• Welcome to Форум на българските шофьори.

Щадлер - Австрия

Започната от к100, Четвъртък, 17 Март, 2011, 14:28:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

valentin

Реших и аз да напиша няколко реда за тези които се интересуват от Щадлер.Прав е г-н Ганчев за това ,че е по добре да я има тази възможност за работа.Условията са мизерни един контейнер с две тоалетни две бани и мивки.Аз работих там 3 месеца и 15 дни и ми платиха ,но има доста колеги които не получиха това което очакваха /удържаха им пари за палети ,закъснения и др./Заплатата е 1200-1400 Е при 11000 км. имаше колеги с 1600-1700Е заработка/за спедиция /. На линиите 1100 -твърдо заплащане.Не съм слагал магнити,спазвал съм часовете за каране и винаги ми е стигало времето за фиксове и т.н.За линиите знам че не е така нарушават редовно.Проблема обаче е друг останах с впечатление ,че никой няма интерес да се задържат българските шофьори там и да работят нормално.Много кадърни хора отидоха да работят и си тръгнаха разочаровани от там.Много пъти съм казвал на Андреев ,че там има хора интриганти, неадекватни /от не шофьорския персонал разбира се/и заради тях си отиват кадърни шофьори. 
За тези които имат здрави нерви, нямат опит като шофьори  в Западна Европа /като мен/ това е една добра възможност да се пробват и да изкарат малко пари.Така че нека да я има тая възможност! 

valentin

velizar

г-н Ганчев нещо се позагуби . Не е писал от доста време  :(

velizar

velizar

Последна информация от кухнята на Щадлер. Българите постепенно ги чистят. Защо само тях ? Дори вече не им и осигуряват безплатния транспорт до България. На някои не са платили заплатите, има и отрязани с по 80%. Добре че я има като фирма и възможност за работа, но не и за българите вече. Има наплив от жълтурковци, които явно ще ни изместят от почти цяла Европа до година  или две  >:(  и ще работят за половината пари.

Trucker_Boy

Цитат на: velizar - Вторник, 02 Август, 2011, 00:47:29
Последна информация от кухнята на Щадлер. Българите постепенно ги чистят. Защо само тях ? Дори вече не им и осигуряват безплатния транспорт до България. На някои не са платили заплатите, има и отрязани с по 80%. Добре че я има като фирма и възможност за работа, но не и за българите вече. Има наплив от жълтурковци, които явно ще ни изместят от почти цяла Европа до година  или две  >:(  и ще работят за половината пари.

Ясна е работата значи.....
Уж фирмата била "европейска" а какво се оказа ?  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

BoBy_BoY

Цитат на: velizar - Вторник, 02 Август, 2011, 00:47:29
:D :D :D :D От къде идат тези ,,жълтурковци"? :D :D :D :D

admin

От Поднебесната империя най-вероятно. И сега сигурно Ивеко ще пуснат и жълта лимитирана серия влекачи. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

llars

Тук съм си ! Не съм се появявал скоро защото нямаше какво да пиша. Не е вярно , че няма безплатен транспорт - не е спирал буса да пътува - всяка седмица отива и се връща. Истина е , че много намаля работата през лятото и те използваха момента да намалят камионите и шофьорите. По техните думи , който е кадърен и наистина има здрави нерви ще си работи. Другите ще бъдата заменени с румънци , които са съгласни на условията. Самият аз след като намалиха приема на нови хора си намерих друго занимание , така че продължавам да си твърдя , че е добре да я има възможността , наречена Щадлер. Идея си нямате колко хора ми звънят за работа и то месеци след като обявата вече не излиза. Така че за всеки влак си има пътници. Ако жито и здраве наесен пазара се активизира и транспорта потръгне , австрийците пак ще дойдат. Тогава пак ще се поява и ще съобщя на всички желаещи , че има свободни места. И който иска да заповяда. Както е написал колегата по-горе реално могат да се изкарат до 1600 евро. Работата е трудна , ама то къде е лека? На който му стиска ... Това е засега от мен .

ivan_karamanski2

Цигани да не вземат в ЩАДЛЕР! Работих с мангал два месеца, умириса ни се душата.

Забранено е писането само с главни букви.

delcho5

Здравейте. Искам да попитам за някоя фирма от рода на Щадлер дали в момента набират шофьори. Благодаря ви.

bruto

Привет на всички от Канада.
Скъпи колеги искам да се преместя да работя и живея в Европа ,но направо ме лови страх от всичко прочетено във форума.

Причина за редакция : Правопис

admin

Цитат на: bruto - Неделя, 18 Декември, 2011, 16:51:18
Привет на всички от Канада.
Скъпи колеги искам да се преместя да работя и живея в Европа ,но направо ме лови страх от всичко прочетено във форума.

Добре дошъл във форума. Разкажи как са нещата в Канада, в случай, че се занимаваш с транспорт там.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bruto

Привет. Ами карал съм от Канада за САЩ и обратно, но сега работа локал (градско и околността) и вечер си спинкам вкъщи.Плащат около 4000-4500$ на месец.Това е питай ако нещо те интересува по конкретно.

imter

Аз искам да питам,защо ще си търсиш работа тук?

bruto

Просто смятах да се преместя в Европа......нищо повече.Просто проучвам как стоят нещата това е.

imter

Ако имаш възможност,по-добре работи там.Ако не друго,поне там ще си спасиш нервите :).

imter