• Welcome to Форум на българските шофьори.

Малко инциденти

Започната от loshdancho, Вторник, 29 Март, 2011, 20:26:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pumix

Цитат на: georgi87 - Петък, 30 Декември, 2011, 21:50:27
Ако бех на негово место щех да бъда ударен челно ама щеше да е убаво да съм с Урал.
Ти сега и екстри искаш.Еми кво е виновен "оня" че си кара нормално в неговата лента за движение,а некъв тъпанар си мисли,че пътя е негов.Постави се на "оня" на местото. ;)
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

Бриги Магнито

Момци язък,че го цъкнах тва видео.
Са Ви светнем за тва кой и колко е виновен.
Та значи сите без снимащия са виновни и понеже ша ме заплюете да си мъцнем и кво имам навпредвид.
Единио Шумахер си изпреварва на система я дойде кола я не,глупост неземна,но шом го влече ,ко да го праиш,колегата с камиона скива хем тоя сладур с радара и шестото чувство хем и идващия неочакващ нищо ,а и движещ се по правилник насрещен до този момент и невинен участник в движението,но ко прави почти нищо просто и да е натиснал спирачки е влошил оше поечко работата.Насрешният до момента невинен ,движещ се по правилник сладур си се съска и рано или късно идва момента в който вижда ,,безсмъртния,картоиграч,заложил тоз път на бита карта,, и кво прави ,нищо не прави намайва едни спирачки колко челния удар да е по културен.
Сега да Ви светна ,че определено мисля въпреки неземната глупост на изпреварващият,че удар нямаше да има и тримата щяха да си се псуват и толкоз.
Колегата с камиона ,вижда и единия и другия вместо да спира,тръгва и квото е било беше нужно лекинко да врътне десен не са нужни повече от 20-30 см,насрешният,, невинен,, вместо се надява да спре също трябваше да мине максимално вдясно на своята лента(в момента на удара ,ясно се вижда,че има почти метър разстояние или там някъде) а гусина ,супер бързащ и изпреварващ с неземни сетивни системи ,трябваше да се завре плътно до ремаркето и да се опита да се разминат,дори и ако разстоянието не стигне в което се съмнявам,трябваше да се завре и да удари ремаркето,защото ремаркето е в неговата посока на движение и със скорост близка с неговата,тоест удара ше е минимален.
Тва измъдрих са колко ше го възприемете си е ваш проблем ,факт е че глупостта на един води към тъпня неземно,но е тъпо и при възможен дори и минимален шанс да се предотварти ПТП да си караш и да викаш,а аз не съм виновен,тоя да съм го карал да прави глупости.

Момци твое е мое мнение и просто си го излагам,тва е.
Моля някой да пусне друго клипче та да сложим точка на дискусията по този случай.

Бриги Магнито

Don_Bazilio

Баце, по пътищата е пълно със самоубийци с лъскави, скъпи коли и които си мислят, че са фанали Господ за чаршафа... Е, тоя от раз го фана за белия чаршаф! Късмет е, ако не си в неподходящото време и на неподходящото място. Тогаз колкото и да си праведен - гушваш букета барабар със самоубиеца!

pumix

Цитат на: Don_Bazilio - Събота, 31 Декември, 2011, 10:11:39
Баце, по пътищата е пълно със самоубийци с лъскави, скъпи коли и които си мислят, че са фанали Господ за чаршафа... Е, тоя от раз го фана за белия чаршаф! Късмет е, ако не си в неподходящото време и на неподходящото място. Тогаз колкото и да си праведен - гушваш букета барабар със самоубиеца!
Но много често се случва,самоубиеца да е с кървав нос и нищо повече,особено тия с лъскавите колици дето са по здрави от Москвич у предницата.Недай Боже па да е лъскав джип,те тогава лошо,това неискам и с камион да го удрям,че не се знае дали не е по здраво от дръгело.

Don_Bazilio

И джип да е - главата му е на нивото на петата ми. Така, че - хич не го мисля: натискам кучките, колкото да издимят, и го пускам да кърти моя преден мост. На кучета - кучешка смърт!

pumix

В такъв случай аз съм виновния да речем,защото "оня" ще си плати.Я без книжка ще останем,може и в кафеза да ме набутат за опит за убийство и какво ли още не,а "оня",още на другия ден си е купил по-хубав джип и пак е излезнал по пътищата да трепе народ.Примери има доста.

Don_Bazilio

Говоря за невиновния автомобил от позицията, ако бях на негово място, ама с камиона...Грешно съм се изразил-извинявай!

pumix

Всъщност исках да кажа че тоя с лъскавите коли виновни или невинни,винаги отърват кожата,просто защото имат пари и си плащат на ония другите дето ги пускат винаги каквото и да е станало,както казах примери има много.Ако не се сещате мога да дам няколко.

georgi87

Цитат на: Don_Bazilio - Събота, 31 Декември, 2011, 16:50:58
И джип да е - главата му е на нивото на петата ми. Така, че - хич не го мисля: натискам кучките, колкото да издимят, и го пускам да кърти моя преден мост. На кучета - кучешка смърт!
Само така кой не е мал да мре.

pumix

Цитат на: georgi87 - Събота, 31 Декември, 2011, 18:09:35
Колега,защо има толкова агресия в теб,все пак всички сме равни на тоя свят.Поне аз така го мисля,поправете ме ако греша.

georgi87

Цитат на: pumix - Събота, 31 Декември, 2011, 18:16:41
Цитат на: georgi87 - Събота, 31 Декември, 2011, 18:09:35
Колега,защо има толкова агресия в теб,все пак всички сме равни на тоя свят.Поне аз така го мисля,поправете ме ако греша.
Изобщо не съм агресивен просто ме е яд като тръгна с камиона на път.На 99процента от тия с леките коли.Защото карат или шматкарската та ти пречат или не се пазят сами а се завират дето не трябва или правят такива испреварвания като тоя специалист на клипа или при знак забранено испреварването за товарни той си кара спокойно със 78км и не се съобразява че неможеш да го испревариш.Е кажи ми как да ми е жал за тия и да съм толерантен с тех като си купуват книжките и си нямат никаква представа като седнат отпред от ляво какво трябва да правят.

pumix

Те и за това влизат в черната хроника.За купените книжки си прав и това трябва да спре.Имам един приятел с купена книжка,е не можа да се научи и след 2 катастрофи по негова вина,осазна че не става и сега ползва алтернативен превоз.

Гена

А някой видял ли е циганин в учебна кола-аз все още не.

pumix

Цитат на: Гена - Събота, 31 Декември, 2011, 18:36:31
А някой видял ли е циганин в учебна кола-аз все още не.
Хммм......тема за рамисъл.И аз още не съм виждал.Обаче съм виждал циганин да кара камион  :o

georgi87

Аз съм виждал циганин професионален шофьор.Също и тракторист и комбайнер и техничар със средно образование ДВГ и си разбира от работата.

georgi87