• Welcome to Форум на българските шофьори.

Автошкола?

Започната от pukkod, Сряда, 30 Май, 2012, 03:32:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pukkod

Привет :) Бих искал да попитам коя според вас е най-добрата школа в София за изкарване на С категория?

pukkod

rider777

Навсякъде ще ти вземат парите,,,ама за какво ти е тази категория,,,ако си млад вземи да учиш за доктор ако искаш да си добре в Живота !
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Jack77

В София школи бол пичага, а коя е най - добрата не мога да ти кажа. В крайна сметка ако имаш желание и положиш усилия ще се научиш както трябва, защото на инструктурите като гледам не им се занимава много да ти покажат, кое как защо и за какво, всичко си зависи от теб.

P.s. Ryder не си ли се замислял, че всеки човек си има някаква страст, която иска да практикува като професия. Не казвай на всеки да учи и да стане лекар, защото хем лесно, хем пари падат (или поне ти оставяш в мен подобно впечатление с разсъжденията си), важното е да практикуваш това, което те влече и ти доставя удоволствие. Днес ще стане шофьор ако му се усмихне късмета утре може и негова фирма да започне, всеки сам си избира на къде да хване, не съм съгласен с теб, че шофьор задължително значи нискоквалифициран индивид с минимален умствен капацитет. Като не ти харесва да си шофьор смени професията, начин винаги има. Като ти гледам клипчетата мога само да ти кажа браво, добър шофьор си и водиш приличен живот, какво повече ти трябва? В твойте очи съм келеш и тук ще вметна, че не се опитвам да ти давам акъл, просто ти казвам да не си натрапваш нагласите за добър живота в избора на даден човек.

rider777

Джак, това не е професия а начин на Живот,,,започнеш ли го няма отърване, затова, който ме послуша само ще спечели,,,аз за моята Ц категория учих 4 години Вилхелм Пик и си мислех, че съм осъществил мечтата си ,,, сега 25 години по-късно разбирам, че съм пропилял Живота си.

Jack77

Еми и аз съм възпитаник на Вилхем Пик или сегашното Хенри Форд сега "С" там не дават от школа съм го взел, за което не съжалявам, скоро и "Е" ще взимам живот и здраве, и да ти кажа страст си ми е да карам и не бих го заменил за друга професия, дай Боже един ден да се установя на вън, а от там на сетне с малко късмет може и да се завърти нещо малко, на което ще съм доволен. Мисълта ми е, че няма за какво да съжаляваш постигнал си доста, за теб може и да е маловажно но за семейството ти едва ли, дал си им един от най - големите подаръци и той е да не живеят в България. Там вече може да ръчкаш дъщеря ти да учи, защото има за какво, обаче в Бг, следването е на 1 крачка от това да си вечно с празен портфейл. В момента индивидите от моя набор се хвалят с думите: "аз съм студент" или преведено - неам една стотинка в джоба ама мама и тати си ме гледат и като отидеме да пазаруваме в някое магазинче преди купонче аз отивам и взимам каквото ми харесва, а те избират от брака на промоция. Не че се хваля нещо, че изкарвам повече от тях, но се справям прилично и мога да си позволя едно друго, за което съм доволен, че съм получил независимост от наще, а те имат 2 години докато завършат после към още 2 в търсене на работа по специалността и след неуспех стават склададжии, а жените продавачки в същия този магазин с преоценена стока. Като теглиш чертата излиза, че просто са били в тежест на родителите си и са се превърнали в поредните работници. Може да звуча и високомерно не знам, но знам че живот като на 60 % от познатите ми, аз не желая да водя.

MB Actros

Браво Джаки имаш +1

rider777

Джаки, семейството ми си е в София а аз съм на 2 дена път от дома си по 11 месеца в годината,,,, явно си мислиш, че е хубава професия,,спирам със съветите, но някой ден след максимум 10 години, когато си блъскаш главата в някоя стена ще си кажеш,,, "Абе имаше едно тъпо копеле дето ми говореше да не ставам шофер, ама защо не го послушах,,,,,,, "

bruto

Цитат на: Jack77 - Сряда, 30 Май, 2012, 17:00:11
Еми и аз съм възпитаник на Вилхем Пик или сегашното Хенри Форд сега "С" там не дават от школа съм го взел, за което не съжалявам, скоро и "Е" ще взимам живот и здраве, и да ти кажа страст си ми е да карам и не бих го заменил за друга професия, дай Боже един ден да се установя на вън, а от там на сетне с малко късмет може и да се завърти нещо малко, на което ще съм доволен. Мисълта ми е, че няма за какво да съжаляваш постигнал си доста, за теб може и да е маловажно но за семейството ти едва ли, дал си им един от най - големите подаръци и той е да не живеят в България. Там вече може да ръчкаш дъщеря ти да учи, защото има за какво, обаче в Бг, следването е на 1 крачка от това да си вечно с празен портфейл. В момента индивидите от моя набор се хвалят с думите: "аз съм студент" или преведено - неам една стотинка в джоба ама мама и тати си ме гледат и като отидеме да пазаруваме в някое магазинче преди купонче аз отивам и взимам каквото ми харесва, а те избират от брака на промоция. Не че се хваля нещо, че изкарвам повече от тях, но се справям прилично и мога да си позволя едно друго, за което съм доволен, че съм получил независимост от наще, а те имат 2 години докато завършат после към още 2 в търсене на работа по специалността и след неуспех стават склададжии, а жените продавачки в същия този магазин с преоценена стока. Като теглиш чертата излиза, че просто са били в тежест на родителите си и са се превърнали в поредните работници. Може да звуча и високомерно не знам, но знам че живот като на 60 % от познатите ми, аз не желая да водя.
До известна степен мога да се съглася с теб....,но завърши за доктор пък ще видим дали ще станеш продавач и дали ще си без пари .Ясно е че ако станеш счетоводител,инженер и т.н в повечето случаи си обречен да работиш за малко пари в България .Образованието е инвестиция ,но само ако с него ще изкарваш такива доходи ,че да си гледаш бъдещето семейство и да живеете като бели хора .Винаги съм бил против да се учи нещо висше само като да си имаш диплома ,това е вече огромна загуба на време и пари .

Rammbon

Това за висшето вече го разбрах, като работих 2 г в офис. Сега карам разни камиони и съм щастлив и получавам 2-3 пъти повече.

bruto

Цитат на: Rammbon - Петък, 01 Юни, 2012, 08:33:06
Това за висшето вече го разбрах, като работих 2 г в офис. Сега карам разни камиони и съм щастлив и получавам 2-3 пъти повече.
То и с мен така се получи.....и не съжалявам .За висшето само ще кажа ,че въпреки всичко дава на човек много по-голям кръгозор ,но с това се изчерпват нещата особенно в България .Познавам доста начетени хора ,които за жалост са без пукнат лев и доста некадърници ,които някои ги е набутал на някоя службица и краднат като за световно . Единственото което сега съжалявам ,че след икономиката не учих после за юрист......а какви глупаци само завършиха и сега са милионери .Явно такава ми е съдбата .

bruto