• Welcome to Форум на българските шофьори.

Само това ли са "белите" фирми, колеги?

Започната от Mr.Balkanski, Четвъртък, 28 Юни, 2012, 22:42:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mr.Balkanski

Не ми се вярва да са само седем в цяла Европа, при това две от тях са прехвалени от един и същ човек, а третата има един-два камиона. Или всички участници в този форум работят безплатно някъде, или сте много потайни.  ??? ...или не може да ви се угоди?  ???
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Mr.Balkanski

Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Slav_305

Всичко е, според- зависи. Според мен, списъка е малък, защото повечето колеги, които работят в читави фирми, леко скатават, за да не стане така, че след като са написали във форума, във фирмите се изсипват всякакви дето станали "шофери" и фирмата от свястна, става за черния списък, или направо се срива. :)
Play Golf, don't drive it!

Slav_305

Play Golf, don't drive it!

Mr.Balkanski

За скатаването е ясно, ама то по тая логика, дай да не казваме кои са ''черните'' фирми, па току-виж са напълнили със свежи попълнения, та да влезнат у правия път.

Бриги Магнито

Бацета има една тема с име ,,ВИЖ,, ако не ме лъже памета в началото на темата се дискутира що е то бяла фирма и има ли почва у нас ако я прочетете и се замислите може да стигнете до един извод ,който не е грешен.
Извода е бяла фирма няма по една или друга причина ,такова чудо няма.
И друго да ви шепна,фирма с много дараци не е за хвалене ако има добра фирма тя ше е макс с 10-15 дръгела,тва от наблюдение да Ви мъцнем.

BoBy_BoY

Цитат на: Mr.Balkanski - Четвъртък, 28 Юни, 2012, 22:42:14
Не ми се вярва да са само седем в цяла Европа, при това две от тях са прехвалени от един и същ човек, а третата има един-два камиона. Или всички участници в този форум работят безплатно някъде, или сте много потайни.  ??? ...или не може да ви се угоди?  ???
Вярно е, че не може да ни се угоди! Ако следиш ,,матряла" има около 4000 фирми регистрирани в BG:
http://www.rta.government.bg/listlic/mt.html
Ако сте сметнали, че в няма читави фирмички в ,,Мила ми родинка", лъжете се, Mr. Balkanski! ;)
И не на последно това дали може да ми се угоди-мислим, че не е ваш проблем, нали? ;) Стандарта на живот Вие не ми го определяте (444лв за международен шофьор  ;D :D ;D).
Радвам се, че има фирми,  които са се вразумили и сега са с долу-горе добри осигурителни вноски ;)!

BigRig

Какво значение има?! Нали си ни е "национален спорт" да си плюем и оплюваме...!

vodnmq

Здравейте колеги,някой може ли да ми каже коректни старазагорски фирми за международен транспорт.Благодаря предварително.

stoil nedev

Да , " Транс маркет" с шеф Калоян Младенов мисля че се казва!?
Ако не се е омаскарил и той? Но преди време там беше перфектно да се работи! Не е много , но всичко е точно и напълно редовно!
Обаче ме съмнява да вземе някой на работа , защото камионите са малко и шофьор оттам НЕ БЯГА.
Отпреди около две години информация ти предоставям!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stenli79

В Белгия, фирма Роветра, там наемат също българи и условията са добри, спрямо фирмите в България.

бг

gocakizilcik

Споменахте Белгийската фирма ROVETRA,бихте ли дали някакви координати за връзка,имат ли офис в България?

stenli79

Да имат офис в България, в Бургас е.За повече информация пиши ми на лични съобщения .

Boroman21

Е кажи да се знае от всички бре колега,  бива ли такъв егоизъм!

От мобилния

kron

Фирми читави в Европа бол,но истината е че никой не казва че кат се съберат повече българи в някоя чужда все някой ще направи някоя магария и се почва ходенето по мъките ;D съжалявам но това е реалността.

Leon

Цитат на: kron - Четвъртък, 03 Април, 2014, 21:27:00
Фирми читави в Европа бол,но истината е че никой не казва че кат се съберат повече българи в някоя чужда все някой ще направи някоя магария и се почва ходенето по мъките ;D съжалявам но това е реалността.

Един мноооого голям + от мен :)

stenli79

Така , казвам най- основните неща, а също и със забележка че това информация от 2012-2013, вече не работя там ,бях диспечер там не шофьор.Фирмата се намира близко до Антверпен, а в Бургас и е офиса в България и Българската фирма е ББК ООД,всичко си е собственост на белгийците.Основно се кара Белгия Германия само прави курсове,почти няма групаж.Два са основно вида товарите, единия е железа от заводите на Митал,другито е храни от и за базите на Марс.Плаща се на ден , аз докато бях беше 55 евро ,без значение км,тежка работа, всеки ден разтоварваш , шофираш, товариш , шофираш докато ти свършат часовете за каране или работния ден.Камионите нови , в добро техническо състояние,няма норма, но това не означава че не се засичат.Хора кото досега са били само в български фирми,Испания,свикнали на дълги курсове,на хладилници,ще им се стори в началото като кошмар,казвам го защото го видях .Някои недостатъци-разходите при отиване и връщане са за ваша сметка,камионите с българска регистрация са малко и се шофира на камиони с португалска регистрация,но това на доста места вече е така,вече до колкото знам диспечера е в България,и вече комуникацията както беше преди едвали е същата, пък там главния диспечер е един луд белгиец,щях да го бия и затова напуснах , иначе каквото казали като заплащане си го плащат, за сега толкова че не се сещам за друга , ако има нещо питайте .

stenli79