• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шайба-игра

Започната от Бриги Магнито, Петък, 17 Август, 2012, 21:37:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Открийте какво нередно има в тази шайба ?

Бриги Магнито

exon

Освен седемнайсете часа подаване на тежка газ ли?

exon

driver1

Ако съм полицай и видя изминати 1440км. на една дата хич няма и да търся кво нередно има в тая шайба...
   И не се излагай да твърдиш, че автобусите не са ограничени. Впрочем, чавдарката до родното ти село със сигурност е без ограничител и лети ниско над земята, но иначе всеки нормален съвременен туристически автобус е с ограничение на 100км.

Бриги Магнито

Цитат на: exon - Петък, 17 Август, 2012, 21:45:42
Освен седемнайсете часа подаване на тежка газ ли?
М да,освен тех  ;)
Опс Драйвер бравос ма датите са две и аз за тва си мислех.
По въпроса с Чавдарките съм питал ората у друга тема,чакаме отговор  ;)

admin

Като гледам номера на превозното средство и се чудя този чист немец ли е, или е натурализиран такъв?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Tihomir78

Такива шайби вече ще ги слагаме в рамка  ;D ;D ;D

ivopifeca

Не е ли вадена по некое време следобед,и карано без нея ???

MB Actros

Не е вадена и аз това гледах,ама чудно ми е що не е чертала от 10ч.до13ч. и не трябва ли да чертае на волан,друго не можем се сетим.Бриги кажи проблема стига си ни мъчил. ;D

Бриги Магнито

Цитат на: MB Actros - Неделя, 19 Август, 2012, 15:26:11
Не е вадена и аз това гледах,ама чудно ми е що не е чертала от 10ч.до13ч. и не трябва ли да чертае на волан,друго не можем се сетим.Бриги кажи проблема стига си ни мъчил. ;D
Проблема е че бех недоскиф и ми се стори,че е писано една и същата дата ма после скивах ,че толкоз си видим.
Тъй че язък ,арна игра шеше да стане ,ма те я не зяпах ,но за сметка на туй Вие изцъклихте очо.
Сори за подвеждането.

И за да има игра все пак,вижте това шайбе и мъцнете къв му е случая  ;)

admin

Михаел Шумахер ли е бил зад волана? Доста е настъпван педала на газта, както виждам. Обаче пък гледам, че регистрацията започва със СА и правя някакви други предположения. :D

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Неделя, 19 Август, 2012, 15:52:31
Михаел Шумахер ли е бил зад волана? Доста е настъпван педала на газта, както виждам. Обаче пък гледам, че регистрацията започва със СА и правя някакви други предположения. :D
Е шеф то СА се превежда бре,означава Сериозен Авиатор  ;)

Станимир

Освен че е забравил да върне Десния педал,колегата е забравил да спре за пауза.

Бриги Магнито

Цитат на: Станимир - Неделя, 19 Август, 2012, 16:10:39
Дали ?
Да се ползва като жокер първи.

admin

Цитат на: Станимир - Неделя, 19 Август, 2012, 16:10:39

То при каране със 150 км/ч едва ли има значение дали е спирал да прави пауза... :D :D :D

ИванТ

Цитат на: admin - Неделя, 19 Август, 2012, 16:22:32
То при каране със 150 км/ч едва ли има значение дали е спирал да прави пауза... :D :D :D
Скотостта е била дори по-висока.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!