• Welcome to Форум на българските шофьори.

Сет-Стойчо Михалев

Започната от Don_Bazilio, Вторник, 28 Август, 2012, 11:06:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

noemia

резултата:

noemia

stoil nedev

Колко интересно.....??
Какво ли ще каже Дон.....?
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

noemia

На мен пък ми прави впечатление че Дон само пуска темата, да разлае кучетата и после потъва в собствените си злобни без грам покритие дерзания.

Donq_Baziliana

Цитат на: stoil nedev - Петък, 05 Октомври, 2012, 17:34:57
Колко интересно.....??
Какво ли ще каже Дон.....?

Недееев, Недев........хахах....пак ли ти бе, човек......тъкмо се бях по-притеснила малко, че ще вземеш да пропуснеш?!?
Да, ама не...друго си е интрижката, а Недев?!
Твоите проблеми не ти ли стигат, че се вреш в чуждите?...или... Нямаш достатъчно работа и се чудиш каква интрига да завъртиш ???
Не знам, Недев, дали някога си печелил в някоя игра, но да знаеш в една от моите класации си на първо място!!! ЧЕСТИТО!!!

emo

Демокрация.Всеки говори и пише това което му е на сърце.Утре нещата може да се променят.

stoil nedev

;D ;D ;D Защо да е "интрижка " ? Смятам че в спора винаги се ражда истината или нещо близко до нея!
Просто някой неща се ми доста интересни и когато имам време аз живо се интересувам от тях особенно когато са свързани с фирма от град Пловдив или региона. Просто фирмите за международен транспорт от този ареал са ми ""ЛЮБИМИТЕ""
Благодаря Ви още веднъж за класирането ....да печеля по някой други сайтове дето има въпроси от разни научни области но.....само малко и смешни  точки.
Е понякога печеля и на еврофутбол незначителни и малки суми обаче ....и това  пак бива .
Най-доволен съм обаче  че спечелих в шофьорски сайт  при това в класация на жена!!! Надявам  се да се задържа по дълго на първото място- колко е вълнуващо!
                       Иван Вазов

DENINI

Цитат на: stoil nedev - Петък, 05 Октомври, 2012, 19:22:40
;D ;D ;D Защо да е "интрижка " ? Смятам че в спора винаги се ражда истината или нещо близко до нея!
Просто някой неща се ми доста интересни и когато имам време аз живо се интересувам от тях особенно когато са свързани с фирма от град Пловдив или региона. Просто фирмите за международен транспорт от този ареал са ми ""ЛЮБИМИТЕ""
Благодаря Ви още веднъж за класирането ....да печеля по някой други сайтове дето има въпроси от разни научни области но.....само малко и смешни  точки.
Е понякога печеля и на еврофутбол незначителни и малки суми обаче ....и това  пак бива .
Най-доволен съм обаче  че спечелих в шофьорски сайт  при това в класация на жена!!! Надявам  се да се задържа по дълго на първото място- колко е вълнуващо!

Много ми е интересно как като пишете в автобиографиите,че сте работили до момента в Испания за 2000 ЕВРО,тук клякате и на 600 ЕВРО?

Bobi Tyrboto

И патлака да ми е упрен в главата не мой ме накарат да мина по таз' теснолинейка за пешаци!
Та теб колега как точно те накараха? Животът ли ти дотегна та 'фана по райската пътечка? ??? :o
И извинявам се за въпроса към дамата, ама не мога да се удържа...пусто любопитство! Та по същество: Абе пари за каки не ви ли поиска колегата? 'Щото т'ва пране много подозрително ми изглежда, а пък ако давате и за моми кинти и аз да тропна на вашата врата!!!

loshdancho

ЦитатА сега баланса:

Телефонни служебни разговори - 230лв
Гума на диферeнциала - 800 лв
Щетата по шасито - 400 EURO
Щетата по стоката - 2100 EURO
Това не го разбирам... или поне по начина обяснен от Вас?!?
Защото човека се оплаква от удръжки, а Вие твърдите, че сте си му платили всичко до стотинка.
Удържахте ли му пари за телефон и ако сте колко.А и кой от фирмата е говорил толкова с него... да  си плати своя дял от роуминга.
За гумата на диференциала удържахте ли му пари, а след това дадохте ли му я, ако не защо след като си я е платил?
Тъй като тази гума е  възстановима на цената на един регенерат как така този регенерат ви струва 800лв?
Щетата по стоката каква е , укрепен ли е бил товара, имало ли е с какво това да стане, имало ли е покритие със застраховка и ако е имало, защо щетата е за вас?
Щета по шасито?!? Какво ще рече това много ми е общо за да взема отношение.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

noemia

Благодаря за въпроса, ще отговарям на всеки въпрос по етапно:

1.Той никъде не се оплаква от удръжки, даже в текста е уточнил че сме платили
2.Пари за телефон не са удържани. Едно нормално диспечиране протича с около 70-80 лв телефон. Този свръх телефон е платен изцяло от фирмата. Телефонните обаждания са основно изходящи към нас.
3.Пари за гума не са удържани. Казвам цената на която е закупена гумата а тя е 800 лв.
4. Товара е застрахован с ЧМР застраховка и имаме становище от комисар че стоката не е укрепена. За укрепването и е имал всичко необходимо. Решение от застраховател още чакаме дали ще плати дали не, а стойността на щетата 2100 EURO не са ни платени от транспортното навло.
5. Шаситата са наети за превоз на контейнери. След застрахователно събитие сме задължени да закараме шасито в определен от доставчика на работа сервиз. От там имаме фактура за 400 EURO. Всички щети до 500 ЕУР са за сметка на транспортната фирма /това е условие от застраховката/

DENINI

Такива като Дон-а да ходят да работят в Испанско.Тук ги нещем!

loshdancho

Отговора ме задоволява напълно.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

noemia

Всащност забравих да напиша че пари за щетата по шасито също не са удържани. Бе въобще да спестим тая дилема пари за НИЩО не са удържани. И когато ми поиска пари за пране тогава ми казах да се качи в друг мой камион който се прибираше за България за да може да си пере дрехите в България. После като се върна му казах че за мен той не е подготвен за работата там и ако желае да продължи да остане тук на правите курсове докато натрупа още малко опит. Той каза че не иска да работи на близки курсове и така си стиснахме ръцете. Е заплатата му е изплатена малко на части защото общо 2100+400 EURO от предвидените приходи просто не дойдоха. Просто за това го помолихме за малко търпение.....ама на него дори и колата която кара шефа му не му е по вкуса.....освен това не е джип дачия, ама не е и тлъсто BMW.

stoil nedev

Цитат на: DENINI - Петък, 05 Октомври, 2012, 21:27:32
Много ми е интересно как като пишете в автобиографиите,че сте работили до момента в Испания за 2000 ЕВРО,тук клякате и на 600 ЕВРО?
И на мене пък ми е още ама още много по интересно ЗАЩО Вие например  пускате обяви в които пишете че давате стартово по релацията БГ.-ТР. 1200-1300лв.?!?! Та Вие знаете много добре че никога няма да ги платите тези пари ...... а ще си намерите хиляди и милиони оправдания да платите минималното.
Естественно е че няма да  намерите водач който да разбира и да дойде при Вас тъй като всички са наясно за какви суми точно става въпрос( всички които са работили по тази релация визирам) на такива въдици могат да се хванат хора които са слушали само "митове и легенди за огромни тираджийски заплати".  :D И Вие искате от тях нещо в границите на нормалното ли ??? Мисля че малко трудно ще се получи!?!
                       Иван Вазов

DENINI

Според теб кое е нормалното заплащане за първия месец?Навсякъде се започва на изпитателен срок.ВЪВ ВСЯКА ФИРМА.Съвестните остават след изпитателния срок,тарикатите си заминават.Може и без последна заплата даже.Никой работодател не си пада по тарикати на дребно.

DENINI