• Welcome to Форум на българските шофьори.

Правителството на ГЕРБ

Започната от Roshko, Неделя, 02 Септември, 2012, 23:39:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Вярно ли е твърдението на Цветан Цветанов?

Да
По-скоро Да
Не
По-скоро Не
Не ме интересува
Нямам мнение

driver1

Боже, Боже!За пореден път разбрах как някой е срещу нещо си, но отново не става ясно с какво иска да го замени? С какво? Кратко и ясно? Костов? НДСВ? Тройна коалиция? БСП-самостоятелно? Хайде признайте си най-сетне червените наклонности, какво толкова се срамувате? Поне е сигурно, че не сте част от тях. Но поне дефинирайте предпочитанията си с аргументи, така, както и аз самият неведнъж съм го направил тук, без да имам нищо общо с партията ГЕРБ.
 И последно: Наистина ли смяташ, че хлъзгането на България по надолнището започва от 2008г. вследствие управлението на ГЕРБ, а не поради протичащи глобални процеси и изходната позиция на страната към онзи момент. Няма да влизам в спорове по детайлите, още повече, че тук се изказват и почти деца, на някои като възраст бих могъл да бъда и баща, но за разлика от тях моите спомени и житейски опит се простират много по-назад във времето и базата за сравнение е много по-широка. Както и да е. Червената пропаганда работи.

П.П. Апропо, някой ще ми обясни ли на мен, невежия оти ги ручахме жабетата с Референдум за развитие на атомната енергетика, (разбирай - АЕЦ Белене), като в момента имаме свръхпроизводство, почти нулев износ и свито потребление? Или някой ще ме убеждава, че докато се построи Европа ще ни чака за да изкупува точно от нас ел. енергия?

driver1

imter

За да бъда конкретен,ще ти кажа,че предпочитам Тройната коалиция и НДСВ,при които корупцията беше в космически размери,отколкото безхаберието и некадърността на ГЕРБ.

imter

Roshko

Цитат на: imter - Събота, 06 Април, 2013, 17:22:41През 2008 работих за 2000 лв. и почти всяка вечер си спях в къщи,а сега и 800лв. не мога да вържа и почти не се прибирам.

Начи по едно и също време на един Министър Председател са се увеличили финансовите резултати, а на друг са намаляли повече от двойно. Свръхвъзможност и предприемчивост или некадърност и безхаберие?  ::)

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 06 Април, 2013, 16:17:49
Е, и...!?!?  :D

2008-ма бачках за по-малко от 20 стинки, 2012 за повече от 20 цента. И преди и сега не съм се оплаквал от властта.
Дано обаче помията е добре платена, че инак е на ветаро...  ::)
И сериозно ли си вземал миналата година повече от 20 цента?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: imter - Събота, 06 Април, 2013, 18:48:56
За да бъда конкретен,ще ти кажа,че предпочитам Тройната коалиция и НДСВ,при които корупцията беше в космически размери,отколкото безхаберието и некадърността на ГЕРБ.

Туш! :) :) :)

Roshko

Цитат на: admin - Събота, 06 Април, 2013, 20:22:37
И сериозно ли си вземал миналата година повече от 20 цента?

Повече от 30 ако трябва да издребняваме!  :D

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 06 Април, 2013, 20:44:59
Повече от 30 ако трябва да издребняваме!  :D

:D :D :D Ще падна от смях направо... Питай за към 40 цента дали няма да имат против да ти плащат...

Roshko

Цитат на: admin - Събота, 06 Април, 2013, 23:24:51
:D :D :D Ще падна от смях направо... Питай за към 40 цента дали няма да имат против да ти плащат...

Нещо не мога да ти схвана нескопосания хумор. Между 2000 и 6000км/месец да приемем че средата е не 3, а 4000 Между 145000 и 160000 цента да приемем, че средата е 120000. Колко цената се падат за един километър!?!? Ма тая задача не се решава със смях...  :D
Защо ли ми трябва да влизам в олигофренски спорове, след като поставих доста логичен въпрос, ма не последва никъф отговор, защо ли!?...  ::)

admin

По-логично би било да споделиш или колко ти е заплатата, за да ти пресметнем километрите. Или пък да споделиш километрите, за да ти пресметнем заплатата. Лесно и просто е. Само дето и в единия, и в другия случай ще ти се смеят всички присъстващи, но това е тема на друг разговор.

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 07 Април, 2013, 00:30:07
По-логично би било да споделиш или колко ти е заплатата, за да ти пресметнем километрите. Или пък да споделиш километрите, за да ти пресметнем заплатата. Лесно и просто е. Само дето и в единия, и в другия случай ще ти се смеят всички присъстващи, но това е тема на друг разговор.

Кът се нАспиш пробай пак! Виждам че ти е станало доста весело напоследък. Дано да е зарад добър хонорар, толкова време се пОти... Тури едни очила, вземи помошници ако трябва и асимилирай предния ми пост, там има това което "логично" и "простичко" търсиш!  ;D :D :D ;D

rider777

Прочетох само последната страница от темата ама ми се струва, че за заплащане говорим извън БЪЛГАРИЯ ,,, начи нема никво значение кой е държал Кокала тогава и сега,,,,,, според мен трябва да се гледа Народа кога е бил по-беден,,,,тогава или сега ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

dimich87

Всичко в нашата мила родина е толкова трагично, че вече които да доидат, няма как да се оправят нещата. Бизнеса е окупиран от чужди фирми, които си изпират парите и си прибират печалбите.
Всички поръчки се печелят от чужди изпълнители и после наши фирмички като под изпълнители работят за жълти стотинки, а големите печалби излизат извън страната.
За да се съживи икономиката трябва да се създадат условия за производство, но ншите управляващи не ги интерисува това.
Декември месец започнах да узаконявам 2 гаража строени без документи от покойния ми вече дядо. Общината ме разтакава 3 месеца по различните стай с мутивите че нямали връзка и сам трябва да си изяснявам фактите. Във всяка стая се обяснява обстойно каква е ситуацията. Едните ми издават документ в който е написано че е така, а тези който трябва да дадат окончателно становище твърдят че предната инстанция не разрешавала. И всичко това в един омагьосан кръг. По едно време си мислех че сам си вкарах автогол и ще ме накарат да сабарям. След 3 месеца мъки ми издадоха решение че могат да останат. И всичко се случи доста случайно че видях една позната-братовчедка на Баща ми, която работела там като куриер, само докато отиде да говори с необходимите хора и на другия ден ми се обаждат че документите са ми готови.

Roshko

Цитат на: dimich87 - Неделя, 07 Април, 2013, 16:32:21
Всичко в нашата мила родина е толкова трагично, че вече които да доидат, няма как да се оправят нещата. Бизнеса е окупиран от чужди фирми, които си изпират парите и си прибират печалбите.
Всички поръчки се печелят от чужди изпълнители и после наши фирмички като под изпълнители работят за жълти стотинки, а големите печалби излизат извън страната.
За да се съживи икономиката трябва да се създадат условия за производство, но ншите управляващи не ги интерисува това.
Декември месец започнах да узаконявам 2 гаража строени без документи от покойния ми вече дядо. Общината ме разтакава 3 месеца по различните стай с мутивите че нямали връзка и сам трябва да си изяснявам фактите. Във всяка стая се обяснява обстойно каква е ситуацията. Едните ми издават документ в който е написано че е така, а тези който трябва да дадат окончателно становище твърдят че предната инстанция не разрешавала. И всичко това в един омагьосан кръг. По едно време си мислех че сам си вкарах автогол и ще ме накарат да сабарям. След 3 месеца мъки ми издадоха решение че могат да останат. И всичко се случи доста случайно че видях една позната-братовчедка на Баща ми, която работела там като куриер, само докато отиде да говори с необходимите хора и на другия ден ми се обаждат че документите са ми готови.

Ти си късметлия! На нас ни отне четири години за новопостроени. Тук обаче съм 100% сигурен, че последното редовно правителство няма и прашинка вина за таз наша орисия.
Не се самобичувай! Идват по-добри дни!

admin

rolly_s

Вчера дадоха ,,големите" пенсии на нашите родители-баща ми е сам и получи увеличение с 4 лева.Цели 4 лева-от 120 на 124 -всичко е демагогия.На 71 години е.Толкова съм отвратен от наглостта на тия политици,а ГЕРБ ще погребат и малкото,което е останало
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш