• Welcome to Форум на българските шофьори.

Екофрут ООД

Започната от morskia86, Четвъртък, 23 Август, 2012, 14:06:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

morskia86

Ако може малко информация?

morskia86

МИНКО ИЛЧЕВ

Ако е врачанската фирма. Тези дни се засякохме на разтоварния адрес, в Лайпциг, Германия. Мисля всички камиони са, Волво. Плащат 16 ст/км Европа и 15, в България. Има и заплата. Най-много ме впечатли, за поддръжката на камионите, много е добра. Франция, се кара магистрала, предимно за там и Германия, се пътува. Първия курс, задължително е на двойка. И твърдо 200 лв/курса. Колегата два пъти е правил курсове по 200 лв и е започнал, на гореспоменатата форма на заплащане. Но можело да продължи по-дълго, "изпитателния" срок.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

kkkvd

Веднъж един колега от Екофрут ме взе на стоп от Търново до Враца. поговорихме, доволен беше и то много.
По тоя повод да му изкажа благодарност, казва се Пешо, един голям двуметров врачанлия, здраве на семейството му!

Boroman21

Колеги актуално мнение за Екофрут оод Враца?

майн рид

Парите си земаш почивки за правите ??? За вътрешно не знам , как е !
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

майн рид

Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо