• Welcome to Форум на българските шофьори.

Плевнелиев - дела и документи

Започната от admin, Неделя, 27 Май, 2012, 18:03:29

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Четвъртък, 30 Януари, 2014, 11:04:20
Всъщност, това е едно от малкото умни неща, които е измислил тоя п*тьо...
Ако се направи референдум по предложените въпроси и се приемат като закони, това ще е края на БСП/ДПС, което ще доведе до по-добри дни за България.
Затова и мръсните комунисти наддадоха вой на умряло...

А ти batalov80, явно нямаш мозък сам да помислиш върху предложението на президента, а веднага почваш да ревеш в тон с червените безмозъчни тъпани от Позитано...

Колега,ти не разбра ли,че никой не го интересува БСП,АБВ,ГЕРБ и т.н.Всичко е в интерес наголемите пари.Затуй политиците не ги интересува от коя партия са,важното е да има гювеч.Та дълбоко се заблуждаваме в идеи.Ако и ти си клакьор на бат Бойко-се лъжеш тотално.Никой не мисли за теб и твоето семейство.Така ще бъде.Много му дреме на плявата и първанката,че взимат по няколко бона на месец,а други-умират.Моето мнение в тоя форум-всички циреи/търтеи/да се изрежат от дъно.Явно,че у нас парламентарната република се е изчерпала.

batalov80

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Четвъртък, 30 Януари, 2014, 15:42:29
Моето мнение в тоя форум-всички циреи/търтеи/да се изрежат от дъно.Явно,че у нас парламентарната република се е изчерпала.
Само че това няма как да стане в 2014-та...
Затова най-хубавото нещо, което може да стане е да се приеме задължително гласуването. Пак ще крадат и ще влачат, но българските търтеи, а не тези от ДПС.
Краденето и влаченето е едната страна на монентата, но ДПС играят и на друг фронт - сигурно гледаш новини, и виждаш какво става в Пазарджик... имами, ал кайда, палестина, саудитска арабия... Покрай халите като минеш, все едно минаваш през пакистан...
И ако все още има хора, които не осъзнават какво се случва, нека си припомнят Босна и Херцеговина, Албания, Косово... Да не стане така, че Стара Планина да е южната граница на България...
Дори само за това на бойко трябва да му сваляте шапка - единственият, който остави ДПС извън властта...
А БСП са отговорни за съществуването на тая партия и за това, тя да е на власт 19 години от общо 24 досега...
Всеки който трайно махне БСП/ДПС от властта ще е национален герой. Това може да стане само с висока избирателна активност, а това може да стане само със задължително гласуване...

drago_pavlov

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Четвъртък, 30 Януари, 2014, 16:20:12
Само че това няма как да стане в 2014-та...
Затова най-хубавото нещо, което може да стане е да се приеме задължително гласуването. Пак ще крадат и ще влачат, но българските търтеи, а не тези от ДПС.
Краденето и влаченето е едната страна на монентата, но ДПС играят и на друг фронт - сигурно гледаш новини, и виждаш какво става в Пазарджик... имами, ал кайда, палестина, саудитска арабия... Покрай халите като минеш, все едно минаваш през пакистан...
И ако все още има хора, които не осъзнават какво се случва, нека си припомнят Босна и Херцеговина, Албания, Косово... Да не стане така, че Стара Планина да е южната граница на България...
Дори само за това на бойко трябва да му сваляте шапка - единственият, който остави ДПС извън властта...
А БСП са отговорни за съществуването на тая партия и за това, тя да е на власт 19 години от общо 24 досега...
Всеки който трайно махне БСП/ДПС от властта ще е национален герой. Това може да стане само с висока избирателна активност, а това може да стане само със задължително гласуване...

Прав си колега.А за Бойко-изчадие на фалшивия социализъм,а сега изчадие на криворазбраната демокрация-ВЪН...

batalov80

batalov80

Стига се излага бе плевел.Не ти ли дожаля за народа ти.Пак се намесваш в работата на парламента.Май не ни трябва президент-българин.Гробокопачи за собственния си народ.Хитлер поне е мислел за нацията си,а нашите-дупедавци.

driver1

Цитат на: batalov80 - Вторник, 15 Април, 2014, 15:08:56
Стига се излага бе плевел.Не ти ли дожаля за народа ти.Пак се намесваш в работата на парламента.Май не ни трябва президент-българин.Гробокопачи за собственния си народ.Хитлер поне е мислел за нацията си,а нашите-дупедавци.

Къф Парламент, бе! Я да се махат тия самозванци влезли в безпринципни коалиции.
  И за теб правила няма ли - три ПОРЕДНИ публикации!!! Или за политическите единомишленици това е допустимо? Жалки сте! Пфуу...

admin

Цитат на: driver1 - Вторник, 15 Април, 2014, 17:50:54
  Къф Парламент, бе! Я да се махат тия самозванци влезли в безпринципни коалиции.
  И за теб правила няма ли - три ПОРЕДНИ публикации!!! Или за политическите единомишленици това е допустимо? Жалки сте! Пфуу...

Къде видя три поредни публикации?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: batalov80 - Петък, 31 Януари, 2014, 08:56:34
Прав си колега.А за Бойко-изчадие на фалшивия социализъм,а сега изчадие на криворазбраната демокрация-ВЪН...

Цитат на: batalov80 - Петък, 14 Февруари, 2014, 02:53:14
И тоя  е пътник-посран.

Цитат на: batalov80 - Вторник, 15 Април, 2014, 15:08:56

Едно...две....три! Поредни! Или аз не мога да броя? Кво се правиш на неразбрал?

admin

Цитат на: driver1 - Вторник, 15 Април, 2014, 18:37:59

Едно...две....три! Поредни! Или аз не мога да броя? Кво се правиш на неразбрал?

Не виждаш ли, че и трите му публикации са писани в три различни дни?

driver1

Цитат на: admin - Вторник, 15 Април, 2014, 22:47:53
Не виждаш ли, че и трите му публикации са писани в три различни дни?

Aхаааа! И значи не са поредни! Малиий! Жалък!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Вторник, 15 Април, 2014, 17:50:54

До един час може да се редактира или допълва (ако е последната). В този час нова публикация е поредна!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: driver1 - Сряда, 16 Април, 2014, 00:05:32
  Aхаааа! И значи не са поредни! Малиий! Жалък!

8. Забранено е публикуването на две и повече поредни публикации в една и съща тема и в един и същи ден. Публикации, в които няма снимки и видео, се редактират и се добавя необходимото или премахва излишното съдържание! Нова публикация е възможна след отговор на друг потребител. Допускат се до 3 поредни публикации в една и съща тема и в един и същи ден, ако при публикуването им се налага вмъкване на снимки и видео.

driver1

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 16 Април, 2014, 00:14:02
    До един час може да се редактира или допълва (ако е последната). В този час нова публикация е поредна!

Хайде разберете се най-накрая? Илчев, често пъти си ме дразнил с излишната си пунктоалност, но това си е твой проблем. А сега би ли ми цитирал текста въз основа на който е горното ти твърдение?
Цитат на: admin - Сряда, 16 Април, 2014, 08:18:42
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            8. Забранено е публикуването на две и повече поредни публикации в една и съща тема и в един и същи ден. Публикации, в които няма снимки и видео, се редактират и се добавя необходимото или премахва излишното съдържание! Нова публикация е възможна след отговор на друг потребител. Допускат се до 3 поредни публикации в една и съща тема и в един и същи ден, ако при публикуването им се налага вмъкване на снимки и видео.

"8. ЗАБРАНЕНО е публикуването на ДВЕ И ПОВЕЧЕ ПОРЕДНИ публикации в ЕДНА И СЪЩА тема И в един и същи ден"..."НОВА публикация е ВЪЗМОЖНА СЛЕД ОТГОВОР на друг потребител..." и т.н.
    Правилно съм цитирал, нали? "...в ЕДНА И СЪЩА тема И в един и същи ден...". Забележете - "И", а не - "...В ЕДНА И СЪЩА ТЕМА, В ЕДИН И СЪЩИ ДЕН...". Има ли разлика? Аз мисля, че да!  Имам идея и в каква посока ще бъде отговорът. Все тая, отдавна съм казал, че по известни причини тук се толерират разни тъпанари и спамери. Резултата е очевиден. Да не говорим пък за измисления особен статут на политическите теми тук. Сякаш е заразително за шофьорското съсловие, ако се вълнува и от политика. За сметка на това съвсем свободно може да си качва чалга-клипове...К'во да се прави - ниво!
    Даже не ми отговаряйте Ваши Админски и Модераторски Величества, за мен случаят е приключен и причините - ясни. А вие шикалкавите...

admin

Правилото, касаещо две и повече поредни публикации е продиктувано от идеята за нормална и подредена дискусия. Както и премахване на възможността потребител да направи 2, 3 или 103 поредни публикации с провокативна цел.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Сряда, 16 Април, 2014, 11:12:30
Хайде разберете се най-накрая?

Когато мине повече от час, не може да се правят промени от потребител в публикацията. Ако имаш да допълваш го правиш в нова публикация!

Илчев, често пъти си ме дразнил с излишната си пунктоалност, но това си е твой проблем.

Първо, не разбирам какво значи. Второ, от самото начало съм показвал, че ми харесваш, обратното явно не е така. Е, вероятно ще мога да живея и без твоето одобрения!

А сега би ли ми цитирал текста въз основа на който е горното ти твърдение?

Достатъчно се цитира! Интересува ли те защо не може повече от един час? Защо не можеш да си местиш темата в друг раздел? Защо не можеш да си триеш темите, защо не можеш да си сменяш екранното име?

Даже не ми отговаряйте Ваши Админски и Модераторски Величества, за мен случаят е приключен и причините - ясни. А вие шикалкавите...

Отговори ми кога и по какъв начин съм ти дал основание да се обръщаш към мен така? Дай само един пример? Лично аз кого толерирам? Точно ти си толериран винаги от мен!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

МИНКО ИЛЧЕВ