• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ваня Транс ООД - Карнобат

Започната от zlataleks, Сряда, 18 Юли, 2012, 08:02:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Цитат на: Rammbon - Петък, 10 Юни, 2016, 15:15:02
LKW, знаеш ли колко много колеги из българските фирми карат прави курсове сами за по 12-18 дни и за по 1000-1150лв. Хора, които имат крави и овце на село и ако им падне нещо да разходка по Европа, им е добре дошло, а и е ги осигуряват за 2 пенсии.
Има и много млади, като във Ванята, които са мързеливи да работят другаде за повече или от страх от европеските пътища.
Абсолютно вярно. Един път като излезе и види, че чужбината не хапе, не можеш да го удържиш.  След това се чувства готов да кара и за Туркмения, Иран и Монголия.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Fransa

Незнам там ги избират, с конкурс ли? Няколко пъти се пробваха колеги от Русенов транс да отидат там, не ги вземат, нито един. Други почват веднага. Миналата година имаха обява в джобса за 30 шофьора, сега нямат, може и да са запълнили бройките. Карат много на варненското пристанище, на бургаското и в северна България. За гондолите. А тези за навън са само приблежени на шефа, неможе всеки да се намести там. Така ми сподели един от тяхните колеги.

Fransa

цецодебел

Цитат на: Fransa - Неделя, 12 Юни, 2016, 12:45:50
Незнам там ги избират, с конкурс ли? Няколко пъти се пробваха колеги от Русенов транс да отидат там, не ги вземат, нито един. Други почват веднага. Миналата година имаха обява в джобса за 30 шофьора, сега нямат, може и да са запълнили бройките. Карат много на варненското пристанище, на бургаското и в северна България. За гондолите. А тези за навън са само приблежени на шефа, неможе всеки да се намести там. Така ми сподели един от тяхните колеги.
Значи може некадърен ама солташак на шефа ;D
Ееее те затова сме на това дереже
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ