• Welcome to Форум на българските шофьори.

Обири и кражби

Започната от BoBy_BoY, Четвъртък, 31 Март, 2011, 13:46:39

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

IvanovIvan

Ето на тази бензинотанция с пицария след касите на Белград се опитаха да отворят кабината , но не успяха . :)
http://www.panoramio.com/photo/38818924?source=wapi&referrer=kh.google.com

IvanovIvan

Люси

Абе има си и хора където живеят само да ти направят мизерия,на кариерата на Балша преди години на един приятел му бяха откраднали единия клин на гондолата а тя е с тристранно разтоварване и като тръгна да вдига ела да видиш какво стана падна на 20 см от кабината на моя камион,е такъв да го хванеш е за убиване!!!

Люси

batalov80

Цитат на: Люси - Вторник, 14 Януари, 2014, 20:41:53
Абе има си и хора където живеят само да ти направят мизерия,на кариерата на Балша преди години на един приятел му бяха откраднали единия клин на гондолата а тя е с тристранно разтоварване и като тръгна да вдига ела да видиш какво стана падна на 20 см от кабината на моя камион,е такъв да го хванеш е за убиване!!!

Така е.Живота не е скучен.Малко им е на тия да им пусна валяка... ;D

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: MAINATA - Сряда, 08 Януари, 2014, 00:02:39
Здравейте колеги
За жалост и аз ще се запиша в темата.През нощта на 06.01 ме източиха пред портала на Метро в Плевен който е откъм пътя за Русе.Полицайте дойдоха поогледаха се , казаха, че не могат да вземат следи заради сланата и само една жалба пуснах.Дано шефа да е на кеф, иначе ............."жална ми майка
Леки пътища

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 08 Януари, 2014, 22:16:51
     Ще спомена, че на няма и един километър е село Буковлък (не е това до пътя). Там се прехранват предимно на помощи и си "помагат". Съвсем не е желателно да се спи извън паркинги.

Да се "похваля" набързо, че докато чакам да ми дойде хъса! След отпуска взех камион от София мисля 28.01 т.г. с товарене Русе. Спрях непосредствено до вкъщи сложих багаж и не успях да тръгна, забуксува. Мъчих го в продължение на повече от час. Реших през деня да продължа, сложих клиновете на капачките и натиснах отгоре. РПУ-то е на 30-40 метра в улицата отзад и още 10 метра там, имам пряка видимост (освен десният резервоар) от вкъщи и е една от най-централните улици на която може да спре камион. На сутринта като отивам към камиона един казва: "Върви си вземи нафтата от РПУ-то". Липсваха над 300 литра и не знам колко има в полицията и дали ще я върнат.

Една от най-големите фирми в Плевен, "Прометей" са срязали оградата и са взели 600 литра. На паркинга до бившият Циментов завод също се случвало не рядко. Май е доста опасно в Плевен?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

borgir1111

Преди един месец на паркинг близо до Бреша готвих до дясната врата на камиона.Кабината беше отключена.На 50 метра спря БМВ с видинска регистрация.По едно време кабината ми се разклати и погледнах в дясното огледало и видях че на левите стъпала има човек.Заобиколих и видях малко циганче.Нищо не успя да вземе.Имаше и още едно наблизо.А с БМВто мисля ,че беше баща им.Като го свалих от стъпалата циганчето викаше "булгаро булгаро".Мисля ,че бяха румънци джепчии и пращат децата да крадат.На мен ми се размина,ама вече даже да съм до камиона го заключвам.Пазете се и вие.

route

Milano забравих как се казваше фирмата  но взимат желязо от Стомана Перник,редовно.На паркинга отпред има място за 3 камиона,сутринта тръгнах другите двама колеги останаха,отишли до магазина и като се връщат кабините отворени,но нищо не са взели,посред бял ден

batalov80

Започват да излизат кирливите ризи на крадците.Макър,че те се знаят.Няма смисъл да ги изреждам-те са най-големите журналисти по въпроса-лева ръка-десен джоб.Красимире видя ли как се прави далаверата с банките.Ама те са дребните риби.А плевела се прави на интересен.

Zaron

Добър вечер на колегията, краде се нафта:
- Района на Дробета Турно Северин,мен ме източиха точно срещу Сръбската таверна.
- Района на Марсилия /не само нафта/ И първата бензиностанция след касите на Aix en-provance посока Ница, възможно е и от другата страна.
- На Шела преди Отклонението за Хасково.
-София на паркинг Нира, не само нафта.
това се сещам за момента.

abator

Стига бе. И на Нира-та ли почнаха да барат?

Zaron

Преди три месеца мене два пъти.
А отделно си ги бяха обрали сериозно офиса,ресторанта и камионите на паркинга бяха преслушани,но ръководството си премълча. До колкото знам не е единичен случай.

ivopifeca

Егати... да не са искали да купуват ???

Zaron

Цитат на: ivopifeca - Петък, 17 Април, 2015, 23:53:34
Егати... да не са искали да купуват ???
Да купуват какво?.

emka87

На Любляна Петрола 46.0288551 / 14.4818634
Слезнох за 5 около минути да отида до банкомата и тоалетна. Връщам се ключалката разбита , откраднали са ми навигацията, инвертора, един телефон , лаптопа, телевизора и може да е и смешно и котлона.
В Румъния след Моста на първия  MOL нямах часове спирам осветено малък паркинг за 5 камиона , камери. Плащам лягам .. Сутринта ставам гледам единия акумулатор и решетката го нема бях с Даф... Камерите точно тогава не работели тия на бензиностанцията нищо не са видели... Добре, поне че бързо ми докараха акумолатор от Видин

emka87