• Welcome to Форум на българските шофьори.

Станахме за смях с клипчета за родната полиция, както и с други неща!

Започната от VOLVO 480, Сряда, 20 Юни, 2012, 23:31:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 07 Юли, 2012, 16:00:56
Бобчо, ти нали си Холандско чедо, кво ревеш? Мен защо никой не ме закача когато си джиткам из родната България. А и не само аз нямам проблеми, ами всички които си спазват закона нямат проблем с родната полиция. Не ми е ясно какво толкова ти се случи във България на път за Турция та ревеш?

Причина за редакция: Нецензурна дума!
Дъртооо буталооо, дразни ме, че не си кьоркаме нашето ,,дворче"!
Къде си ме видял да ревем? ???
Това, че си дирим на друго место да си вадим хляба и съм се заробил за бели кинти не ме прави по-лош.
Кво ми се е случило по пътьом за Туркията беше срам за всички ни-BG граждани (тебе не те знам от кое племе си ???)
И с този коригиран пост от админа е хубаво да си седиш мирен на дъртите си кокали-съвет! ;)

BoBy_BoY

DeDo Vi

Цитат на: BoBy_BoY - Събота, 07 Юли, 2012, 19:20:32
Дъртооо буталооо, дразни ме, че не си кьоркаме нашето ,,дворче"!
Къде си ме видял да ревем? ???
Това, че си дирим на друго место да си вадим хляба и съм се заробил за бели кинти не ме прави по-лош.
Кво ми се е случило по пътьом за Туркията беше срам за всички ни-BG граждани (тебе не те знам от кое племе си ???)
И с този коригиран пост от админа е хубаво да си седиш мирен на дъртите си кокали-съвет! ;)
Ти моите кокали недей да закачаш. А на теб май и друго ти се е случило в Турция ама те е срам да си кажеш. :) :) Може би, затова ги защитаваш бургийте, че ти е харесало какво са ти сторили.

DeDo Vi

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

imter

BoBy_BoY

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 07 Юли, 2012, 20:10:10
Ти моите кокали недей да закачаш. А на теб май и друго ти се е случило в Турция ама те е срам да си кажеш. :) :) Може би, затова ги защитаваш бургийте, че ти е харесало какво са ти сторили.
Никога не е късно да станеш за резил, дърртооо))! К'га се прибера можем да ти покажа, ама вие се криете, като мишки - чорбаджиии :D...
Намека ми беше в друга насока, ама ти щом си месиш дъртото гззз, да не са ти издухали ,,мръсното канал" :o, че все си недоволен, като млада булка!? ;D :D

Trucker_Boy

Я тия дето пускате тези снимки гледайте Градски Ченгета по Нова ТВ и се замислете над снимките.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 09 Юли, 2012, 22:39:44
Я тия дето пускате тези снимки гледайте Градски Ченгета по Нова ТВ и се замислете над снимките.

Тръкърчо, какво за снимките?

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Вторник, 10 Юли, 2012, 02:37:45
Тръкърчо, какво за снимките?

Смяташ, че отношението ти е правилно към хората на реда ?
Някой жертват семействата си за да закрилят гражданите.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Вторник, 10 Юли, 2012, 14:54:04
Смяташ, че отношението ти е правилно към хората на реда ?
Някой жертват семействата си за да закрилят гражданите.

А твоето отношение към спящите по време на работа полицаи правилно ли е? Нормално ли е да получават заплати и в същото време да спят в патрулната кола? А пък това за жертването на семействата как да го разбирам? Не се изразяваш правилно в случая.

doktora

И румънците не ни отстъпват, само че те пък си пийват.

http://vbox7.com/play:6a36d145

Причина за редакция: Правопис и коригиран линк!

doktora