• Welcome to Форум на българските шофьори.

Сет-Стойчо Михалев

Започната от Don_Bazilio, Вторник, 28 Август, 2012, 11:06:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Donq_Baziliana

:D :D :D :D :D Бриги, Бригиииии, Бриги..........

Donq_Baziliana

noemia

:) :) :) Ако господин еди кой си е взимал по 1500лв за 3 месеца значи трябва да е работил шеф при мене. Вижте започвам да ставам като ученичка пред черната дъска. Това няма да спре каквото и да кажа. Аз всичко на всичко съм имала сигурно не повече от 15 човека които са работили при мен като водачи. Който дойде или не си тръгва или стой дълго време преди да си тръгне. Та след всичките неща дето ги казах извода е че като дойдеш при мене Бриги аз ще ти обещая 1200 Е и ще ти платя 250 Е. Браво бе. Мисля че отговорих на всички въпроси на които трябваше до сега. Нямам намерение да нищя клюки и да доказвам че нямам сестра.

noemia

Pepi Nikolov

Ебала Бриги,те ти един плюс бацко. ;).Само пич си.

Lorinser

Факта, че се обясняваш като ученичка сам по себе си говори за това, колко сте коректни.Коректната фирма си пуска обява за шофьор, и е толкова коректна, та започна да пишеш лични съобщения с оферта за работа.А бе те май всички Пловдивски фирми са издухани.
Другия път като качваш някой на твой камион предупреждавай го, че освен, че ще ти кара таралясника, трябва да ти купува гуми и да ти кърпи изгнилите ремаркета.

Бриги Магнито

Тц тц сговних работата,разсърдих нещо шефката.
Шефке ,ако решиш да доказваш за сестрата и се окаже ,че имаш ,мъцни и една блага дума за бацко,че дирим снаа на мама бре укинал съм го.
Относно евра,левове,виетнамски джонги ич не си го слагай на сърце,не дължиш обяснение на никого освен на евентуално засегнатите лица.
Голата истина ,предполагам я знаят хората(колегите) които са при теб или били при теб,но както казах по-нагорче из постовете имам хоби за разни фирми и други безобразни и да ти кажа на уше ,получиха се отзиви за поверената ти фирма,за са си праим пас и както виждаш си шумолим те тука съвсем безобидно.
;)

Аре па живи и здрави ,януари,февруари ако задириш ора свирни и на бацко,он тогава ше си дири  нова шефка .

ET VIT-93

:o ;DПоживьом-увидим ;D,както е казал Бляда ;).Първият,който беше с 2 поредни бана,и изтрит :D,защото прецених,че Дончо е негадяй бях,Аз ;) :D.Ето,че след 9 месеца ми се потвърди виждането за него,и още няколко тесногърди индивида тук ;).Когато фактите говорят,й Боговете мълчат ;).Неговият върл застъпник-Админа,с който са от една порода ;),се опита лятото да ме убеди,че Румънците са сложили табела"Гюргево-Луната" ;Dобразно казано.Сега трябва да си покрие главата с пепел :D ;D,но нееееееееееее той отново ще ме изтрие макар да знае, че ми е през к.ра ;D

stoil nedev

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 11 Октомври, 2012, 21:30:52
Факта, че се обясняваш като ученичка сам по себе си говори за това, колко сте коректни.Коректната фирма си пуска обява за шофьор, и е толкова коректна, та започна да пишеш лични съобщения с оферта за работа.А бе те май всички Пловдивски фирми са издухани.
Другия път като качваш някой на твой камион предупреждавай го, че освен, че ще ти кара таралясника, трябва да ти купува гуми и да ти кърпи изгнилите ремаркета.
Точно така е . Плюс голям плюс от мен ти пишем  +
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

noemia

Вижте какво момчета, вие нещо тука си целите, ама не разбирам какво. Щом дори г-н Бичкията каза че и все пак не дължа повече обяснения, това от неговата уста е цял комплимент в моите уши. Аз смятам че като разумен човек съм изложила фактите и това е. А вече вие езиците си ги чешете колкото искате. Кога ми видяхте ремаркетата, кой ми е купил гума, на кой съм предлагала работа, кви лични, кви обяви кви 5 лева??? Аз обаче съм тук и една седмица чакам Дона да каже 2 лафа. Вчера е бил тук и нищо не е писал. Защо ли?

И Димитров предлагам ти да прочетеш темата по-внимателно преди да се блещиш така. Всеки може така да говори. И аз мога да ти тегля една мазна чорбаджийска, обаче тука сме големи хора. Дръж де като такъв.

Lorinser

Цитат на: noemia - Петък, 12 Октомври, 2012, 17:32:03
... Щом дори г-н Бичкията каза че и все пак не дължа повече обяснения, това от неговата уста е цял комплимент в моите уши. ...

Че кой е Бичкията, че да смятаме мнението му за меродавно.

qvant

не че се заяждам но тези снимки дето си ги публикувала  кои ти ги прати уточнявам че не познавам нито тебе нито него 

driver1

Цитат на: qvant - Петък, 12 Октомври, 2012, 22:41:43
не че се заяждам но тези снимки дето си ги публикувала  кои ти ги прати уточнявам че не познавам нито тебе нито него 

Аз пък се интересувам как се е получило увреждането по гумата, което се вижда на снимката? Разбра се, че камионът е навлязъл в тесен път, неподходящ за габаритите му, но не ми стана ясно какво е увредило гумата? И друго: твърди се, че на шофьора не е удържано нищо и му е изплатено заработеното до стотинка преди да бъде освободен. За пред кого е подготвена снимката? И от кого? И последно: Искам координатите на тази фирма, която сключва договори с шофьорите си за 1200 евро, т.е. - приблизително 2400лв!
  Г-жо/г--це, вероятно смятате, че с красноречието си ще убедите всеки тъпак-шофьор? Мисля си, че все пак ни подценявате и я карате много наедро. А иначе Дон Базилио си нямам понятие кой е, може и наистина да не става, но пък и вие ни взимате малко за канарчета.

Бриги Магнито

Цитат на: В.Димитров - Петък, 12 Октомври, 2012, 19:58:31
Че кой е Бичкията, че да смятаме мнението му за меродавно.
Бичкията е оня с Бриги они са неразделни бре,са за меродавно мнение знаете как е ,не търсите Бичкия ,а некой друг по-така.
;)

Драйвер гуми снимани да сакаш бацин ако влезеш у списък с некоректни шофери що е снимка на гуми  мани .

Аре па аз ,Ви зачезвам от таз темичка за кратко ,тъй че умната,че русата съм я заплюл за мен.

DeDo Vi

Цитат на: ET VIT-93 - Петък, 12 Октомври, 2012, 06:27:19
:o ;DПоживьом-увидим ;D,както е казал Бляда ;).Първият,който беше с 2 поредни бана,и изтрит :D,защото прецених,че Дончо е негадяй бях,Аз ;) :D.Ето,че след 9 месеца ми се потвърди виждането за него,и още няколко тесногърди индивида тук ;).Когато фактите говорят,й Боговете мълчат ;).Неговият върл застъпник-Админа,с който са от една порода ;),се опита лятото да ме убеди,че Румънците са сложили табела"Гюргево-Луната" ;Dобразно казано.Сега трябва да си покрие главата с пепел :D ;D,но нееееееееееее той отново ще ме изтрие макар да знае, че ми е през к.ра ;D
Малииииииииииииииии,представям си го този индивид да Ти го направи на теб това.Виждам го на момента с бърз кредит,й осребряващ фактурите за нови гуми,и части на момента.

ET VIT-93

Цитат на: Donq_Baziliana - Сряда, 10 Октомври, 2012, 20:05:31
г-н Бичкия,

що пък не вземете да дойдете лично да си отправите
заплахите дето ми ги ръсите тук във форумчето.
Поровили сте се усърдно в интернет, така че адреса
го имате.
А и още нещо, спрете с тия евра/лева, защото Бриги,
т'ва нещо може да го твърдиш само и единствено
ако ти се е случило на теб и можеш да докажеш с
необходимите ти документи!
Цитат на: DeDo Vi - Събота, 13 Октомври, 2012, 07:36:01
                                                                                                          Малииииииииииииииии,представям си го този индивид да Ти го направи на теб това.Виждам го на момента с бърз кредит,й осребряващ фактурите за нови гуми,и части на момента.
;DТова,Ти предпожение за съдбата на Дончо,ако беше при мен е меко казано капка в морето ;) ;D.Но е първото от списъка с неволите,които съдържа за Велик шофьор ;) ;D ;D ;D

driver1

Цитат на: ET VIT-93 - Събота, 13 Октомври, 2012, 08:13:49
                                                                                                     ;DТова,Ти предпожение за съдбата на Дончо,ако беше при мен е меко казано капка в морето ;) ;D.Но е първото от списъка с неволите,които съдържа за Велик шофьор ;) ;D ;D ;D

На свой ред е време да попитам: Че кой си ти, че колегата, или който и да е било друг да бъде "при тебе?" Много високо летиш, бре! В списъка пък на твоите неволи трябва пък да е да се самообразоваш малко, че както е видно, две изречения, които да са смислени и подредени не можеш да скалъпиш. Камо ли да даваш хляб другиму...

driver1