• Welcome to Форум на българските шофьори.

Правна защита

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Сряда, 23 Март, 2011, 19:32:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Колеги ако сте ползвали услугите на някой адвокат и ви се е сторил добър ,моля споделете негови кординати за контакт.
Интересуваме трудово-правни,пътно транспортни и наказателни дела.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Може и поотделно де,аз как го написах мани

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

VoyagerXII

Ти от кой град търсиш адвокат

SOLAR

Цитат на: VoyagerXII - Четвъртък, 19 Май, 2011, 00:25:16
Ти от кой град търсиш адвокат

За ТКЗС-то или АПК-то ? ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Най-згоден ми е ,ако бръмчи по Голямо село.

SOLAR

Адвокатката ми е бивш юрисконсулт на болницата в СТ. ЗАГОРА. Преди години / забравих колко/, бях уволнен от ДАП-а - тогава. Неправомерно и дисциплинарно с измислен мотив. Делото бе безплатно за мен. Спечелих го, а тя тлъст хонорар. След това води още 2 или 3 дела. За неправомерно уволнение, за психичен тормоз, за накърняване на достойнството и не знам си за какво още, абе измислени теми. Само разписвах пълномощни, без да ходя в съда. Тя ми се обаждаше да посетя  съдия-изпълнителя да взема малко пари. Хонорарите й бяха много задоволителни, за сметка на фирмата. Ако ти трябва адвокат от този район, ще ти дам адреса и телефона й.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

VoyagerXII

Колеги, едно пиленци ми каза че ДАЙ са си взели адвокат и в разград взел че спечелил едно дело. Някой да е чувал, ДАЙ да имат адвокати, ама не тия дето си работят, а такива - истински?

VoyagerXII

Днеска същото пиленце ми каза, че са прекратили договора с адвоката си. Някой знае ли кой е той. Може да им е обиден...хахахахаха. Знам само, че малкот име му е Иво.

VoyagerXII