• Welcome to Форум на българските шофьори.

Правителството на ГЕРБ

Започната от Roshko, Неделя, 02 Септември, 2012, 23:39:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Вярно ли е твърдението на Цветан Цветанов?

Да
По-скоро Да
Не
По-скоро Не
Не ме интересува
Нямам мнение

abator

Това, което ме притеснява при ГЕРБ е, че нямат ръководен орган, който да избира(отзовава) лидери и да налага политиката, която ще се води. По устав имат "национално събрание", което обаче не работи. Всички решения се взимат еднолично от ББ. Това превръща членуващите в група, а не в партия. Някой може ли да ми каже каква точно политика ще провеждат ГЕРБ ако спечелят изборите?

abator

Roshko

Цитат на: rolly_s - Вторник, 09 Април, 2013, 10:45:23
Вчера дадоха ,,големите" пенсии на нашите родители-баща ми е сам и получи увеличение с 4 лева.Цели 4 лева-от 120 на 124 -всичко е демагогия.На 71 години е.Толкова съм отвратен от наглостта на тия политици,а ГЕРБ ще погребат и малкото,което е останало

Ще ме разплачеш! Затова са децата, да помагат! Какво и колко е работил баща ти ако не е тайна.  Такава пенсия не бях чувал от миналия век...

Roshko

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 09 Април, 2013, 12:42:24
Ще ме разплачеш! Затова са децата, да помагат! Какво и колко е работил баща ти ако не е тайна.  Такава пенсия не бях чувал от миналия век...
Не мога да разбера защо винаги гледаш на нещата през своята собствена призма и не възприемеш, че в България има бедни хора и хора с изключително ниски доходи. Също така има и трайно безработни, които с всеки изминал ден изпадат в отчаяние. А някои стигат и до самозапалване, нещо непознато в историята ни.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Вторник, 09 Април, 2013, 12:53:17
Не мога да разбера защо винаги гледаш на нещата през своята собствена призма и не възприемеш, че в България има бедни хора и хора с изключително ниски доходи. Също така има и трайно безработни, които с всеки изминал ден изпадат в отчаяние. А някои стигат и до самозапалване, нещо непознато в историята ни.

Значи... не приемам хора да обвиняват другите за собствените си несгоди в живота! На мен са ми се случили доста такива, но съм се справял и продължавам да го правя с Божията помощ без да се оплаквам, но съм се борил със зъби и нокти! Нима очакваш аз, ти или правителството да превърнат бедните в богати?!?! Що за нонсенс? Да, обаче убийствата в полицейските арести и кръвта по лицата на протестиращи хич не могат да се забравят, а и са запазена марка "Заьо Байо"...

imter

Рошко,предлагам ти да станеш наш премиер и водач,сигурен съм ,че със зъби и нокти ще отстояваш националните интереси ,и ще направиш всичко държавата да прогресира ;).

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 09 Април, 2013, 12:59:56
Значи... не приемам хора да обвиняват другите за собствените си несгоди в живота! На мен са ми се случили доста такива, но съм се справял и продължавам да го правя с Божията помощ без да се оплаквам, но съм се борил със зъби и нокти! Нима очакваш аз, ти или правителството да превърнат бедните в богати?!?! Що за нонсенс? Да, обаче убийствата в полицейските арести и кръвта по лицата на протестиращи хич не могат да се забравят, а и са запазена марка "Заьо Байо"...

Правилно,но правителството на Герб го няма.А дали ще го има отново-ще видим след изборите.Може да го има вероятно в коалиция.Прокрадва се мнението-с БСП.Ама и те са от това котило.Но не си признават. ;D

rolly_s

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 09 Април, 2013, 12:42:24Ще ме разплачеш! Затова са децата, да помагат! Какво и колко е работил баща ти ако не е тайна.  Такава пенсия не бях чувал от миналия век...
Бил е 13 год в затвора-пуснаха го 88г,сега не може да докаже че е съден,камо ли че е бил в затвора-що пара потроши-искаше да съди държавата. Пенсията му е за старост-няма необходимия стаж.Достатъчно изчерпателно ли е?Или искаш още подробности?
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

admin

Roshko

Цитат на: rolly_s - Вторник, 09 Април, 2013, 18:55:53
Бил е 13 год в затвора-пуснаха го 88г,сега не може да докаже че е съден,камо ли че е бил в затвора-що пара потроши-искаше да съди държавата. Пенсията му е за старост-няма необходимия стаж.Достатъчно изчерпателно ли е?Или искаш още подробности?

Мойте съболезнования, но очакванията ти в ситуацията са прекалено смели!  ::)
Единия ми дядо е починал на мойта възраст поради липса на компетентни доктори за елементарна сърдечна операция и "възможности" по онова време да му предложат или потърси помощ в чужбина.
Другият е поживял няколко години повече, но се споминал когато му национализирли всичко което е градил от 14-годишна възраст.
Детето ми на две годинки беше в безпомощно състояние, но никой не беше компетентен да му помогне. Единствения такъв не се отзова на зова ми за помощ от гордост!?!?!  :o Отказаха лечение в чужбина, платили сме си всичко до стотинка, енестезиолог, ЯМР, престой на родител в болница - всчико, ама всичко каквото ти мине през акъла. Накараха ме да се подписвам за вредно и напълно осъзнато и признато от докторите АБСОЛЮТНО безполезно изследване със скенер с аргумента че се поемал от "касата". Е, не пропуснаха да си земат паричките по някаква странична пътека, знаеш как е... Инак вероятно и неговия престой ще трябваше да платя, защо ли? Че ми го влошиха с доказано вредно лечение с медикаменти...  На края си го излекувах сам не без Божията помощ!
Да си ме видел да рива било от Заьо, било от който и да било?
Виж, има два варианта за нас - или стоим в "скапаната" ни държавичка и се опитваме да оцеляваме с всички законни средства и ако можем да помагаме за подобряването - берекет или си бием шута на къде ни видят очите. Обаче има едно малко НО. Със седене, скимтене и тюхкане никъде не дават пари!  ;)

Одеве забравих да подсетя admin, че мине не мине се едни и същи въпроси ми задава и аз все едно и също трябва да му отговарям. Сори на паметливите, че се налага да ги отегчавам, понякога...!

rolly_s

Ами не знам,това е форум-поствам мнение и ми се иска обяснение.Нали не сме в съда.Няма нужда да доказваме нищо на никого.Нима не схванахте смисъла на написаното,че се хванахте кво е работил и що има такава пенсия
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

Roshko

Цитат на: rolly_s - Вторник, 09 Април, 2013, 21:14:02
Ами не знам,това е форум-поствам мнение и ми се иска обяснение.Нали не сме в съда.Няма нужда да доказваме нищо на никого.Нима не схванахте смисъла на написаното,че се хванахте кво е работил и що има такава пенсия

Искрено ме учудва недоумението ти. Никакви доказателства нито съм искал, нито съм давал. И аз щото съм във форум понякога се случва и въпроси да задавам. Жалко, че се хабих да пиша ако всички са ме разбрали както ти... Аз смисъла схванах, но протеста ти - не. Вероятно си очаквал да му удвоят пенсията, ма такава практика не помни световната история, еле па в невиждана криза...

bokata

ГЕРБ макар и малко свършиха нещо от обещаното. а онези лешояди дето докараха монополите и всички главоболия на народа те са за изтриване от света.лошото е че още те като бяха на власт трябваше да се вземат мерки за кризистната ситуация но Орешарски и Станишев казаха че БЪЛГАРИЯ не е застрашена от икономическа криза.

Roshko

А, имало и паметливи хора, я си мислех, че сите страдат от амнезия...  :D

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 09 Април, 2013, 22:15:09
Искрено ме учудва недоумението ти. Никакви доказателства нито съм искал, нито съм давал. И аз щото съм във форум понякога се случва и въпроси да задавам. Жалко, че се хабих да пиша ако всички са ме разбрали както ти... Аз смисъла схванах, но протеста ти - не. Вероятно си очаквал да му удвоят пенсията, ма такава практика не помни световната история, еле па в невиждана криза...

Човекът е очаквал благоденствие и просперитет. Вместо това си е останал със същата пенсия 4 години. Вземи прочети какво обещаваше твоят идол и се спри да го хвалиш.

http://www.gerb.bg/uf//documents/Programa_za_evropeisko_razvitie_na_Bulgaria.pdf

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 10 Април, 2013, 00:09:00
Човекът е очаквал благоденствие и просперитет. Вместо това си е останал със същата пенсия 4 години. Вземи прочети какво обещаваше твоят идол и се спри да го хвалиш.

http://www.gerb.bg/uf//documents/Programa_za_evropeisko_razvitie_na_Bulgaria.pdf

Там му е грешката както и на теб! За благоденствие и просперитет не се чака, а се бачка къртовски!
Не хваля НИКОГО и НИКОГА не съм го правил, много си зле! Казах, че е единствения на когото вярвам и дай Боже хората да помислят доста сериозно за кого ще си дадат гласа на 12-ти, оти мое си почекат още бая Цанкови камъци дорде дойде и техния ред...
За мен и семейството ми се моля само да сме живи и здрави, другото ще си го изработим, няма да чакаме да ни "оправят"!

Roshko