• Welcome to Форум на българските шофьори.

Еконт Експрес

Започната от imter, Неделя, 03 Юни, 2012, 17:21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

imter

Колеги имате ли някаква вътрешна информация относно тази фирма,става въпрос по-точно за камионите които превозват пратките между разпределителните центрове?Четох информация и в други форуми,но мненията са противоречиви,а смятам утре да си подам документите.

imter

SEMPER

За съжаление нищо актуално не мога да ти кажа

Имах познат,който преди много, много време работеше там, но тогава търкаляха между градовете разни макси бусове под 3,5т

Работата му беше подвижна лудница, правеха над 20 000 км на месец,работното му време си направи сам сметка по колко е било. Иначе взимаше хубави пари, и най важното - не му оставаше време да ги харчи  ;D Но по това време имаше всякакви варианти да се изкарват добри пари така или иначе.

Сега им е по организирана работата вече, може и да са се поевропейчили малко евентуално.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

dimich87

В Русе имам няколко познати започнали работа там. Та при тях се случи следноно: Първия месец добра заплата, втори месец заплата и трети месец заплатката и чао. Гледам и постоянно се въртят обяви за едни и същи позиции и от които са работили знам че на всичките позиции гонят персонала. Има някаква програма и ги наемат с някаква преференция от държавата на срочен изпитателен договор за 3 месеца.

Гена

Аз имам познати които от години работят там ,но трябва да ги разпитам

imter

Утре ще разбера за какво става въпрос и ще пиша тук.

МИНКО ИЛЧЕВ

За София, имам приятел, от есента на '08 г. Осигуряват го на реална заплата, отпуска, болничен. Работи се само работни дни и едно дежурство в събота, за месец. Той кара бус, разнася пратки по адреси, два квартала. Парите са доста прилични, ако се сметне на час, малко с камиони вземат толкова.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

rider777

На час хубаво,,,ама за месеца колко са ;-)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Roshko

По всяка вероятност по-малко от 6000лв  :'(
Но не всичко е черно! Да не забравяме великолепната, безценна и непренебрежима липса на време за харчене!!!  :D :D :D
Кога не си бях идвал 5 месеца се видех у пари. Са, двете седмици отпуск на всеки шест са непреодолим кошмар за и без туй сиромашката ми сметчица...  ::)

МИНКО ИЛЧЕВ

За от порядъка на 1'200 - 1'300 лв. Почти от 4 години е там. Нормално от новопостъпил, може и хиляда да не се стига. Както писах, всички почивки се почиват, осигуровка, на реална. Много хора не знаят, колко повече е това! Човека има зла жена, ако не са приемливи парите, отдавна да го е накарала, да смени работата.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

rider777

;D ;D ;D ;D ;D Аз не се прибирам по 11 месеца и па нема стотинка у сметката ,,,,,,,,,,,,, ама нема се оплакваме, да сме учили за доктори бре  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Колеги за България фирмата е добро решение,кара се само между центровете на фирмата,работи се по график,понякога и през нощта.Средно, до колкото разбрах се работи 4 дни в седмицата,според графика.Заплащането 900-1200 лв.,и за някакви премий ми говориха но не разбрах точно какви :).Камионите са: Ман,Ивеко и Мерцедес ,дано и ако някой друг е решил да кандидатства там, съм помогнал.

stoil nedev

Цитат на: rider777 - Сряда, 06 Юни, 2012, 09:05:15
;D ;D ;D ;D ;D Аз не се прибирам по 11 месеца и па нема стотинка у сметката ,,,,,,,,,,,,, ама нема се оплакваме, да сме учили за доктори бре  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Бате, имам чувството че ако има някъде да се учи за доктор задочно ти ще си първия дето ще си остави камиона и ще БЯГА на зрели ;) години да се записва да следва ::)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов