• Welcome to Форум на българските шофьори.

Малко инциденти

Започната от loshdancho, Вторник, 29 Март, 2011, 20:26:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

godji

Цитат на: Иво - Вторник, 23 Август, 2011, 20:20:55
ЦитатПубликувана от: godji  
В случая моториста няма никаква вина !Добре че не остана без крак или не взриви цистерната ,защото тогава нямаше да могат да му съберат частите!  Не се и движеше много бързо ,както повечето камикадзета! Ще си го отнесе шофьора на камиона   въпреки че си върши работата човека !
Дай като пише че трябва да пропуснеш превозните средства от дясно и да паркираме в лентата и да чакаме да остане напълно чиста преди да завием..... ако моториста не беше виновен както ти си написал, черният suv щеше да е под цистерната много преди тоя състезател с мотора.... най-много да се беше наложило онзи с колата да намали малко колкото да се изнесе номера на ремаркето което е абсолютно нормално за хора които са толерантни и следят случващото се, а не като тоя да гледа на дясно след като е подминал кръстовището и в същото време навива газта...
Абе да не ти се случва ! Ходи се обяснявай после . Може да му начукат и ,че не пази уязвимите участници в движението ( т.е. моториста )
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Според мен композицията не е била вързана със синджири за пода на кораба. Но може и шофьора да се е отплеснал.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

godji

Бриги Магнито

Един плюс баце за аватерчето чак са го скивах мноо съм кьорав иначе не го мисли Рендето винаги има запазено място у Надин.

godji

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 22 Септември, 2011, 18:11:47
Един плюс баце за аватерчето чак са го скивах мноо съм кьорав иначе не го мисли Рендето винаги има запазено място у Надин.
Маани взеха ми МАН-чето :(  сега се налага да карам този :)

Бриги Магнито

Цитат на: godji - Петък, 23 Септември, 2011, 20:15:16
Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 22 Септември, 2011, 18:11:47
Маани взеха ми МАН-чето :(  сега се налага да карам този :)
Спокс винаги може да е по-лошо.

admin

Тези две снимки ми ги беше изпратил един приятел преди време. Катастрофата е станала в Гърция и той като представител на застрахователна компания беше ходил на оглед.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Trucker_Boy

www.sbps.eu

!na

Днес видях тази снимка и ми стана интересно как се е случило това....предположения?

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Trucker_Boy

Според мен е станало на контролен канал за прегледи и смяна на консумативи.
Преди години имаше такива канали на повече български караулки.
Интересно ми е мнението на Бригадира. ;)
www.sbps.eu

driver1

Не, това е изход на пешеходен подлез.

driver1