• Welcome to Форум на българските шофьори.

Път Велико Търново - Търговище

Започната от !.!.!, Неделя, 17 Юни, 2012, 17:41:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

В момента в близост до бензиностанция Петрол  до гр. Търговище по време на забраната са спрени  само 5 камиона буквално на пътя , а полицаите пропускат други камиони които явно са от района или се познават. Бойко Борисов дали чете този форум ??? Къде са правилата за всички ???
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Димова

Тази забрана е безумна!Все още трафика не е голям, да не говорим , че няма осигурени никакви условия за престоя на шофьорите в тези жеги.Нека някой от тези, които я измислиха да стоят 6 часа на 35 градуса...... Щяха да строят паркинги уж.........  >:(

Димова

Дамян Йончев

Преди да бъде измислена тази забрана трябваше да се направят паркинзи както във белите държави... а не да ни отбиват покрай пътя все едно съм закъсал там. Жалка държава но какво да се прави.

admin

Цитат на: !.!.! - Неделя, 17 Юни, 2012, 17:41:02
В момента в близост до бензиностанция Петрол  до гр. Търговище по време на забраната са спрени  само 5 камиона буквално на пътя , а полицаите пропускат други камиони които явно са от района или се познават. Бойко Борисов дали чете този форум ??? Къде са правилата за всички ???

Хубав въпрос! Дали Бойко Борисов чете този форум? Аз се опасявам, че той не чете никакви форуми. И за какво му е да ги чете? Само да си разваля магията на розовия свят, в който живее. Къде са му паркингите на магистралите? Сега на тези горещини има ли осигурени дежурни екипи, които да са в състояние да оказват помощ на колегите, спазващи безумните забрани?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Много интересна темичка! Предлагам по същия начин да дискутираме и ,,безумната" забрана на Швейцария-всяка вечер от 20ч.-5ч! Но нали сме си БГ-граждани и си имаме манталитет да сме си недоволни от всичко! По време на забрана и в Германия спират по изходите и входните ленти на паркингите! Не съм виждал и полиция да е спирал някой и да го е поканил някой на паркинг, както се прави в БГ,  а вие?
  Според мен една държава се управлява със и от закони, които ние-гражданите или други пребиваващи в нея трябва да се съобразяват! Когато не се спазват има санкции, нали?

admin

Цитат на: BoBy_BoY - Вторник, 26 Юни, 2012, 12:23:21
  Много интересна темичка! Предлагам по същия начин да дискутираме и ,,безумната" забрана на Швейцария-всяка вечер от 20ч.-5ч! Но нали сме си БГ-граждани и си имаме манталитет да сме си недоволни от всичко! По време на забрана и в Германия спират по изходите и входните ленти на паркингите! Не съм виждал и полиция да е спирал някой и да го е поканил някой на паркинг, както се прави в БГ,  а вие?
  Според мен една държава се управлява със и от закони, които ние-гражданите или други пребиваващи в нея трябва да се съобразяват! Когато не се спазват има санкции, нали?

Боби, съгласен съм за законите и за тяхното спазване. Обаче отговори ми честно дали в България има нужните паркинги, на които шофьорите могат да спрат и да изчакат действието на съответната забрана?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Админ, няма как да погледна един паркинг като на ,,Викинг", но съм сигурен, че е празен! И сам знаеш, че ако ни глобят няма да си и покажем по време на забрана муцуната на пътя! Не ми се прави реклама, но след кат си знаем маршрута мога да спра и по рано, да речем!
Дадох един пример за Търново, Лясковец,...-Спри на ЛукОйл'а и си гепи едно такси на 2 лв път има басейн! Така по-приятно би избегнал нервата от жегата и досадата на пътя!

Brix

Цитат на: Дамян Йончев - Понеделник, 25 Юни, 2012, 23:17:45
Преди да бъде измислена тази забрана трябваше да се направят паркинзи както във белите държави... а не да ни отбиват покрай пътя все едно съм закъсал там. Жалка държава но какво да се прави.

Абсолютно. Приеха се едни рестриктивни мерки, без да се осигурят условия. В интерес на истината, не е задължително когато товарни автомобили пътуват по време на забраната, това да е нарушение. Фирмата ни например има официално разрешение от агенцията за движение и по време на забраната -  със списък на автомобилите и не на територията на цялата страна, а в определени участъци.  На всички водачи съм раздал копие от това разрешение. Но пък, че КАТ и ДАИ си затварят очите за техните хора...все пак живеем в Булгаристан.   

g_dandy

Момчета,не е луд тоя дето яде баницата,помните ли! Така че на Бобо&Со им дреме на оная работа дали шепа шофьори висят някъде по жегите. Единствено нещастен случай /недай Боже!/ с някой от нас би разбунил духовете за кратко, но, както знаем, кучетата си лаят, а керванът си върви!

g_dandy