• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги внимавайте в Румъния

Започната от kron, Вторник, 28 Август, 2012, 21:30:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kron

Колеги внимавайте в Румъния,зачестиха случаите из Румъния да се качват хора в товарното помещение.Днес на Надлаг беше заловен български камион с 8 човека в ремаркето.Камиона е правил пауза на Винга.

kron

bad_kras

А това е от ЮЛИ месец , пак на самия паркинг на Винга.
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

bad_kras

kron

Пак хванали на унгарско така ми каза началника вчера

Димитър Гебшеменов

И не мога да разбера какво правите все още на Винга...Носталгия ли...пътя оттам вече нали не е актуален,след като пуснаха магистралата след Тимишоара....не мога да схвана защо все още минавате оттам...
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

kron

Аз лично ако нямам часове и трябва да правя пауза спирам на Ортишоара на Винга отдавна съм спрял да спирам,а това с хората е друг случай от вчера. ;D

bad_kras

Аз показах нагледно , за да не си мислят колегите че са само слухове. Защото обикновенно доста колеги пускат бръмбари и така се плашат един други - там крадяли нафта , нам си къде режели брезенти. Затова който може нека да качва и снимки , за да се знае!

kron

Да колега добре си направил,преди 20 дена бяхме с един колега в германия и разправяше че спрял след Арад на бензиностанцията посока надлаг вечерта за 45мин.та чул нещо да се тропа но не обърнал внимание,всичко си било на място по ремаркето.Та спрял на кискина да си оправя стоката че мръднала и като отворил ремаркето 3 парчета вътре,не му повярвах много ама като гледам май са тръгнали от сам да вървят нагоре тези цигани >:(та трябва да се пазим че после нали знаете кой е на топа

grants

Спирайте на Каран Себеш там поне  ПИПИРУДИ  колко щеш 10Е
Не всичко е пари,но всичко е с пари

driver70

Един въпрос към всички които са минавали Румъния.Възможно ли е да се мине цяла Румъния,с композиция извънгабаритен товар,в рамките на 9ч.каране.Никога не съм излизал с камион и ми е необходима информация. Примерен маршрут Германия-Румъния-България,излаз на Русе или Кардам.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

driver70

Дамян Йончев

Във тази смота.а държава от какво трябва да не се пазим... Не можеш да си легнеш като човек..

doktora

Ми то да беше само там а другите поголеми европейски държави какво ще кажете там как е нормално ли е за франция испания ами англия дане изреждам и прибалтика как е само в ро и бг се краде не навсякаде ужас спокойно не можеш да си легнеш

loshdancho

Цитат на: В.Димитров - Вторник, 27 Ноември, 2012, 01:16:20
Ти бъзикаш ли се бе, аз живея 5 години в Испания.В тая помийна яма България нема отида и документите да си сменя даже.Айде бе не стига че сте до шия в лайна ми и се надувате.Деба помиярите.
Димитров,Димитров,  колко алкохол си поел та пишеш такива простотии? Щото ако не си употребил, простотия е малко определение за това, което си написал. Чак  ни квалифицираш цветисто... И ние помиярите сега трябва да ти отговорим ли? Аз мисля да пропусна това удоволствие... Който иска нека пада до твоето ниво.

loshdancho