• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дунав мост-2

Започната от lefterow, Петък, 17 Август, 2012, 23:59:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lefterow

Бриги Магнито

Цитат на: lefterow - Петък, 17 Август, 2012, 23:59:14
Вижте това

http://www.standartnews.com/biznes-biznes/dunav_most_2_samo_na_55_metra_ot_rumaniya-161000.html
Баце голям брой от членовете скиват реално строежа на моста от кръговото на Калафат.
Оттам имат навика да си се прибират или напускат БГ-то

Бриги Магнито

lefterow

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 18 Август, 2012, 16:16:38
Баце голям брой от членовете скиват реално строежа на моста от кръговото на Калафат.
Оттам имат навика да си се прибират или напускат БГ-то

Дано всичко завърши успешно с този мост.Каниха се бая години да го строят.

ИванТ

На официалната страница на проекта в интернет, може да бъде проследен напредъкът на строежа, както по отношение на самия мост, така и на довеждащата инфраструктура.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

lefterow

Съществуват версии за построяването на още един мост на Дунава след този.Дублиращ при Русе или при Оряхово.

loshdancho

До колкото съм чувал, и чел по нета и новините, Моста при Видин е  съгласуван с Румъния, при условие, че после се започне разширение на Дунав мост при Русе.... Иначе мамалигарите не са се съгласявали  вторият мост да е при  Видин.....
Така, ,че  няма скоро да има мост при Оряхово, по вероятно е да  е при Русе....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

МИНКО ИЛЧЕВ

На скоро минах от там. Румънския полицай, беше на мнение, за поне още 7-8 месеца. Моста наистина изглежда почти завършен. Ама и тези 20 - 30 хиляди евро на ден от всяка лодка. Може и повече да се проточи.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

lefterow

Цитат на: loshdancho - Неделя, 19 Август, 2012, 09:55:09
До колкото съм чувал, и чел по нета и новините, Моста при Видин е  съгласуван с Румъния, при условие, че после се започне разширение на Дунав мост при Русе.... Иначе мамалигарите не са се съгласявали  вторият мост да е при  Видин.....
Така, ,че  няма скоро да има мост при Оряхово, по вероятно е да  е при Русе....

Може би това е по-точното становище.

ИванТ

Всъщност най-много развитие имаше по проекта за мост над река "Дунав" при град Силистра (град Кълъраш), където имаше проведена обществена поръчка за избор на консултант, която трябва да изготви предпроектната документация.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

lefterow

Цитат на: ИванТ - Неделя, 19 Август, 2012, 12:52:31
Всъщност най-много развитие имаше по проекта за мост над река "Дунав" при град Силистра (град Кълъраш), където имаше проведена обществена поръчка за избор на консултант, която трябва да изготви предпроектната документация.

Да,така е.Тъй като съм от този край си спомням откога се започна да се движат нещата за моста Видин Калафат-може би беше 1989 г.Тогава работих в Козлодуй и имах допир с община Видин.Трябваше да се координират нещата между община Видин и Калафат,но това беше началото.Дано се завърши до края на годината този мост,че оттогава минаха 20 години.

Бриги Магнито

Цитат на: lefterow - Сряда, 22 Август, 2012, 11:26:59
Да,така е.Тъй като съм от този край си спомням откога се започна да се движат нещата за моста Видин Калафат-може би беше 1989 г.Тогава работих в Козлодуй и имах допир с община Видин.Трябваше да се координират нещата между община Видин и Калафат,но това беше началото.Дано се завърши до края на годината този мост,че оттогава минаха 20 години.
Баце арно,ма пичо по-горе ти пее за Силистра -Кълараш и там мост до края на годината едва ли ,че се пръкне камо ли пък тоя край Видин.
Са ме светни ти от кой край си от северозападнала България (без да се засегате пичове,така и викам) или от североизточна България ? ;)

Boroman21

На теория би трябвало ноември да почнем да минаваме по моста (Видин-Калафат) но нещо се съмнявам аз.

admin

Цитат на: Boroman21 - Четвъртък, 30 Август, 2012, 23:59:53
На теория би трябвало ноември да почнем да минаваме по моста (Видин-Калафат) но нещо се съмнявам аз.

То и до морето трябваше да ходим това лято по магистрала, обаче нещо не се получиха нещата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

kkkvd

абе прее^%ха ни плажа, най-хубавото място беше, кристална вода и перфектен пясък на голия остров... край вече. поне да беше станал тоя мост..

Joro

Уж ноември месец щял да е готов ,,,

Joro