• Welcome to Форум на българските шофьори.

2012.07.12

Започната от admin, Четвъртък, 12 Юли, 2012, 18:57:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 12 Юли, 2012, 18:04:31
...Пък и не разбрах за к'во пак си лепнал тази извадка от Google maps, но щом държиш отново да ни разсмееш, внушавайки, че щом магистралите ги няма на картата, значи не съществуват, давай - успяваш. :)

П.П. А'пропо - Бойко Борисов бил педофил, гледа ли го това при Милен Цветков? Ако не си, издири записа на днешното предаване за да стане интересно. :) :) :)

Погледни снимката от Google Maps на България, сложи си ръка на сърцето и ми кажи дали това ти прилича на "пръстени от магистрали". Нали не си съгласен някой да те лъже безцеремонно по този начин? Или пък може би ти харесва с красиви думи този някой да ти разказва за светлото бъдеще, което предстои? Все въпроси, на които вероятно пак ще отговориш по твой си начин. И за пореден път ще кажа, гласувал съм в последните избори за ГЕРБ, но не мисля, че тази партия изпълни и половината от предизборните си обещания. Именно от това е породено и негативното ми отношение към Борисов.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Вероятно се опитваш да ме въвлечеш в полемика с теб, нещо, което смятам за безсмислено занимание. И все пак: ако ГЕРБ изпълнят и половината от обещаното, това ще е гпляма крачка напред във сравнение с безвремието в последните над 20 г. И още: нали не внушаваш, че Б.Борисов твърди, че магистралите са завършени? Но пък я сега ти си сложи ръка на сърцето и кажи - не е ли първият, който постави фиксирани срокове за завършването на отделните етапи и лично следи дали се спазват. И още много мога да напиша, ама като знам, че ще тръгнеш да ме опровергаваш с цитати от някой Дацдзибао, които никой няма и да прочете, не ми се губи излишно време.

driver1

valentin

Не искам да съм адвокат на Бат Бойко, но все пак може да се каже че прави не малко по въпроса с пътищата в България.Сещам се за една отсечка Монтана-Видин затворена за камиони 20 и повече години полицаите стояха и жънеха там нон стоп.Ами Княжево колко хора загинаха там и колко къщи строшиха самосвалите от Студена,Метрото и т.н. Мисля си какво ще стане с него ако загуби изборите като толкова интереси засегна ,сигурно можеше да си харчи и той паричките и да не се занимава с глупости .Той има смелостта да настъпи фармацевтите,Петров,Ганчев и др.за мене заслужава уважение дори да има някакви користни цели все пак влезе на лъва в устата.

valentin