• Welcome to Форум на българските шофьори.

Малко инциденти

Започната от loshdancho, Вторник, 29 Март, 2011, 20:26:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rammbon

Добре изглежда Даф-а  след като е разбил оградата. Добре , че  вътре не е  бил водача, като гледам как и кабината се е откачила  напред :( , без колан щял да разбие предното стъкло с глава. Или вероятно камиона се е носил по надолнището с отворена кабина, за ужас на минувачите.  Ама и как е минала на сантиметри по-наляво от малкото камионче .
Късмет е и че не сгазил някой по пътя си.

Rammbon

loshdancho

Цитат на: exon - Събота, 02 Юни, 2012, 19:44:47
Днес разбрах че камиона е минал през оградата след като шофьора е демонтирал стартера и тръгнал към близкия сервиз да го занесе за ремонт.Композицията е тръгнала по пътя без да има водач в нея,пресякла е кръстовището и е паднала в двора на отсрещната фирма.
Това в България ли става?
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

admin

Цитат на: loshdancho - Събота, 02 Юни, 2012, 23:48:50
Това в България ли става?

Дане, ти не гледаш ли табелите на снимките? Много ясно, че е в България. Явно колегата е забравил да дръпне ръчната спирачка.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

О?  то в дата отговора а exon става дума за един и същ камион... а пък аз мислех, че са няколко  разболели се от една и съща болест.

admin

Колко ли е товарил?  ::) ::) ::)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Цитат на: admin - Сряда, 15 Август, 2012, 02:01:42
Колко ли е товарил?  ::) ::) ::)
По мое мнение минимум 26 тона ако се съди по бройката на биг беговете,  според мен проблема е  бил отдавнашен..

Tihomir78

Като знам колко изгнили ремаркета има и все още ги карат това си е напълно нормално. Иначе и аз мисля са по 1т парчето, ама на такива ремаркета само един ред им правят пък тука някой гладен чорбаджия ще да е бил. И в гондоли съм виждал да ги карат ама там бройката е неизвестна.

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Joro

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

stoan

Започнахме да се хвърляме под камионите значи наистина нещата не отиват на добре.http://novinata.org/Samoubilata-se-na-AM-Hemus-govorila-po-telefona-si-predi-da-se-hvarli-pod-TIR-a

stoil nedev

Цитат на: admin - Сряда, 15 Август, 2012, 02:01:42
Колко ли е товарил?  ::) ::) ::)
Въпросът ми обаче е друг и много по-сериозен. Ами ако аз съм бил наблизо с моята кола и даже със семейството си???????????
Докога местната изпълнителна власт няма да си върши  работата и докога превозвашките кърлежи и гадни пиявици ще се отървават безнаказано? Кога камерите в сервизите ще служат за нещо а няма да стоят само като нелеп интериор? Кога всички НИЕ ще поискаме да излязат наяве истинските виновници а не да се оправдаваме с политически партии и т.н.
За мен в случая е виновен само и единственно превозвашкия кърлеж и ако зависеше от мене бих го осъдил на обесвани или по-добре на мъчителна смърт чрез набиване на кол!!!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

Красимир

Това стана преди  около 3 месеца на Е79 м/у Враца и Монтана (около Краводер)
Тримата пътуващи в колата + куче немска овчарка загинаха на място
Колегата е абсолютно невинен,поддържам връзка с него и вече кара друг камион,този го бракуваха.
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

Rammbon

Ах тези завои ... :(

Rammbon