защото всичко друго правят,а не се сещат да си намалят заплатите и да няма повече парламент и финансиране на партиите.Бягай народе-тук е станало Белене благодарение на плявата.... :'(

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Четвъртък, 30 Януари, 2014, 10:27:50
Върховния главнокоманващ изкомандва народа си-референдуми,но гладни.Започва да ми се струва,че ни управляват извънземни,защото всичко друго правят,а не се сещат да си намалят заплатите и да няма повече парламент и финансиране на партиите.Бягай народе-тук е станало Белене благодарение на плявата.... :'(
Всъщност, това е едно от малкото умни неща, които е измислил тоя п*тьо...
Ако се направи референдум по предложените въпроси и се приемат като закони, това ще е края на БСП/ДПС, което ще доведе до по-добри дни за България.
Затова и мръсните комунисти наддадоха вой на умряло...

А ти batalov80, явно нямаш мозък сам да помислиш върху предложението на президента, а веднага почваш да ревеш в тон с червените безмозъчни тъпани от Позитано...

drago_pavlov