• Welcome to Форум на българските шофьори.

Eдно питане

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 12 Август, 2012, 15:14:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Цитат на: caterpillar - Сряда, 21 Ноември, 2012, 13:29:41
Въпроса ми беше друг :D ма щом стана толко интересно  :o моста на Бакърената ivopifeca е прав точно Надежда се вижда имаш +
Его е,аз съм си за спедитор у некоя фирма,може да ориентирам шофьорите по -Къде си,подмина ли еди кво си,какво виждаш пред теб...е точно като го подминеш,надесно....след 15 мин.,къде си,заклещил си се,как така ни напред ни назад... ;D

ivopifeca

caterpillar

Цитат на: Бриги Бичкията - Сряда, 21 Ноември, 2012, 07:01:23
Чеките да са пробам и язека.
За моста Чавдар му липсват жици на тролеи,но с тоя парапет сака да е моста за Аерогарното.

Ако съм познал дайте друга загадка
Бичкията па отлете чак на Аерогарното :D :D :D :D :D
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

caterpillar

caterpillar

Дали тва е на Боко снегоуловитело за у въздуха :Dочаквам предложения за тунинг по шоферски :D :D :D Кат за начало мое да му турнеме едно ремарке с пясък и циганин с лопата ;) ;) ;)очаквам предложения ::)

kanonir

Снегорин - Висша класа , не знам само с каква категория се управлява това чудо на инженерната мисъл????
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

Бриги Магнито

Значи най-важното е да му се бодне некъв прожектор,оттам минимум два бордюра отзаде (да мое да сеца закинали тираджии)
Относно песъка мислим е излишно ремарке или сиганин оти туй творение така,че копа ,че ше си опесъчава с асфалто дет е копал.
Тъй като нема и чистачки мое му се врътне и една козирка пред преднио джам,та да мое шофера му да си пепелра през джамо(ръката да си му е свободна)

Бриги Магнито