• Welcome to Форум на българските шофьори.

Малко инциденти

Започната от loshdancho, Вторник, 29 Март, 2011, 20:26:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

caterpillar

Неукрепен товар :DБах ква аеродинамична форма му е придал тоа камък ;)
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

bojo

Е тва с багера беше много яко,много по нашенски  ;)
Божо

Rammbon

Петолъчката - Бургас, омагьосано шосе. Всеки ден има ПТП с камион. Последното е от тази сутрин до Карнобат. На ляв завой се , влекач с гондола се качва на дясната  мантинела и се обръща в канавката. Спира се в дърво. Цял ден го вадиха и продължават и сега с 2 крана. Снимки след 1-2 от медиите.

Днес, около 03.35 ч., в Районно управление "Полиция" - Карнобат е получено съобщение за самостоятелна катастрофа, възникнала на пътя Карнобат - София, при която поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол, товарен автомобил «Ивеко LD 440», с пернишка регистрация, с прикачено полуремарке, управляван от 37-годишния В.В. от с. Неофит Рилски, общ. Ветрино, обл. Варна, се блъска в крайпътна еластична ограда по посока на движението си и се обръща на дясната си страна в крайпътната канавка. От ПТП леко е пострадал водачът на автомобила, който е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ в Бургас и след преглед, е освободен.
News.Varna24.bg

American

Никога не съм возил живи животни, но гледам колеги карат доста. Много е опасно за обръщане.
smoking gun

M.Traykov

E тоя е некъв рейнджър.Доколкото виждам това е нещо като гондола.Така не се карат животни.

loshdancho

:D

American

Гледам оня камък дето е избушил вратите на контейнера, защо е сложен с вратите напред ? Ние никога не ги слагаме така.
smoking gun

loshdancho

Ако товариш дава 20 футови контейнера за разтоварване или товарене как ще ги сложиш?

abator

Цитат на: American - Петък, 28 Декември, 2012, 15:38:41
Гледам оня камък дето е избушил вратите на контейнера, защо е сложен с вратите напред ? Ние никога не ги слагаме така.
Товарят се по два контейнера и предния е с вратите напред. Виж това видео (навремето Бриги го изрови от някъде).  ;)

Дамян Йончев

loshdancho

И всички снимат все едно за на ревю на VICTORIA SECRETS.

loshdancho

А се сърдят за един скъсан чувал.

American

Цитат на: loshdancho - Петък, 28 Декември, 2012, 15:46:06
Ако товариш дава 20 футови контейнера за разтоварване или товарене как ще ги сложиш?
Работих интензивно година и нещо само контейнери, но никога не съм слагал два контейнера на едно шаси, вижал съм че има, но никога не съм се замислял за това. Аз карах 99% само 53 фитови контейнери. Само веднъж съм закачал 20 фитов и си спомням че камиона ми изглеждаше доста смешно, влекача по-дълаг от ремаркето :)
smoking gun

American

smoking gun