• Welcome to Форум на българските шофьори.

Видех днеска "Каска"

Започната от ivopifeca, Събота, 14 Юли, 2012, 14:40:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Днеска видех една Каска-еееиии като,как си е бил преди 15-17 години-от тия последните белите ,каде ги караше баща ми у Мата,ебати стегнатия камион,личи си как си седи изпънат-много корави.С тва никви съмнения,че ще стигнеш ;)

ivopifeca

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Събота, 14 Юли, 2012, 14:40:30
Днеска видех една Каска-еееиии като,как си е бил преди 15-17 години-от тия последните белите ,каде ги караше баща ми у Мата,ебати стегнатия камион,личи си как си седи изпънат-много корави.С тва никви съмнения,че ще стигнеш ;)
Баце има и една синичка из пътищата наши и тя лови окото.

Бриги Магнито

ivailo079

Синичката каска да не е хенгер?

Rammbon

Какво е " Каска" ?  ::)
Ще обясните ли на непросветеният  :)

ivailo079

Това е каска

DeDo Vi

Цитат на: ivopifeca - Събота, 14 Юли, 2012, 14:40:30
Че са корави корави са. Но иначе си беше мъка да ги караш, возията им беше дървена и кабината им е много тясна и неудобна. Доста километри съм навъртял с "каска" и то на двойна езда. Направо си беше кошмар двама човека в тая тясна кабинка. А и разхода на гориво им беше доста голям, но пък е вярно че на баира летеше като куршум. Въобще не съжалявам че не се движат вече.

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Цитат на: ivailo079 - Понеделник, 16 Юли, 2012, 21:29:28
Синичката каска да не е хенгер?
Да баце 33-ка мислим да беше с Пловдивска регистрация.
Апропо днес по Тракия мернах и една от  38-ците на Сиконко ,а и една 44-ка ,тъй че излиза че бая касчици не са поели пътя към арабските страни и си бръмчат горди у нашенско.

Дедо колко повече да гори една 44-ка примерно в сравнение с Дафа ,който караш в момента,че нещо не мое да уденем колко пък горачи да са касчиците.Айде за 32-ката иди дойди,но 35-ца и 44-ка не горят чак толкова много.

ivailo079

Бриги,ако мернеш някъде по паркингите 33-ката свиркай да пием по нещо

Бриги Магнито

Цитат на: ivailo079 - Сряда, 18 Юли, 2012, 22:25:59
Бриги,ако мернеш някъде по паркингите 33-ката свиркай да пием по нещо
Дадено баце,че фиукам.
Арно ти е камиончето,евала.

driver1

Каскети се радват на каски. :) :) :)

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Сряда, 18 Юли, 2012, 22:39:30
Каскети се радват на каски. :) :) :)
Радвам се Драйвер поне има на кво да се радвам,ти радваш ли се на нещо,аз мислим се радваш само на заплатка ,верно ли е?

П.П. Бежи се скрии у Спанята,че днес ме дразниш .

ivopifeca

Карал съм каска с газова цистерна,верно е-тясна неудобна,друса,но пък радва със своята надеждност,то се усеща дори  само докато го караш :)Особено ме радваше да слушам как работи мотора на празен ход ;)

Slav_305

А защо им казват "каска"? Заради спойлера, или какво... ?  ???
Play Golf, don't drive it!

DeDo Vi

Цитат на: Бриги Бичкията - Сряда, 18 Юли, 2012, 21:14:47
Да баце 33-ка мислим да беше с Пловдивска регистрация.
Апропо днес по Тракия мернах и една от  38-ците на Сиконко ,а и една 44-ка ,тъй че излиза че бая касчици не са поели пътя към арабските страни и си бръмчат горди у нашенско.

Дедо колко повече да гори една 44-ка примерно в сравнение с Дафа ,който караш в момента,че нещо не мое да уденем колко пък горачи да са касчиците.Айде за 32-ката иди дойди,но 35-ца и 44-ка не горят чак толкова много.
Баце отклоняваш се от темата. Много каски са ми минали през ръцете, и евро-1 и евро-2. Но една каска евро-2ка, я карах близо година, вървеше като диво прасе, най-се кефех кога и махнем бушона, и на А7 на Каселските баири ги правех немците сами да си говорят с 21 тона летех не стъпваше по асфалта. И верно Ивопифеца е прав, да слушаш звука на мотора на каската особено как се наема на баира си е чист оргазъм. НО... както вече казах, този модел си имаше и своите недостатъци. Колкото до разхода, сега като се замисля, каската ако си я караш леко и кротко и не я напъваш много си е доста икономична. Може би защото тогава бях млад и буен, и крачето ми е било доста тежичко и затова каските дето съм карал са погорвали малко повечко. Знам ли.......

DeDo Vi