• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрата кабина ?

Започната от Trucker_Boy, Петък, 25 Март, 2011, 23:07:15

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Коя според вас е най-добрата кабина ?

Mercedes
32 (13.3%)
Iveco
2 (0.8%)
Renault
8 (3.3%)
Volvo
27 (11.3%)
DAF
73 (30.4%)
Scania
44 (18.3%)
MAN
54 (22.5%)

Общ брой гласове: 236

driver1

Цитат на: rider777 - Неделя, 23 Ноември, 2014, 15:31:53
Повтарям молбата си към Админа да изтрие поста ми от шеста страница, защото ми омръзна това злобно човече Валери Цветанов да ми се катери по ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Добре де, ще си посипя главата с пепел, ако успееш да посочиш поне една логична причина да публикуваш точно тази снимка в шофьорски форум?  ;D

driver1

Красимир Тодоров

Цитат на: Jack77 - Понеделник, 07 Юли, 2014, 09:38:58
Отделно, че Сканията като цяло си е кенеф, а преди бях слушал, че това било най - добрият камион. Ако си частно лице и искаш шофьорите ти да се мъчат по пътищата и искаш фирмата ти да фалира от честите разходки на машината по сервизите си купи Скания.
За съжаление колегата е прав, Скания R кабините не са на ниво, и понеже темата е именно за кабини не е редно да казваш че сканията е кенеф като цяло. Или си карал твърде малко скании... друго обяснение нямам
Аз съм имал например възможността да карам много скании.. така се е случило, дори от бая старите... уверявам те че е много камион. Ако щеш вервай, ако не... много ти здраве  ;D ;D

За пример.. слизам от стара 164 и се качвам на нов XF... отврат и гадост като камион и като всичко... Най ме е яд, колко джапанки изгубих с ДАФовете... то от там се почва, не можеш да си събуеш чепиците без да погледнеш 3 пъти дали не са паднали от степенката. А не погледнеш, а вадиш АДР-ките за да се прибереш с тях...

Красимир Тодоров