• Welcome to Форум на българските шофьори.

Помощ за President Jackson III ASC

Започната от terious, Петък, 29 Юни, 2012, 15:33:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

terious

Здравейте,

Работя в Румъния и имам President Jackson III ASC. С тукашните колеги се чуваме ок, но като идвах до София опитах на канали 25 и 27 но без резултат.
Питането ми е дали трябва още нещо, освен канала, да се промени на станцията, за да се чувам с колеги от България и Турция?

terious

Станимир

Колега,допълнителни настройки не ти трябват.В случая не е имало колеги със станции по край теб.

Станимир

terious

Възможно е и да е така, въпреки че по маршрут: Русе-Варна-София-Калотина беше включена постоянно. Затова и помислих, че може допълнителни настройки да се правят.

Станимир

Аз по принцип се оглеждам за антени по камиони те срещу мен.Ако имат тогава се обаждам.

Гена

Да не те учудва колега,тук си е така,рядко се говори-сигурно се пазят акумолаторите.Станцията ти е наред,ама тук нещо друго не е наред :)

batNIKI

Цитат на: terious - Петък, 29 Юни, 2012, 15:33:42
Здравейте,

Работя в Румъния и имам President Jackson III ASC. С тукашните колеги се чуваме ок, но като идвах до София опитах на канали 25 и 27 но без резултат.
Питането ми е дали трябва още нещо, освен канала, да се промени на станцията, за да се чувам с колеги от България и Турция?
Не съм чул да е проектиран все още President Jackson III ASC а ти го имаш вече! :o

batNIKI