• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпрос относно ограничител на скоростта

Започната от Бриги Магнито, Петък, 17 Август, 2012, 21:59:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Укета рейсаджии има ли ограничител вашият автобус и ако има на какви км е ограничението?

П.П.Мерси за отговорите,въпроса е поради спор с Драйверо у друга тема
За градските автобуси на КАРАТ С дет са на 85км/ч ограничени не ни вълнуват,по интересни са ни междуградските. ;)

Бриги Магнито

driver1

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 17 Август, 2012, 21:59:58
Укета рейсаджии има ли ограничител вашият автобус и ако има на какви км е ограничението?

П.П.Мерси за отговорите,въпроса е поради спор с Драйверо у друга тема
За градските автобуси на КАРАТ С дет са на 85км/ч ограничени не ни вълнуват,по интересни са ни междуградските. ;)

Не се излагай бре, вервай ми! Пак ти го повтарям: ОГРАНИЧЕНИ СА НА 100км.! Едно време като бяха с аналогови тахографи се караха с шайби от 140км. Сега вече са с дигитални и естествено, че това не е актуално. :)

driver1

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Петък, 17 Август, 2012, 22:10:45
Не се излагай бре, вервай ми! Пак ти го повтарям: ОГРАНИЧЕНИ СА НА 100км.! Едно време като бяха с аналогови тахографи се караха с шайби от 140км. Сега вече са с дигитални и естествено, че това не е актуално. :)

Драйвер не моем ти повервам баце оти съм съскал и рейсчета  ;),официално да 100км ,ма в реалност тц.
Са да видим има ли рейсаджии из тоз форум или няма ?

driver1

хехехехе, съскал си рейсчета, ама на последната седалка. Не се измъквай, даже не знаеш, че туристическите автобуси ползват 140километрова шайба!

bo4a

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Петък, 17 Август, 2012, 22:27:00
хехехехе, съскал си рейсчета, ама на последната седалка. Не се измъквай, даже не знаеш, че туристическите автобуси ползват 140километрова шайба!
Драйвер не се измъквам и не споря,поради факта,че тези който съм търкалял бяха с карта,но също така уцели 140 км/ч там бяха ограничени.

driver1

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 17 Август, 2012, 22:31:44
Драйвер не се измъквам и не споря,поради факта,че тези който съм търкалял бяха с карта,но също така уцели 140 км/ч там бяха ограничени.

хахахахахаха, разсмя ме искрено тая вечер! Я кажи коя година е било това и марката на автобуса ограничен на 140 км.? :) :) :)

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Петък, 17 Август, 2012, 22:37:14
хахахахахаха, разсмя ме искрено тая вечер! Я кажи коя година е било това и марката на автобуса ограничен на 140 км.? :) :) :)

2010 г.  ;) марката е VDK BOVA

driver1

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 17 Август, 2012, 22:42:21
2010 г.  ;) марката е VDK BOVA

И кво викаш - беше с дигитален тахограф и ограничен на 140км.?

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Петък, 17 Август, 2012, 22:51:21
И кво викаш - беше с дигитален тахограф и ограничен на 140км.?
Ми да нещо такова се опитвам да ти пробутам,моеше да питаш що е VDK а не VDL ма карай...Апропо турските Кобра също не са на 100 км ограничени,тва само за информация,ма не са и бегачки тъй че ....Апропо и те са с карти  ;)

kron

Не сам карал рейс но по принцип всеки камион или рейс с дигитален тахограф когато се поръчва и ограничителя може да бъде поръчан на каква скорост да изключва,поради факта че има страни с различи закони за движение.А от време на време се возя на рейс от Бургас за София и обратно та ми се струва че нашите рейсчета карат с повече от 100,но определени фирми но не и с 140км позатегнаха ги и тях,иначе преди 2 години си беше всеки кара с колкото може

Бриги Магнито

Цитат на: kron - Петък, 17 Август, 2012, 23:01:18
А от време на време се возя на рейс от Бургас за София и обратно та ми се струва че нашите рейсчета карат с повече от 100,но определени фирми но не и с 140км позатегнаха ги и тях,иначе преди 2 години си беше всеки кара с колкото може
В това число и на Драйверо колегите,ма той от де да знае завалията,че ИРИЗАРА мое да лети със над 140км/ч

kron

Само къде са големите фирми по София карат с до 100км иначе другото бърза да хване някой друг пътник в повече ;D макар че по Европа реисовете вървят с повече от 100 ама хората имат пътища,обслужват машините как си трябва а при някой фирми в България подръжката е трагедия

driver1

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 17 Август, 2012, 23:02:58
В това число и на Драйверо колегите,ма той от де да знае завалията,че ИРИЗАРА мое да лети със над 140км/ч

Нападението е най-добрата защита, нали? Радвам се, че се сети все пак кои са ми били колегите в България, а по друга линия имах много тесен контакт с автобусните колеги от фирмата ни. И не ми ги пробутвай тия - "завалията" знае "Иризар"-а с колко може да върви и как да стане това, но не мисля повече да го дискутирам с теб - стана ми ясно колко си наясно с автобусите...Ма не ти и требе - бетоновоз си може и без ограничител...:) :) :)

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Петък, 17 Август, 2012, 23:33:38
Нападението е най-добрата защита, нали? Радвам се, че се сети все пак кои са ми били колегите в България, а по друга линия имах много тесен контакт с автобусните колеги от фирмата ни. И не ми ги пробутвай тия - "завалията" знае "Иризар"-а с колко може да върви и как да стане това, но не мисля повече да го дискутирам с теб - стана ми ясно колко си наясно с автобусите...Ма не ти и требе - бетоновоз си може и без ограничител...:) :) :)
Драйвер пич кат тебе ,кога е имал приказка с колега бре,аз мислим никогъш кат ти гледам манталитета,ма дреме ми.
Правилно Драйвер аз автобус съм карал само от задната седалка и за тва са си съскам бетоновозче,ма за жалост е с ограничител ,та да не стават за смех такива пичове кат теб.
И е мноо арно да излагаш нещо по принцип към твърденията си ,което да проверим.
Казваш ,,тесен контакт,, кажи с кои твои колеги автобусни си имал контакт бре бацин,кажи две имена да те видим,аз или ти си ги познаваш повече бре сладък.
И да те светнем у БГ се знаем оти се блъскаме по едни и същи места. ;)
Писна ми ми ломотиш наизуст бре,мъцни нещо по същество бре.

Мноооооооооо съм запалил. :D :D :D :D :D :D :D охххххх преместих си го ,мина ми. ;)

Бриги Магнито