• Welcome to Форум на българските шофьори.

Сет-Стойчо Михалев

Започната от Don_Bazilio, Вторник, 28 Август, 2012, 11:06:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

noemia

г-н Бричкия
Всичко което ме питате вече е обяснено.

noemia

DeDo Vi

Цитат на: noemia - Петък, 05 Октомври, 2012, 16:49:17
Здравей Христо /don bazilio/,
За разлика от теб аз заставам с името си пред теб. Пише ти щерката Мая Тодорова. Всъщност мисля да сам далеч по-кратка и по-красноречива. Да ти направя едно резюме и баланс на съвместната ни работа:

Резюмето:
Първо беше поканен от мен на интервю защото биографията ти е впечетляваща. После ти беше откровен и призна че нямаш опит в работата като международен водач. Не си технически грамотен и имаш желание да се научиш. Поработи в сервиза да натрупаш техническите знания, после поработи по късите релации да натрупаш опит в управлението и габаритите на камион с полуремарке по не толкова лесните пътища както са Румънските и нашите родни и после замина нагоре. Започна работа и разбира се както всеки човек без опит имаше трудна ориентация. От там следват доста пропуснати ползи за фирмата които ти разбира се не можеш и не искаш да осъзнаеш. Трудно намираше адресите, трудно се оправяше с документите и в резултат на това имахме и безобразно голяма сметка за изговорен телефон в безмислени приказки. Не можеше да прецениш ситуацията и караше САМО ПО НАВИГАЦИЯ. Влезна в алейка за колоездачи за да идеш до една огромна фирма с главен път до нея като сланце, в резултат на което ми разказа играта на гумите има щети по шасито на контейнера, събори ограда на къща за което дори не разбра. Човека те настигна с колата си за да ти каже какво е станало! После имахме щета на стока от това че не си спазвал дистанция и си ударил рязко спирачки. И въпреки всичко безумните ти искания не спираха, трябваше да ти давам пари и за баня. Излага ме и изложи всичките си колеги че не са ти помогнали да си смениш гумата с цел да ми поискаш 2 почивни дни за това компенсация. И аз даже не помня всички прекрасни преживявания.  Палиш камион два часа, а тои се оказва че бил на скорост и се чудиш защо не може да запали..... Абе весело

А сега баланса:

Телефонни служебни разговори - 230лв
Гума на диферeнциала - 800 лв
Щетата по шасито - 400 EURO
Щетата по стоката - 2100 EURO

НО към тебе всичко до стотинка каквато ни е уговорката е платено Христо дори и виртуозно. Просто хората много обичат бързо да забравят или не обичат да запомнят. Аз не знам фирма в която ти няма да поемеш финансова отговорност за поне една точка от тези които вметнах.

А за да покажа поне от части за какво говоря ще покажа снимка на пътя в който си вкарал камиона и после на гумата която е толкова красива след твойта професионална намеса.

И това далеч не е всичко което сме преживели заедно.
От известно време спрях да влизам в този форум защото ми писна да чета глупостите на едни и същи дървени философи, шепа хора които само знаят да мрънкат и да се правят на знаещи и можещи а са пълни некадърници, и комплексари.
Но ето че днес посетих форумчето и, опа какво да видя. Дон Базилио, един от най-устатите некадърници за пореден път се е насрал тотално, и вместо да си признае и да се поучи пт грешките си той типично в негов стил започва да плюва и да ръси мозък.
Абе Дон Базилио, земи се скрий некаде бе нещастник.
Не познавам никой от героите в тази сага, а и не ме засяга, но госпожица Мая доста добре се аргументира с фотоси факти. И ако е вярно, че не са му удържани пари на некадърника, значи чест прави на фирмата. Аз ако бях на тяхно място щях да му одера кожата по същия начин както той е съдрал новата гума.

DeDo Vi

stoil nedev

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 09 Октомври, 2012, 11:56:03
От известно време спрях да влизам в този форум защото ми писна да чета глупостите на едни и същи дървени философи, шепа хора които само знаят да мрънкат и да се правят на знаещи и можещи а са пълни некадърници, и комплексари.
Но ето че днес посетих форумчето и, опа какво да видя. Дон Базилио, един от най-устатите некадърници за пореден път се е насрал тотално, и вместо да си признае и да се поучи пт грешките си той типично в негов стил започва да плюва и да ръси мозък.
Абе Дон Базилио, земи се скрий некаде бе нещастник.
Не познавам никой от героите в тази сага, а и не ме засяга, но госпожица Мая доста добре се аргументира с фотоси факти. И ако е вярно, че не са му удържани пари на некадърника, значи чест прави на фирмата. Аз ако бях на тяхно място щях да му одера кожата по същия начин както той е съдрал новата гума.

А бе превозвачо от "руската релация" ти пък  с каква съвест и какви очи коментираш бе.
Вие дето сте всичките по тази релация едни търгашляци на дребно и дето сте най-големите измамници и дето ..авате шофьорите си с валути с бележки и с какво ли още не как имаш срама да се обаждаш. То да са само гумите ви 5 пъти по-скапани от тази регенератка на снимката ами то вашите возила са -пази Боже- Дето за тях за поддръжка и 5ст. не давате ами и много приказвате .
Как въобще коментираш като всичко що се движи към голямата страна е за рубриката на евронюз  " Но комънт"
Що за наглост ?
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Бриги Магнито

Цитат на: noemia - Вторник, 09 Октомври, 2012, 09:04:10
г-н Бричкия
Всичко което ме питате вече е обяснено.
A шефке ,че ми купваш риза,от ме прекръстваш?

Са да те светнем,че малко не свързано пишем ,та значи питал съм за Жи Пи Есо ,Вие сте ми мъцнали обче съм питал и за други шефки ,ма .....

А другото не е питане ,а точно обратното на вашият въпрос какво сме му направили съм ви наметал неколко тиренца е така да има,са вече ако сте ги чуплили из постовете сори.

noemia

г-н Бичкия,

- лоши условия на труд - човека беше абсолютно технически неподготвен, така че преценката за лошите условия на труд са малко субективни.....не мога да се боря с вятърни мелници и сега да обяснявам какви са ми камионите. Превозните средства с които работим на близките релации са Евро 2 и 3 и нямам никакви проблеми с пътните органи и никакви актове. Каквото и да кажа по този въпрос нямам с какво да го докажа, така че по-добре да спра.
- заплащане - 1200 EURO заплата - подчертавам заплата, защото на едно място се оплакваше че работата била малко, пък аз не разбирам какво го бърка това него. Заплатата е стартова или учебна, не знам как да я нарека точно.
- забавяне на заплата - имам нанесени щети по стока и шаси за 2500 EURO, тоест 5000 лв от парите които трябваше да ми дойдат, не ми дойдоха. Под пари не спим. Трябваше да му я изплатим на части докато наваксаме.

Бриги Магнито

Шефке чуй са аз нищо не мъцам бре ,само насочвам,че все питате.
Но щом държите нека да запитам нещо,колко е вярно,че във ваща фирма за 3 месеца се поучава стабилна твърда заплата от порядъка на 1500-1600лв.(за трите месеца общо) и естественно ако имате такъв случай на какво се дължи?

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: loshdancho - Неделя, 07 Октомври, 2012, 22:22:04
... Не съм могъл да се оправя... Щото било много трудно...
Какво да му отговоря????Казах му:
- Преди да е имало навигации как са пътували??? и си тръгнах....

Понеже и аз ползвам, винаги навигация, по абсолютно познати места. Като да речем Плевен - София, да кажем 300 пъти съм минавал, не рядко, не само на карти, но и на навигация е включена и си следя темпото. Навън абсолютно задължително, следя си времето на пристигане и да сменя целта (паркинга) където съм се насочил (имах шеф, който позволяваше не повече от 15 минути преди изтичане на време за каране или работно време да спреш).

Тогава без навигациите, шефа ти питал ли те защо мина от тука, защо спря тук, на това кръстовище можеше да хванеш на там.

Ще дам пример: "Спираш в кръгово кръстовище или друго, всички спират, ти питаш за адреса и като ти го начертаят тръгваш и всички други. Сега удачно ли е да е така?!"

Ще дам пример как аз съм се ориентирал без навигация: За тролеите София, гледаш мрежата и обикновено възможностите не са много. Обаче тръгнеш ли в грешна посока, поправката е много трудна. С автобус, поправката е по-лесна, ако е малък автобуса (моя беше 18 метра) инак се е случвало да местя кофи за боклук. Ако имаш пътници, викаш при теб един, по възможност млада девойка, по-приятно, но вероятно и тя не е наясно. Случвало ми се няколко пъти да търся линия, без да имам пътници. Тогава питам таксита, за маршрута, къде да завия. Някой са много учудени как така не ги зная, та те са едва 90-100 автобусни линии, за София.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Donq_Baziliana

Бриги Бичкията !!!

Здраво ще да бичиш Бичкия, като гледам к'ъв голям го размахваш
/тук във форумчето-лесно а?/.
Дали обаче на яве си толкова твърд и дали можеш да го тропнеш
на масата т'ва огромното самочувствие дето го имаш?!

Не за друго, ма що'т тук разтягяш локуми по една тема за която искам да те питам - ти да не си им светил на Дон-а и на Ноемиа, че си такъв голям застъпник на Дон-чо.
Така че, Бриги Бичкията като имаш проблеми се обърни към твоя си работодател, защото съм сигурна че там си натискаш парцалките и не смееш да си отвориш устата и така умело да си завъртиш езика, както го правиш тук, за чуждите проблеми!

instruktora

Браво направо го разби мнооо ми хареса тука сигорно половината са такива тука викат голям го в........ а като се наложи очи в очи да се реши проблема край няма ги  :o ??? :o ???

Бриги Магнито

:D :D :D :D E ко да ви каем хванахте ме аз на моя му викам само ,добро утро шефе,как сте шефе.
:D :D :D
А Доня Базилия теб па грам не те знам ,но е видно си жената на шефа и съответно майка на Мая ,но ми е чудно са лафим си за заплата 1200 евра месечно,пък в действителност излиза,че са 1500 лева ,но за три месеца.
Са на дон Базилио казах къв го играем,но е така за добрата стара дружба мое ли ме светнете въпросният дон Базилио кой набор е,сиреч коя година е раждан?
И ако решите да ми отговорите за годината на неговото раждане ще Ви замоля да уцелите точната цифричка,че може пък да се явим адвокат на друг ваш бивш служител и тогава ей таз темичка ще се превърне в житие и битие на фирма Сет-Стойчо Михалев гр.Пловдив ,ул.Кукленско шосе.

Инструктор бацин ти пък къв го играеш бре е доня ти каза голем го вадим не се пъни като глист .

caterpillar

Евала Бриги рекна им го много наместо. Имаш един + ;) ;) ;)
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

Бриги Магнито

Цитат на: caterpillar - Сряда, 10 Октомври, 2012, 19:57:05
Евала Бриги рекна им го много наместо. Имаш един + ;) ;) ;)
Баце още нищо не съм им рекнал,Бичкията е бичкия ,защото умре да се прави на бичкия,но за жалост са двама и пръкне ли се Бригадиро глей сеира ,който за жалост в случая ще се окаже голата истина.
А тва с шефа ми  :D :D :D  ;) има хора знаят какви са ни отношенията,четири пъти съм му работник нефелен е ,ма е мазохистче търпи ме некво,тъй че ..........

caterpillar

ЦитатБаце още нищо не съм им рекнал,Бичкията е бичкия ,защото умре да се прави на бичкия,но за жалост са двама и пръкне ли се Бригадиро глей сеира ,който за жалост в случая ще се окаже голата истина.
А тва с шефа ми  Смотан Смотан Смотан  Намигване има хора знаят какви са ни отношенията,четири пъти съм му работник нефелен е ,ма е мазохистче търпи ме некво,тъй че ..........
:D :D :D Тепаш рибата готин, требе да има повече като тебе та не работниците да си знаят мястото а така наречените ЧОРБАДЖИИ.
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

Donq_Baziliana

г-н Бичкия,

що пък не вземете да дойдете лично да си отправите
заплахите дето ми ги ръсите тук във форумчето.
Поровили сте се усърдно в интернет, така че адреса
го имате.
А и още нещо, спрете с тия евра/лева, защото Бриги,
т'ва нещо може да го твърдиш само и единствено
ако ти се е случило на теб и можеш да докажеш с
необходимите ти документи!

Бриги Магнито

Опа ма стресирах ли Ви ,сори ако е така ,язека не плашим бре само споделям.
А у БГ да си мъцаш мнението все още не е незаконно и не сакат ни данък ни документи за това.но виж ако не ти хареса мойто мнение Вие ще требва да ровите за некви папироси та да моете нещо лекинко да ме уважите за клевета,но дедов нема начин тва да стане.

Само да Ви светна,че аз в нета редко търса нещо особенно пък за Пловдивска фирма,мноо ми е зор за фирмите у Пловдив,но имам хоби и то е свързанко с фирми разни и други безобразни и май май ще ми разтурите кефа,като гледам накъде отвехме темата,ма  :D :D :D :D мен ми е голем и не ме бръка,проблема е че вашио зор тук да сътворим нещо излезна сътворихме нищо.
Пак ти мъцам драсни две цифри от година на раждане и мое и да не спамим тук. ;)

Бриги Магнито