• Welcome to Форум на българските шофьори.

Какви спомени ви навява това видео

Започната от bo4a, Сряда, 27 Юни, 2012, 20:40:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bo4a

bo4a

ИванТ

Има нужда от законодателни промени, уреждащи това всички служители на агенция "Пътна инфраструктура" да имат абсолютно задължителен стаж (5 години) в международния автомобилен превоз на пътници и товари. Това е единственият способ за мащабно подобрение в пътната инфраструктура.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Станимир

Много студ,много сняг и много висене по пътищата.Не само в България,а и по Европа.

Бриги Магнито

:D :D :D Код бенбено на петънца  :D :D :D
Гаранция и тая зима па така  ;)

Mystang

Хахахахаха...В 59тата секунда си ме фанал мене.....То беше голям смех.....Тамън тръгнах от София и ме спряха на гара Яна и стоях 3 дена на 20км от вкъщи.То какви ли не молби бяха към господата полицай да ме пуснат да завъртя обратно към София.Да вися в къщи а не на магистралата...... ;D  ама нъцки..... ;)....

rider777

Цитат на: Станимир - Сряда, 27 Юни, 2012, 21:11:12
Много студ,много сняг и много висене по пътищата.Не само в България,а и по Европа.

Е как па веднъж не спрях тази зима заради тези условия в Европа,,, това може да стане само в африканските държави България, Румъния , Албания и ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  за Русия не говорим ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Причина за редакция: Коригиран цитат!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Станимир

За мен Австрия и Германия също са в Европа.Там също спираха заради снега.Тази зима само в Австрия слагах вериги.В африканските държави България и Румъния минавах по тънката лайсна само с прешлени.

MB Actros

Много люта зима беше,по пътищата вериги не съм слагал, само на склада на Метро в  Горубляне и то три пъти. 

abator

Мдааа ... и аз си повисях на магистралата, но поне се наспах.  ;D

grants

Дааааа много гадна зима спомените не са от най-добрите повисях 5-6часа на Ябланица не пускаха даже и обратно но така е ако и тази зима УЛОВИМ СНЕЖИНКИТЕ във ВЪЗДУХА като миналата неми се мисли.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

ivopifeca

avto_vanko

Студ,сняг и на черна маца седях 24 часа

grants

Споко колеги и тази зима ще е същата.Зимата пак ни изненеда и ни хвана неподготвени  ;D. Така мисля ще се оправдаят този път.Не успяха някой хора да хванат знежинките във въздуха и този път.Защо ли?
Не всичко е пари,но всичко е с пари

driver70

Защо? Защото,човека е човек когато е на път.Държат на пътя да станем човеци.

M.Traykov

M.Traykov