• Welcome to Форум на българските шофьори.

Хоби

Започната от к100, Петък, 18 Март, 2011, 15:42:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Преди 2 месеца в Италия близо до Наполи видях някакъв баровец с ретро Мерцедес, модел около 1955-1960 година. Беше черен с бели кантове на гумите. Невероятна класика. Промъкна се през портала на един много красив хотел. Мислех да го снимам, но нямаше удобна възможност. А и си помислих, че може да е от италианската мафия.  ;D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Понеделник, 25 Април, 2011, 21:56:45
Преди 2 месеца в Италия близо до Наполи видях някакъв баровец с ретро Мерцедес, модел около 1955-1960 година. Беше черен с бели кантове на гумите. Невероятна класика. Промъкна се през портала на един много красив хотел. Мислех да го снимам, но нямаше удобна възможност. А и си помислих, че може да е от италианската мафия.  ;D

Напълно възможно е да е бил нечий кръстник :D
Преди 1 седмица се наслаждавах на тази кола в мобилето - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11218389972906119&f1=details
А този е само 1 000 лв (няма един разпределителен вал на главите)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11291896771034666&f1=details

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

admin

Доста класни автомобили. Винаги съм намирал голяма тръпка в ретро-автомобилите. Даже скоро си говорехме с брат ми, че например ако Мерцедес пуснат някакъв ретро-модел със съвременни технологии, ще бъде безспорен успех. Нещо като "Костенурката" на Фолксваген и модел "500" на Фиат.

imter

Мисля,че вече го пуснаха,това е модела SLS и е една модерна реплика(ако може така да се каже)на Мерцедес SL от 1952-55 година.Основна забележителност и на двата автомобила са отварящите врати на горе :), уникални за времето си.

tcvetan161

Моето хоби е Motocross ;) :)

fxmaster

пистови мотори, флайт симулатори, радиолюбителство (с лиценз съм), фотография, видео (то това ми стана и професия вече 8 години). А, забравих компютърите - софт, хард, мрежи, малко програмиране ...

abator

Допада ми фотографията. Харесва ми както процеса на заснемане на кадъра така и обработката.

dand79

С АТВто из балкана!!! Незнам как точно се казва като хоби но ме разпуска от напрежението и другото което което ми помага да релаксирам и почивам е риболова има и други но това са основните и най-предпочитани от мен и синът ми, све пак като се прибера от път трябва да обърна внимание и на семеиството а какво по-добре от комбинацията 2в1 ;D

Иво19667

Колеги , да питам аз, има ли ловци сред нас? Аз съм един от тези дето когато има време съм в гората.
Чистотата на работното място, израз на порядък в невидимата технология.

BoBy_BoY

Цитат на: Иво19667 - Неделя, 24 Юли, 2011, 16:23:47
Колеги , да питам аз, има ли ловци сред нас? Аз съм един от тези дето когато има време съм в гората.
Баце, лова ми е нещо като краста! Не си лягам без да метнем малко литература или форум за него, но има си у форума раздел ,,хоби", да беше барнал там темичката? Мушкай се там и да си споделяме, ок?

admin

Тук е вече темата. Ако се развие достатъчно и има голям интерес, ще я направя като раздел "Хоби". Вие решете дали ще бъде по-удобно.

Иво19667

Дообре, но и тук може да ни приемат. То като падне нещо може и събор да направим. Ти къде ловуваш?

Иво19667

Темата с лова, може да се свърже с кулинарната тема хна колегато. Просто си го мисля, но Админа да реши.

Trucker_Boy

За всички радиолюбители ето карта на всички репитри (ретранслатори) в България за UHV и VHF.  Ако някой се интересува от още информация ,нека пише.
www.sbps.eu

admin

Тук има още по-подробна информация за предавателите и ретранслаторите.

http://www.predavatel.com/bg/karta

admin