• Welcome to Форум на българските шофьори.

Честитооо... „ Пуснаха още 32 км от магистралата към морето!"

Започната от BoBy_BoY, Неделя, 01 Юли, 2012, 12:38:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4941691

Пуснаха още 32 км от магистралата към морето
До 12 дни ще бъде готов и третият лот на магистрала "Тракия", обеща премиерът на откриването Още 32 км магистрала влиза в експлоатация след откриването на Лот 2 на автомагистрала "Тракия" в участъка от Стара Загора до Нова Загора.
.............

BoBy_BoY

Rammbon

До края на юли ще пуснат и Нова Загора до Стралджа и фунията от потока с МПС-та пак се събира между Петолъчката и Карнобат. Както вървят работите по последният 4 Лот, до края на май-юни догодина няма да е готов .

Rammbon

loshdancho

Какво честито ?
Когато след завършването и се започва процедура по отдаването и на концесия... и ще си плащаме за да минаваме!
Познай коло от чорбаджии ще плащат с радост...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Цитат на: loshdancho - Неделя, 01 Юли, 2012, 13:01:39
Какво честито ?
Когато след завършването и се започва процедура по отдаването и на концесия... и ще си плащаме за да минаваме!
Познай коло от чорбаджии ще плащат с радост...

Каква концесия? Дай малко повече информация.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Tihomir78

Още преди се говореше че ще се плаща както по Европата, ама колко засега е мъгла, но пък винетките би трябвало да отпаднат./нещо което много ме съмнява/

Neron

loshdancho

На два пъти ми попада информация от пресата, Лияна Павлова  го е казала.Точната статия не мога да я намеря...
http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/05/12/1825999_problem_s_kachestvoto_na_putishtata_v_momenta_niama/

abator

В Румъния как е? Купуваш си винетка, а по някое време ти искат пари я за мост, я за магистрала. Идеята е това да стане и в България. Т.е. хем да има винетки, хем и такси да плащаме.  >:(

BoBy_BoY

Ами, правилно, ще се плаща! как да се поддържа инфраструктурата? Дано таксите да са сносни за всеки един желаещ да ползва магистралата.
Ба' си, кога ще се погледне положително, с усмивка, доверие,...? Все сме криви!
За това трябва да сме си северната съседка, която до преди 6-7 години нямаше асфалтиран път. Майната му!

driver1

Вечно мрънкащият, вечно недоволен от нещо си българин! Сега пък щяло да се плаща. Ами ще се плаща - навсякъде е така. Вместо да се радваме, че нещо е направено, пак мърморим и чертаем апокалиптични перспективи. Смахнал се е тоя народ!

loshdancho

Аз не пищя от това ,че ще се плаща.
Пищя от това колко от чорбаджиите ще го правят.
И като краен резултат за нас ще е по-лошо:
Сега си караме по магистралите .. а после ще ги гледаме през крив макарон.

abator

Пичове, като сте толкова щастливи защо се разпиляхте като пилци по света, а не стоите в България да си карате дръгелите? Възмущавам се от това, че се очертава да плащаме и винетки и пътни такси. Транспортния ни бранш и без това е изтръпнал от всякъде и едно ново увеличение на разходите ще доведе до още безработни шофьори. Това ли ще  Ви направи щастливи?

driver1

Цитат на: abator - Неделя, 01 Юли, 2012, 14:02:12
Пичове, като сте толкова щастливи защо се разпиляхте като пилци по света, а не стоите в България да си карате дръгелите? Възмущавам се от това, че се очертава да плащаме и винетки и пътни такси. Транспортния ни бранш и без това е изтръпнал от всякъде и едно ново увеличение на разходите ще доведе до още безработни шофьори. Това ли ще  Ви направи щастливи?

Е, ква стана ся? Понеже се увеличавали разходите не следвало да се строят магистралите и да се правят инвестиции???!!! Много странна логика. Аз мисля точно обратното - икономиката ще се развива, когато са осигурени добри комуникации. Да не казвам кой, още преди 80г. пръв е проумял това...Освен това, движейки се по магистрала и вземайки предвид всички преки и косвени разходи, то те се намаляват, а не се увеличават, въпреки таксите. Това, че нашенските набедени босове в транспорта виждат само квитанциите за такси си е техен проблем. Затова и "пичовете" се изнесохме към места където това не е така. Със здраве да си ги ползвате новите отсечки и дай Боже да стават повече!

BoBy_BoY

abator:
Да ти гугна нещо на уше: За повечко кинта! И не само за повечко стинки, но и ги дават!-разбираш ли?
Само не ми мъцкай за транспортен бранш и кой колко печели. Кьоркам ги с очките си!
Може ли шеф с три камиона да джитка с Q7, Нова година да се пече на Малдивите :o, лятото да е на Карибите :o, а драйвърите му да седят без стинки за кисело мляко и памперси :-\ за децата?
Като не му отърва на шефа магистрала нема се качва, да си джитка по национала и ОК, но да боцкаш кой на къде е и кво мнение изказва, си е кофти! ;)

Максимус

Честито за новата отсечка и от мен!  :)
Най-важното от цялата работа, че няколко десетки българи ще живеят, благодарение на тази отсечка. Защото тия гърбици между Стара и Нова Загора, действително взеха много безценни животи през годините. Важното е да се строи, въпреки всичко, и всички партийни различия и страсти. Честито колеги!  :)

Максимус