• Welcome to Форум на българските шофьори.

Плевнелиев - дела и документи

Започната от admin, Неделя, 27 Май, 2012, 18:03:29

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

driver1

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Четвъртък, 17 Април, 2014, 00:42:08
     ...Точно ти си толериран винаги от мен!

В смисъл? Нарушавам правилата и си затваряш очите? Пиша неграмотно? Спамя или се изказвам под всяка една тема, без значение дали съм наясно за какво става дума, или - не? Пиша безсмислици без всякакво отношение към това място? Друго?

driver1

batalov80

Цитат на: driver1 - Вторник, 15 Април, 2014, 17:50:54
  Къф Парламент, бе! Я да се махат тия самозванци влезли в безпринципни коалиции.
  И за теб правила няма ли - три ПОРЕДНИ публикации!!! Или за политическите единомишленици това е допустимо? Жалки сте! Пфуу...

Виж ти откъде толкова бре акъл колега от софето,където си ревностен защитник на гробокопачите ни.Този дето кима с глава като някоя пате ни го начука по зле и от Сталин... ???

batalov80

driver1

Цитат на: batalov80 - Четвъртък, 17 Април, 2014, 01:07:43

Виж ти откъде толкова бре акъл колега от софето,където си ревностен защитник на гробокопачите ни.Този дето кима с глава като някоя пате ни го начука по зле и от Сталин... ???

Къш!...

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 17 Април, 2014, 00:58:43
   В смисъл? Нарушавам правилата и си затваряш очите? Пиша неграмотно? Спамя или се изказвам под всяка една тема, без значение дали съм наясно за какво става дума, или - не? Пиша безсмислици без всякакво отношение към това място? Друго?

Например: Политизираш излишно темите, наскоро беше отправил явни обиди и бяха подминати. Това ли беше най-удобно да отговориш? Поне да беше отговорил на удебеленото!!! Възможно е и да няма отговор, нали?!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

driver1

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Четвъртък, 17 Април, 2014, 01:24:57
     Например: Политизираш излишно темите, наскоро беше отправил явни обиди и бяха подминати. Това ли беше най-удобно да отговориш? Поне да беше отговорил на удебеленото!!! Възможно е и да няма отговор, нали?!

Отговор винаги имам, не ме подценявай. Просто понякога не ми се губи време за да отговарям на безсмислени въпроси, особено, когато са били пренебрегнати моите. И кои теми "политизирам"? Политическите! Да си ме прочел някъде да пиша за политика в тема за двигатели, или кабини?
     Не се чувствам вече особено обвързан с правилата тук, след като си ги тълкувате и променяте за собствено удобство. Хич не ми пука дали ще съм с бан, или не. И без това тук все повече смърди от нек'ви ярмомелки, които се изживяват като валяци...

naum4o

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 17 Април, 2014, 02:14:34

Отговор винаги имам, не ме подценявай. Просто понякога не ми се губи време за да отговарям на безсмислени въпроси, особено, когато са били пренебрегнати моите. И кои теми "политизирам"? Политическите! Да си ме прочел някъде да пиша за политика в тема за двигатели, или кабини?
    Не се чувствам вече особено обвързан с правилата тук, след като си ги тълкувате и променяте за собствено удобство. Хич не ми пука дали ще съм с бан, или не. И без това тук все повече смърди от нек'ви ярмомелки, които се изживяват като валяци...
С кой пост точно не си съгласен? Кое изказване, на кой потребител, не импонира на твоето житейско виждане? Конкретизирай се. На този етап си като огнедишащ дракон - бълваш огън и жупел, но по кого и най-вече защо?
Относно потребителя batalov80, човекът е обсебен от темата, има какво да каже, има виждане и собствена идея, така че нека пише. Не ти чука на вратата да гласуваш за зелено-пембената партия, например. Платформата е отворена за всякакви мнения.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

batalov80

Цитат на: naum4o - Четвъртък, 17 Април, 2014, 07:58:40
С кой пост точно не си съгласен? Кое изказване, на кой потребител, не импонира на твоето житейско виждане? Конкретизирай се. На този етап си като огнедишащ дракон - бълваш огън и жупел, но по кого и най-вече защо?
Относно потребителя batalov80, човекът е обсебен от темата, има какво да каже, има виждане и собствена идея, така че нека пише. Не ти чука на вратата да гласуваш за зелено-пембената партия, например. Платформата е отворена за всякакви мнения.

Благодаря,колега.А с драйвера не ми се занимава.Ние сме от софето и сме от големото добро утро.А по темата-май плявата се е пръкнал от извънземен.Щом е тръгнал да ни убеждава,че гладен е по-добре да бъдеш.Между другото има теория,че някои от извънземните ще посетят наново Земята.Пък да вземат да си ги прибират тези отрочета.

batalov80

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 17 Април, 2014, 02:14:34

Леле,защитникът на плявата го отвя вятъра.Като не ти се спазват правилата тук отскочи до президенството да му крепиш джиткалото. :o

batalov80

Плявата ще го отвее вятъра на промяната.Сега се мъчи да възстанови някаква коалиция-Герб,дпс и още някой баламурник.Това не е президент,щом се мъчи да не плаща данъци на собствения си народ.Играч на дребно ???

batalov80

Я,го виж ти плявата-ще сдобрява крадците.Ама нали и ти си такъв бе патарок.Ако мислеше за народа си,нямаше да сме на дъното и да се ровим в калта.Събрали са бая умници,щом за бедстващите-няма пари,а за избори-има.Ха сега да Ви видим шопчета проклети-крадци без мярка.Истината е една-работеща икономика.Ти си един от тези дето прогони 2 милиона българи да аргатуват на простаците... :o

batalov80

Пак се уреди плявата-1 млн.Сега си назначи шеф по сигурността -най-големия оправяч на булки в Пловдивска област-македонеца Самандов.Сигурно е оправил и президеншата.Този кашик добре се е представил с израсъка си 8)

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Mandor

Цитат на: Паула Лайт за в."България СЕГА"Дори собствената му съпруга не го уважава особено, а реакцията й, когато бе избран за президент, са били думите ,,Ебати цирка!"

А тази съпруга го познава доста по-добре от пишещите тук. И някой очаква да го уважаваме.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

batalov80

Цитат на: admin - Петък, 26 Септември, 2014, 16:39:52
Приятно четене.

http://anonybulgaria.wordpress.com/2014/09/23/%d1%8e%d0%bb%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d1%80%d0%be%d1%81%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82

Браво!Цирка сега започва...Убеждава ни плявата да теглим заем.Абе аланкоолу ние да не сме американците да дължим с трилиони и да раздават фалшиво правосъдие в света.Това доказва,че тоя не мисли за народа си.

batalov80

Загрижил се плявата,че ако не се избере правителство-ще затънем.Абе патарок,а сега как сме?Така не сме били никога толкова зле.А сме 21 век-века на крадците с вратовръзки.И повечето са от софето.Как се сдушихте мафиоти проклети.Начело с пожарникаря.Вие излязохте по-гадни от Сталин и Хитлер взети заедно.Партизан за бой се стяга... ???

batalov80