• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шайба-игра

Започната от Бриги Магнито, Петък, 17 Август, 2012, 21:37:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MB Actros

Аз пък видех,че е тръгнал на 08.08. а се е прибрал на 09.08. и че шайбата не е за този тахограф. ;D

MB Actros

Бриги Магнито

Цитат на: MB Actros - Неделя, 19 Август, 2012, 16:34:26
Аз пък видех,че е тръгнал на 08.08. а се е прибрал на 09.08. и че шайбата не е за този тахограф. ;D
Поздравления  ;)
и не се вижда добре,но няма финален град  ;)

Бриги Магнито

MB Actros

Бриги Магнито

Цитат на: MB Actros - Неделя, 19 Август, 2012, 16:41:52
Ставам за Джадай. ;D  ;D.
Е тука ти е грешката,всеки джадай шеше да заключи,че шоферо е за затвора без право на обжалване. :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)
Тъй че тц, не стаааш, за багаджия да ,но за джадай твърдо ннеь

MB Actros

Е няма нали ще е бивш колега с 150км/ч. - 150лв. мислим е добре. ;D ;D

loshdancho

Цитат на: MB Actros - Неделя, 19 Август, 2012, 16:34:26
Евалата, изпревари ме...
Това е шайба 180 поставена в 125км тахограф... Такава виждах сложена на Мадарка(с тахо) и резултата беше подобен.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 17 Август, 2012, 21:37:20
Открийте какво нередно има в тази шайба ?

Освен времето за каране е вадена в 23.31часа

MB Actros

Дане според теб кога е започнал и приключил шайбата,че нещо не ми е ясна. Освен в 23.31 друго вадене не виждам,дали тогава е приключена.

loshdancho

Има и друг вариант... в 23.31 да са откачани акумулаторите... а да си е приключена 10.09часа.
Защото някои тахогафи имат навика при спиране на тока да правят точно права черта на мах км. а по старите модели драскаха много малки черти от 3-те писеца при самото вадене на шайбата...

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Неделя, 19 Август, 2012, 17:36:04
Евалата, изпревари ме...
Това е шайба 180 поставена в 125км тахограф... Такава виждах сложена на Мадарка(с тахо) и резултата беше подобен.
;) A едно коментарче може ли ?

loshdancho

Какво да коментирам?
То се вижда къде е  писеца на горната шайба когато е бил на 0км/ч. а това е около 55км/ч.
Освен това когато сравниш максималната скорост на горната шайба и я прехвърлиш мислено върху долнатат се оказва, че  е без ограничител и е работил на пилот с над 100 км/ч. за което говорят правите ъгли и черти изписвани от тахото.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Неделя, 19 Август, 2012, 20:08:48
Какво да коментирам?
То се вижда къде е  писеца на горната шайба когато е бил на 0км/ч. а това е около 55км/ч.
Освен това когато сравниш максималната скорост на горната шайба и я прехвърлиш мислено върху долнатат се оказва, че  е без ограничител и е работил на пилот с над 100 км/ч. за което говорят правите ъгли и черти изписвани от тахото.
Да кажем ,че е така,би ли ме осветлил кой дръгел има пилот над 100км/ч ?

dimich87

Цитат на: loshdancho - Неделя, 19 Август, 2012, 17:37:39
Освен времето за каране е вадена в 23.31часа
Тази шайба е от далечната 94г. Или поне аз така виждам. Тогава предполагам мерките не са били толкова стриктни и е можело да се правят подобни волности.

loshdancho

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 19 Август, 2012, 20:16:25
Да кажем ,че е така,би ли ме осветлил кой дръгел има пилот над 100км/ч ?
Всеки, който е магерен..... специално аз съм карал DAF 95 без ограничител в далечната 2000год и си имаше пилот на всякаква скорост. За другите марки също важи, зависи колко е кадърен  човека който ти маха ограничителя.

driver1

Цитат на: loshdancho - Неделя, 19 Август, 2012, 17:36:04
Евалата, изпревари ме...

Мисля, че нещо бъркаш - ефекта би бил още по-лош. Едно време в Румъния ги бъзикахме полицаите като на камиона слагахме 100километрови шайби от Мерцедес и по тоя начин се вмествахме в ограничението на скоростта. В Сърбия също минаваше номера. Но ако сложиш 140километрова шайба във тахограф за 125км. някой катаджия ще получи инсулт от радост.

driver1