• Welcome to Форум на българските шофьори.

Обири и кражби

Започната от BoBy_BoY, Четвъртък, 31 Март, 2011, 13:46:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

По тази тема се обръща към всички-за се сподели и да се предпазим! Така ме жилнаха последните 6 месеца и то 2 пъти. не съм първата, нито и последната жертва на посегателства не лично имущество!
  Първия път беше на Лион-източната тангента на ,,Аджип". Минус 650€ и един телефон Нокиа 72-ужас!
  Втория- лаптоп и навигацията, на Бреша(Италия) в паркинга на магазина Декатлон.
  На всеки препоръчвам голямо внимание при пазаруване или пауза на тези места. Ами една заплатка ми замина и то евро стандарт,момци!

BoBy_BoY

admin

Колега, съжалявам за случилото се. Обаче би ли разяснил как точно станаха тези кражби? Наистина ми е интересно как са успяли да вземат парите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

BoBy_BoY

1
Цитат на: admin - Четвъртък, 31 Март, 2011, 14:00:39
Колега, съжалявам за случилото се. Обаче би ли разяснил как точно станаха тези кражби? Наистина ми е интересно как са успяли да вземат парите.
Споделям:
    първия- Тръгвам от Люксенбург в посока Фрежус с идеята да стигна Торино. След Метц ме барва едно задръстване 25 км и часовете ми отиват по дяволите. Стигам на Дижон  и се чудя дали да бутам още или не. Все пак се решавам и газ. Преди Лион пак се запуши движението и толкова- до този ,,черен паркинг". Гледах 2 филма и около 2,30-3 часа си легнах. На сутринта отварям очи и гледам че вратичката на шкафчето е зейнала и си мисля за батерийките. Задвижвам мотора и гледам от вън на всякъде е нафта. слизам и гледам зад кабината ми е чантата с извадено протфейл и една отверка се търкаля под резервоара.
Констатацията ми е, че кинтите и телефона ги няма, а от резервоара липсва много малко количество нафта.
    втория-преди две седмица на Бреша. Разтоварих в ,ИВЕКО' и чакам наряд за обратно. По едно време ми идва фикс идея-да ида на търговския център и там да си напазарувам. Влизам в Декатлон'а да си купя едно соларно душче. Спирам на место къде е раздвижено и има поглед към него. За 10 мин и хоп ключалката разбита и без лаптоп и навигация!
   Абе, тежко ми стана, но такъв е живота,нали?

admin

Ама как така портфейла ти е бил отвън?

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Четвъртък, 31 Март, 2011, 15:42:09
Ама как така портфейла ти е бил отвън?
Измъкнал чантичката от долапа и взел само парите. Оставил чантичката и портфейла ми от вън. Не ги знам кви са били, но имаше дири от нафта до около 50м.
Чудим се как не са барнали компа ???, който си беше на плота от горе...?
За сметка на това втория път го лепнаха!

admin

Нещо пак не разбирам. Кабината ли не е била заключена или какво е станало? Ако не ти се разказва, остави. Просто ми стана интересно как се е случило всичко.

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Четвъртък, 31 Март, 2011, 16:13:40
Нещо пак не разбирам. Кабината ли не е била заключена или какво е станало? Ако не ти се разказва, остави. Просто ми стана интересно как се е случило всичко.
Шефче, с една отверка отваря вртата като троши патрона на ключалката! Втория път са се пробвали на дясната врата, но се троши без да могат да я отворят и отиват на лявата врата къде имат успех! За ДАФ'ина не е било проблем да я омаеш по ключалките. Грозна работа!

admin

Това втория път ли е станало? А първия път, когато си бил в камиона?

BoBy_BoY

Точно така, първият път кога си бях в камиона и ме отварят сутринта на Лион, а втория-ходих до маркета! >:( :'(

admin

Неприятна история. Наистина е много неприятно да ти отмъкнат парите и други ценни неща.

admin

Ще спамна и аз малко тогава.
1.Приемам идеята за колана, но за особено опасни райони е желателно с колан и тресчотка да се завържат и двете врати една за друга.
2.Когато влекача е с два резервоара, какво ще помогне това, че ремаркето е над единия?

wolves

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

::)

admin

Ами колегата казва, че е бил в камиона и пак са го обрали.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

::)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ