• Welcome to Форум на българските шофьори.

Обири и кражби

Започната от BoBy_BoY, Четвъртък, 31 Март, 2011, 13:46:39

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Дамян Йончев

Цитат на: rider777 - Събота, 06 Юли, 2013, 06:50:54
Пепел ти на устата  ;D ;D ;D ;D Имам спойлери отстрани на резервоарите и се надявам да на са толкова нагли, въпреки, че в този глад са способни на всичко,,,,,,,,

Като види че не може от гърловината да източи със шило и крик дупчат резиорварите и ем нафта ем резиорвар на кино... никак не е....

Дамян Йончев

ivopifeca

ivopifeca

ziladjiata

Искам да ви предупредя,в Русия по М6 след Тамбов посока Волгоград има 2 паркинга в десно в гората на първия правихме имен ден на един колега от 24.05.13 до 29.05.13.Та там идва вечерно време една руса убавица Люся се казва.Ако сте много пияни не я качвайте в кабината защото краде или ако я качите  крийте всичко ценно или го дайте на колегите с които сте.На мене ме открадна един телефон и докато бяхме там повече не дойде ако беше дошла щех да и откина главата. 

abator

rider777, преди 2 месеца гледах един чех с изскубнати такива скоби. Бяха смачкани и изкривени гърловините. Нямам идея как се оправя такова нещо. Предполагам с замяна на резервоара. Пича беше направил грешка да спре между два полски камиона. Ще му е за урок.

Сега е модерно да ти срежат маркуча на сондата и с бърза връзка да се закачат. Та в този ред на мисли, ни цедки, ни скоби помагат.  :(

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

Тариката

Дано да помогне,защото от една-две години в цяла Сърбия се краде гориво,без значение с каква регистрация е камиона(чух го от двама сърби).

kamion53

Всичко е късмет момчета.25 години съм по пътищата,никога не беше ми се случвало да ме крадат. До тая година. Във Франция до Монпелиер. Легнах в 03.30 ч.в 07. ме събудиха полицаите.Късмет...

haspel75

На 99,9% съм сигурен че част от персонала по тези бензиностанции играе с айдуците.

Красимир

Преди две седмици на влизане в Белгия от Айндховен (А 67) спрях на паркинга на границата.
Сутринта брезента ми беше като китайска азбука изрисуван.
Повече там никога няма да спра за нощувка
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

exon

Ами,за съжаление дойде време и аз да се "похваля" в този печален раздел.Случката е в тази циганска държавица на юг от нас-Гърция.Мястото-фирма Камаридис Панел,пътя Тива-Атина,км4.Спирам пред фирмата,на 1 метър от оградата и влизам да си дам ЧМР-то.След около 3 часа,към 16 и 30 отивам отново до офиса да проверя какво става и след 15 минути се връщам при камиона,а там изненада....Бях оставил стъклото отворено около 3см(имам ветробрани и толкова малко отворено не се вижда по принцип),ветробрана изкъртен,стъклото напънато още надолу и вратата отворена.Вътре в кабината всичко наопаки.Правя една проверка набързо-документи,пари,дрехи и цигари ги няма.От фирмата отказаха да извикат полиция,а в последствие се оказа и че камерата пред която бях паркирал камиона не работи!Дали случайно-не знам.

MAINATA

Здравейте колеги
За жалост и аз ще се запиша в темата.През нощта на 06.01 ме източиха пред портала на Метро в Плевен който е откъм пътя за Русе.Полицайте дойдоха поогледаха се , казаха, че не могат да вземат следи заради сланата и само една жалба пуснах.Дано шефа да е на кеф, иначе ............."жална ми майка
Леки пътища
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL !!!      

Владимир Ангелов

Колега и аз онзи ден се опитах да влезна на паркинга на Метро но пазача не ме пусна зад Метро има паркинг плащаш си 5-те лева и спиш спокоино

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Владимир Ангелов - Сряда, 08 Януари, 2014, 21:52:48
Колега и аз онзи ден се опитах да влезна на паркинга на Метро но пазача не ме пусна зад Метро има паркинг плащаш си 5-те лева и спиш спокоино

Ще спомена, че на няма и един километър е село Буковлък (не е това до пътя). Там се прехранват предимно на помощи и си "помагат". Съвсем не е желателно да се спи извън паркинги.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

batalov80

Цитат на: MAINATA - Сряда, 08 Януари, 2014, 00:02:39
Здравейте колеги
За жалост и аз ще се запиша в темата.През нощта на 06.01 ме източиха пред портала на Метро в Плевен който е откъм пътя за Русе.Полицайте дойдоха поогледаха се , казаха, че не могат да вземат следи заради сланата и само една жалба пуснах.Дано шефа да е на кеф, иначе ............."жална ми майка
Леки пътища

И аз имах подобен случай.Полицаи ли.Таз година е предвидено до 50% съкращение при тях.Всеки трепери за мястото си.Много им дреме,че ти си вътре.Гладно око-лошо гледа.И по-лошо ще става.Докараха ни го до главата политиците,които ги рантутим. ::)

Rammbon

Защо всички ревем , че ни крадат, а никога не си помагаме когато сме по паркингите? Дори има колеги, които ходят и крадат , гуми, гориво, ЛЕД габарити и стопове, какво има за сваляне. Това на пристанище Бургас! Ще споделя какво видях в събота на паркинга до КПП Айтос. Минавам към 2 ч сред нощ и там се кара с 50км/ч. Наредени 3 камиона. На единия му стърчеше маркуч от резервоара. Обърнах с колата след 3 км и минах пак . Маркуча го нямаше. Пак обърнах след 5 км и минах след 15 минути. Отдалеч видях как някой прибяга и се качи в кабината на близкия камион и като минавах, само леко размести пердето, че явно бях станал съмнител. Камионите бяха с регистрация ЕН и трите ! 
Трябва да си помагаме сами, а не да чакаме да ни пази патрула. Едни словака бяха се наредили шахматно на паркинг близо до В.Търново . Шахматно така, че кабините на едни гледат резервоарите на другите.

Rammbon