• Welcome to Форум на българските шофьори.

MS Office

Започната от Rammbon, Сряда, 06 Юни, 2012, 18:37:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИванТ

Цитат на: SEMPER - Сряда, 06 Юни, 2012, 19:14:36
Ако ти трябва просто от време на време да разглеждаш някой файл или да създаваш някой документ - сложи си ОпънОфис - безплатна е, и няма да ти се налага да "лекуваш" защитите и за да работи. Има я и с БГ интерфвйс.
Напълно подходяща е и за редакция, с много удобен интерфейс на всичките приложения от пакета, както и пълна съвместимост с не толкова съвременни компютърни конфигурации.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

lefterow

Цитат на: ИванТ - Петък, 24 Август, 2012, 21:55:54
Напълно подходяща е и за редакция, с много удобен интерфейс на всичките приложения от пакета, както и пълна съвместимост с не толкова съвременни компютърни конфигурации.

Работих и с него,но и той ми създаде проблеми.Админа ми изпрати office 2010.Засега се държи добре.Ако се получи пак срив,то имам оригиналния office 2003,с който нямах проблем почти 10 години.Затуй го препоръчвам него.Благодаря на админа за помощта,която ми оказа.Поради липсата на добър Microsoft Access,използвах друга програма да препрограмирам Скания мулти.

lefterow