• Welcome to Форум на българските шофьори.

Зверска катастрофа на "Тракия", двама са загинали

Започната от valentino_88, Сряда, 01 Август, 2012, 19:16:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

valentino_88

I LOVE TRUCKS!!!

Бриги Магнито

Полегналият хладилник на Бетц участник ли е в мелето или си отделен случай,някой мое ли ме светне ?

Бриги Магнито

valentino_88

Да, той е главният участник, ама защо камиона е върху мантинелата насредата, при положение, че удара е станал в аварийната лента, не мога да се светна. 

Ето тук има два клипа на BTV  http://btvnews.bg/bulgaria/incidenti/tir-se-vryaza-v-osem-dushi-na-magistrala-trakiya.html
I LOVE TRUCKS!!!

Rammbon

Жалко за колегата, сега трябва да отговаря пред закона заради 2 мангала :(

Mandor

ЦитатТИР се вряза в осем души на магистрала "Тракия"
ЦитатДвама души загинаха, трима са с опасност за живота, други петима са по-леко ранени при тежка катастрофа на автомагистрала ,,Тракия".
2+3+5=8 ???
Ами ако наистина са били без светлини, без авариики, без триъгълник? Или пак си пише несъобразена скорост?
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

dimich87

Дори и да са нямали авариини и триъгълник, стоповете са направени да отразяват светлината. Камиона не е блъснал един бус, а цели два. Вината е изцяло на шофьора на камиона. Той няма никаква работа там. В другата тема се коментира движението в авариината лента. И ако си мисли някой че има право да кара там, то това означава че трябва да му се вземе книжката. Такива шофьори търсят да утрепят някой с ясно съзнание. Същото ми е и мнението и за водачи седнали да управляват МПС след алкохол.

Бриги Магнито

Цитат на: valentino_88 - Четвъртък, 02 Август, 2012, 09:02:02
Да, той е главният участник, ама защо камиона е върху мантинелата насредата, при положение, че удара е станал в аварийната лента, не мога да се светна. 

Ето тук има два клипа на BTV  http://btvnews.bg/bulgaria/incidenti/tir-se-vryaza-v-osem-dushi-na-magistrala-trakiya.html
Мерси баце за инфото.

admin

Цитат на: Mandor - Четвъртък, 02 Август, 2012, 19:50:35
2+3+5=8 ???
Ами ако наистина са били без светлини, без авариики, без триъгълник? Или пак си пише несъобразена скорост?

И без светлини да са били, и без аварийки, и без триъгълник, всичко това няма значение, защото колегата ги е ударил в аварийната лента. Не одобрявам престоя в аварийната лента без никакво обозначаване, но все пак да не видиш два микробуса не е простено. Вероятно е заспал на волана и от там е дошла и трагедията.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Mandor

Съгласен съм, в аварийната лента не се кара, и съм го писал в другата тема. Явно всеки е решил да прави каквото си иска и нещата са тръгнали на зле.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Петък, 03 Август, 2012, 00:58:05
И без светлини да са били, и без аварийки, и без триъгълник, всичко това няма значение, защото колегата ги е ударил в аварийната лента..
Аха ми ако падне мъгла понеже са у аварийната ич да не им дреме за такива подробности.
Абре у закона не пишеше ли,че баш на магистрали триъгълник се слага по-далечко от където и да било другаде.
Скиите са закони има за всичко умни ора са го мислили  ;) ;) ;) ;)

Я от наблюдения скивам,че всеки или поне 99% от спиращите в аварийна лента ако е друго бият едни аварийки.

:D :D :D
В тази катастрофа може би мислещите хора като ме си направиха извода и той не е аварийна лента ,а е хладилник .............. ;)
За помнещите да ги светнем какво означава думата хладилник ,зимата стана катастрофа със загиал колега от НиН отново посред нощ отново със хладилник ,но на друг прав път.
За незнаещите общото между двата хладилника ще дам подсещане и то звучи с една дума -СТРЯМА  ;)
който се е сетил какво намеквам сетил който не е да си пише из темата.

MB Actros

Не оправдавам колегата ,но дори и в аварийната лента трябва да слягат триъгълник или да са на аварийни. Ако бяха и те спазили закона можеше и да не се стигне до тази трагедия.А и полицаите на два пъти са минавали от там и са ги предупредили да се махат, но понеже валяло дъжд и да не се измокрят си стояли в колите.Това е по думи на колега от Бетц.

Уди кълвача

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 03 Август, 2012, 07:11:48
Аха ми ако падне мъгла понеже са у аварийната ич да не им дреме за такива подробности.
Абре у закона не пишеше ли,че баш на магистрали триъгълник се слага по-далечко от където и да било другаде.
Скиите са закони има за всичко умни ора са го мислили  ;) ;) ;) ;)

Я от наблюдения скивам,че всеки или поне 99% от спиращите в аварийна лента ако е друго бият едни аварийки.

Ай ся па умни хора били мислили законите.... Типично по български,  във всяка тема си пишеш как ти отърва .
Може да са били като тебе, да пестят ток от "задължителните фарове", и да не им се разкарва чак над 100м. да слагат триъгълник в тоя дъжд....

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 03 Август, 2012, 07:11:48
Скиите са закони има за всичко умни ора са го мислили  ;) ;) ;) ;)

:D :D :D
В тази катастрофа може би мислещите хора като ме си направиха извода и той не е аварийна лента ,а е хладилник .............. ;)
За помнещите да ги светнем какво означава думата хладилник ,зимата стана катастрофа със загиал колега от НиН отново посред нощ отново със хладилник ,но на друг прав път.
За незнаещите общото между двата хладилника ще дам подсещане и то звучи с една дума -СТРЯМА  ;)
който се е сетил какво намеквам сетил който не е да си пише из темата.

Вероятно не си ме разбрал какво искам да кажа. Идеята ми е, че е напълно възможно да са спрели малко преди удара, както е възможно и да са били на "аварийни". Както е възможно и да са били микробусите с включени габарити. Факт е обаче, че са били в аварийната лента и колегата ги е ударил там.
А какво искаш да кажеш с този хладилник?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

cls618

Поредният инцидент заради паркиране в аварийната лента. Много хора не разбират за какво е тази лента изобщо! Онзи ден преди Любимец един опел стоя цяла вечер - без авариини, триъгълник или габарит - застъпал средната лентата за движение . Държавата ни е такава. Защо не спират така по 3ката в Германия .... лошо за колегата от Бетз - аз съм зад него. Ако е заспал него си би погубил- никой не е застрахован 02:00am!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Уди кълвача

Цитат на: cls618 - Петък, 03 Август, 2012, 22:39:31
Поредният инцидент заради паркиране в аварийната лента. Много хора не разбират за какво е тази лента изобщо!

Абе, разбират те, ама, я ползват за квот им отърва....

Уди кълвача