• Welcome to Форум на българските шофьори.

Честитооо... „ Пуснаха още 32 км от магистралата към морето!"

Започната от BoBy_BoY, Неделя, 01 Юли, 2012, 12:38:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

abator

driver1, в предния си пост съм написал
Цитат на: abator - Неделя, 01 Юли, 2012, 14:02:12
Възмущавам се от това, че се очертава да плащаме и винетки и пътни такси.
Хайде да погледнем как е по другите държави. Кажете къде има хем винетна система, хем пътни такси. За това става въпрос, а не дали да се заплаща изобщо. Разбира се, че се радвам, когато пътищата ни се подобряват, но ми се иска да имам и финансовата свобода да ги ползвам. Разберете, че само с глоби и такси хазната няма да се напълни. Необходимо е и да произвеждаме нещо. Иска ми се българите не да се скитат по света за да си изкарат прехраната, а да си работят тук и да са доволни от това.

abator

admin

Аз също не съм съгласен да се плащат винетки и магистрални такси едновременно. И доколкото знам, в ЕС няма такава практика и не е разрешено.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ИванТ

Нали не забравяте и акцизите върху горивата?!
Иначе новината е повече от добра, най-накрая значително развитие по автомагистрала "Тракия" и краят и вече се вижда, започната през 1973 година. След няколко седмици ще има и ново откриване на участъка между град Нова Загора и град Ямбол. В открития вече лот са използвани и нов тип мантинели.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

georgi87

А дано като я направят тая Тракия да фанат да направят и Хемус.И да обърнат внимание на тва че като се построй моста на Видин требва да има и път като хората.

BoBy_BoY

На пълно споделям мнението горното! Чудно ми е, как ще споят връзката Русе с южните граници-Свиленград?

Roshko

Чудесно! Я че си джазим както винаги по подбалканския сам самичък на спокойствие...  :D :D :D

godji

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 01 Юли, 2012, 19:14:07
Чудесно! Я че си джазим както винаги по подбалканския сам самичък на спокойствие...  :D :D :D
И аз така  :P
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

loshdancho

Така си мислите само вие... ако ги направят платени всички ще започнем да караме оттам.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

godji

Цитат на: loshdancho - Неделя, 01 Юли, 2012, 21:44:38
Така си мислите само вие... ако ги направят платени всички ще започнем да караме оттам.
.. ами те камионите не ми пречат - тях си ги изпреварвам ,или си карам зад тях ! Пречат ми идиотите с колите които един път в годината ги изкарват за да идат на море и образуват колони >:(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 01 Юли, 2012, 19:14:07
Цитат на: godji - Неделя, 01 Юли, 2012, 21:35:45
И аз така  :P

При 20ст/км ако сте на км ,сте вътрешно с около крупната сума от 6,40лв. ,тъй че смислете се дорде е време  ;)

Brix

Готова, готова, напролет ремонт. С тая основа дето я туриха отдолу...

godji

Готова , ама за кой ! Днес някой минал ли е с камион от там  >:(

Roshko

Цитат на: Brix - Понеделник, 02 Юли, 2012, 12:05:24
Готова, готова, напролет ремонт. С тая основа дето я туриха отдолу...

Бацин, светни ни кой, кво, къде е турил, че ме фана шубе бре, плссс!  ::)

Mandor

Говореше се за сгурия от ТЕЦ-овете, даже се размахваха някакви анализи. Ама да си знаете- виновна е тройната коалиция.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.