• Welcome to Форум на българските шофьори.

Малко инциденти

Започната от loshdancho, Вторник, 29 Март, 2011, 20:26:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

От горе виждам камера ...Защо не си покажеш срамотата.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бобо89

Аз не мога да взема записа от камерата иначе на ремаркето почти нищо му няма.Като гледам само аз съм си показал срамотата  ;D

Бобо89

admin

Цитат на: Бобо89 - Неделя, 20 Май, 2012, 17:32:59
Малко се издъних снощи  ::)

И на най-добрите се случва. Това къде е станало?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

Цитат на: admin - Неделя, 20 Май, 2012, 23:18:32
И на най-добрите се случва. Това къде е станало?
В Англия е Админ , тук при толкова много теснотия , понякога се случват такива неща.  Важното е , че е нямало хора да пострада някой. Всичко друго се оправя
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Бобо89

На едно Теско в Биркенхеад близо до Ливерпулските тунели.Много близо бях спрял до стената и като направих обратния задния ляв ъгъл на ремаркето я закачи.Нищо,ние да сме живи и здрави лека и безаварийна на всички.

admin

zli1

Тази сутрин какво видях в гаража. Камиона е турски,  дрехарка, удара е станал с 90 км/ч,  водача е заспал на волана.
разделяй и владей

Бриги Магнито

Баце снимките ти са за тази тема http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=2445.0  ;),това е един и същи камион. ;)

zli1

разделяй и владей

DeDo Vi

Цитат на: zli1 - Събота, 26 Май, 2012, 11:58:34
мерси Бриги 
Онзи ден и аз го снимах това, обаче прецених че е доста гадно да ги побликувам. Явно ти си по-голям непукист от мен. На мен лично ми се обърнаха червата като го видях това.

admin

Ето какво става, когато 18-годишен се качи в автомобил с мощност на двигателя 500 к.с. Добре, че автомобилът има доста въздушни възглавници.

http://btvnews.bg/bulgaria/incidenti/dvama-dushi-postradaha-pri-verizhna-katastrofa-na-e79.html

morskia86

Това да го гледат родителите дето им ги купуват тези коли.

Rammbon

Гадни снимки, дано никой да не попада в такава кабина. Но всеки , който иска да кара камион трябва да знае и минусите на занаята. Не е само кеф и пачка.

exon

Снимките са от околовръстния път на Лясковец,инцидента е отпреди 2-3 часа.Влекача е бял ДАФ ХФ95

exon

Днес разбрах че камиона е минал през оградата след като шофьора е демонтирал стартера и тръгнал към близкия сервиз да го занесе за ремонт.Композицията е тръгнала по пътя без да има водач в нея,пресякла е кръстовището и е паднала в двора на отсрещната фирма.

exon