• Welcome to Форум на българските шофьори.

Има ли скрита гражданска война?

Започната от lefterow, Неделя, 19 Август, 2012, 23:08:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lefterow

Има ли такова нещо у нас?Лекари срещу пациенти.Ученици срещу родители-пенсионери.Шофьори срещу работодатели.Или обратното.Едната страна се обединява срещу другата.Кой създава конфликтите?Съществува ли законът на джунглата в цивилизован вид.Има ли робство у нас,но бяло такова?Ако темата е неудобна,моля admin. да я заличи.Според мен неспазването на законите водят до горното.

lefterow

Бриги Магнито

Има баце,ма по -скоро е анархия или поне така му викат.

лично мнение

Бриги Магнито

lefterow

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 19 Август, 2012, 23:21:23
Има баце,ма по -скоро е анархия или поне така му викат.

лично мнение

Но някои смятат.че анархията е майката на реда...Това ли е разковничето на живота?

Бриги Магнито

Ми са кат питаш ,требе ти мъцнем,че май верно анархията ,че оправи работата,ма в комплект с една революцийка (не моем без революция)
В момента силните на деня си пият кайвето,но кво би станало и ако слабите почнат да го пият.
С други думи ,война е когато стрелят по теб и ти се криеш,но също е война когато стреляйки по теб,започнеш и ти да стреляш.

уично мнение,току що измислено

lefterow

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 19 Август, 2012, 23:49:07
Ми са кат питаш ,требе ти мъцнем,че май верно анархията ,че оправи работата,ма в комплект с една революцийка (не моем без революция)
В момента силните на деня си пият кайвето,но кво би станало и ако слабите почнат да го пият.
С други думи ,война е когато стрелят по теб и ти се криеш,но също е война когато стреляйки по теб,започнеш и ти да стреляш.

уично мнение,току що измислено

А може ли това да стане?Според мен-не.Причина-страх лозе пази.

Бриги Магнито

Страха е сила голяма,но гладът е ураган.
Паживиом увидим ,де ега не видим ,ма.......

lefterow

Цитат на: Бриги Бичкията - Понеделник, 20 Август, 2012, 00:01:18
Страха е сила голяма,но гладът е ураган.
Паживиом увидим ,де ега не видим ,ма.......

Прав си-гладно око-лошо гледа.И едно допълнение-лекари и политици са се наговорили кой повече народ да умори.

rider777

И на лекарите и на политиците им е наредено Отгоре да морят Обществото,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

lefterow

Цитат на: rider777 - Понеделник, 20 Август, 2012, 14:21:41
И на лекарите и на политиците им е наредено Отгоре да морят Обществото,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Може има нещо вярно,но я вижте какво правят руснаците

admin

Цитат на: lefterow - Понеделник, 20 Август, 2012, 14:43:35
Може има нещо вярно,но я вижте какво правят руснаците

Според мен 2 години затвор са им малко даже. Лично мнение и не ангажирам никого с това.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

lefterow

Прочетете това

http://www.ivailozartov.org/?p=339

Ето кой е шефа им...

lefterow

И какво стана?Навремето Сталин не е могъл да се справи със шофьорите,а сега са най-мачканото съсловие.Това се отнася и за миньорите.А да не говорим за военните и полицията.Всички са смачкани от поредица правителства.Мълчи и ще си спасиш душата...Я да видим какво е казала Ванга за 2012 г.

kkkvd

Цитат на: admin - Понеделник, 20 Август, 2012, 20:51:33
Според мен 2 години затвор са им малко даже. Лично мнение и не ангажирам никого с това.
Браво бе Админче... значи ако по някакъв начин изразиш гражданска позиция, пък макар и по краен, то марш в затвора?!?
Ми да построим ново Белене (да не се бърка с АЕЦ) тогава, а пък теб пръв да пъхнем в него, понеже и ти недолюбваш власта много много...
Ако Путин се е засегнал от едни деца... ами браво и на него! Да ги съди за обида. Стига с тези политически присъди!
Именно тази свръх реакция е това което шокира света и мен, а би трябвало и теб. Защо направо не ги застреля, както Политковская???

admin

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 23 Август, 2012, 14:14:43
Браво бе Админче... значи ако по някакъв начин изразиш гражданска позиция, пък макар и по краен, то марш в затвора?!?
Ми да построим ново Белене (да не се бърка с АЕЦ) тогава, а пък теб пръв да пъхнем в него, понеже и ти недолюбваш власта много много...
Ако Путин се е засегнал от едни деца... ами браво и на него! Да ги съди за обида. Стига с тези политически присъди!
Именно тази свръх реакция е това което шокира света и мен, а би трябвало и теб. Защо направо не ги застреля, както Политковская???

Значи според теб всеки може да се маскира като клоун, да влезе в църква и там да изразява по този начин своята гражданска позиция? Има нещо дълбоко сбъркано в цялата работа. Тук не става дума дали са протестирали срещу Путин или срещу някой друг. Става дума за православен храм, в който обикновено хората изповядват други неща. Представи си, че си един много богат човек. Вярваш в Бог и един ден решиш да дариш част от спестяванията си за построяване на православен храм. И изведнъж пристигнат отнякъде три подобни девойки и направят това, което е показано в клипа. Как би се чувствал?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

lefterow

Това ли е демокрацията?Става по-лошо.Като споделиш нещо,което засяга хората с двата чифта и злобата излиза наяве.Мишоци от класа.Но те остават същата бройка,а другата бройка се увеличава.Вярно,че има и етика.Но защо тази етика на помага за благоденствието ни?

lefterow