• Welcome to Форум на българските шофьори.

Правителството на ГЕРБ

Започната от Roshko, Неделя, 02 Септември, 2012, 23:39:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Вярно ли е твърдението на Цветан Цветанов?

Да
По-скоро Да
Не
По-скоро Не
Не ме интересува
Нямам мнение

Roshko

,,ГЕРБ се утвърди като можеща и знаеща партия, защото в условия на криза сегашното управление направи това, което всички останали правителства за 20 години не успяха да свършат. Обществената нагласа в третата година от мандата ни е много добра, независимо че управляваме в условия на световна икономическа криза. Втори мандат с тази програма, която правим за финансовия програмен период 2014-2020 в България, съм сигурен, че ще се случат чудеса", каза в заключение Цветанов.

Пред френският вестник ,,Лез еко" председателят на Европейската комисия заяви, че България е предприела важни мерки за бюджетната си консолидация. Той дори припомня, че срещу страната ни вече не се води процедура за прекомерен дефицит.

Председателят на Европейската комисия призова чрез френския вестник българските власти да продължат усилията си за запазване на доверието на финансовите пазари, информира БНТ.

Roshko

admin

Шапка му свалям за Цветанов за тези думи - "сегашното управление направи това, което всички останали правителства за 20 години не успяха да свършат".
Абсолютно вярно. Толкова пропаднала не е била държавата до момента.
А никак не е лошо да прочетете и коментарите под статията със същата новина.

http://www.dnes.bg/politika/2012/09/01/gerb-pravi-chudesa-pri-vtori-mandat-prognozira-cvetanov.167406,87

Обаче пък в немския вестник Die Welt пише следното:

Die Welt: България осигурява комфорт на мафията

От встъпването си в длъжност през 2009 премиерът Борисов се опитва да се справи с корупцията, но мерките му имат по-голям медиен резонанс, отколкото ефективност, четем в Die Welt във връзка с последния доклад от Брюксел.

http://www.zonabg.info/Focus.40_42/18611.article/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 03 Септември, 2012, 00:20:05
Толкова пропаднала не е била държавата до момента.
А никак не е лошо да прочетете и коментарите под статията със същата новина.

Пълни глупости без грам фактология и доказателствена част...!!! Удебелението е услужливо подминато или пренебрегнато...  :D :D :D ;D ;D ;D
При криза нечувана от десетилетия и паднали на колене доказали се икономики... ма какво пък, важното е, че на нас ни се иска...  :D
Между другото това са цитати на политици, не "медийни" итерпретации, поне тъй ми се чини...  ::)

Trucker_Boy

Поздравления за темата, но тука каузата е изгубена..... ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Хвала на това правителство. Наистина за пореден път се убеждавам, че ГЕРБ означава само едно - Групировка за Експресно Разграбване на България.
Рошко, ето на това се казва истинско удебеление! А не като твоето, услужливо редактирано в полза на някаква измислена кауза.

"Близо 8000 дка планински пасище от Държавния поземлен фонд под връх Миджур в Западна Стара планина се разпродават по 10 ст./кв. м, алармира Тома Белев от природозащитната организация ,,Зелени Балкани".

От Министерството на земеделието и храните вече обявиха, че ще предложат за продажба на търг 154 000 дка земи от Държавния поземлен фонд (ДПФ) с поименни компенсационни бонове на обща стойност поне 47 млн. лв., припомня БГНЕС.

От МЗХ обясниха, че това е сбор от средните начални тръжни цени на земите, предложени за територията на цялата страна, с изключение на областите Габрово и София град. На търговете се обявява началната тръжна цена за декар."

http://novinite.bg/articles/18911/Darjavata-razprodava-planinski-imoti-po-10-st-kv-m

Максимус

Хе хе, гледам че Рошко отворил нова тема, за да разводни критиките срещу Борисов. Много плитко бе Роше, няма да му се случи нищо на идола ти, споко. Той си плете кошницата. ;D ;D ;D

Админе, имам още едно определение за тази групировка.
Групировка за Еврейско Развитие на България. Нито заменките пипнаха, че да върнат заграбеното, нито пък пипнаха олигарсите, че да спре голямото крадене. Целият цирк кйто върви по медиите е, "мижи да те лажем". И пак ще го кажа.

Преди крадеше ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ, сега краде ПРАЗНОГЛАВАТА ЛАМЯ!

>:( >:( >:(

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 03 Септември, 2012, 08:14:08
Хвала на това правителство. Наистина за пореден път се убеждавам, че ГЕРБ означава само едно - Групировка за Експресно Разграбване на България.
Рошко, ето на това се казва истинско удебеление! А не като твоето, услужливо редактирано в полза на някаква измислена кауза.

"Близо 8000 дка планински пасище от Държавния поземлен фонд под връх Миджур в Западна Стара планина се разпродават по 10 ст./кв. м, алармира Тома Белев от природозащитната организация ,,Зелени Балкани".

От Министерството на земеделието и храните вече обявиха, че ще предложат за продажба на търг 154 000 дка земи от Държавния поземлен фонд (ДПФ) с поименни компенсационни бонове на обща стойност поне 47 млн. лв., припомня БГНЕС.

От МЗХ обясниха, че това е сбор от средните начални тръжни цени на земите, предложени за територията на цялата страна, с изключение на областите Габрово и София град. На търговете се обявява началната тръжна цена за декар."

http://novinite.bg/articles/18911/Darjavata-razprodava-planinski-imoti-po-10-st-kv-m

Аааа мойто е услужливо, че подчертава факти, а твоето не е, когато изопачава такива. Мхм ОК! 
Някой има ли идея настоящите собственици на земи и имоти в България как са ги придобили, може би са ги крали?   ::)

admin

Цитат на: Максимус - Понеделник, 03 Септември, 2012, 08:45:05
Хе хе, гледам че Рошко отворил нова тема, за да разводни критиките срещу Борисов. Много плитко бе Роше, няма да му се случи нищо на идола ти, споко. Той си плете кошницата. ;D ;D ;D

Админе, имам още едно определение за тази групировка.
Групировка за Еврейско Развитие на България. Нито заменките пипнаха, че да върнат заграбеното, нито пък пипнаха олигарсите, че да спре голямото крадене. Целият цирк кйто върви по медиите е, "мижи да те лажем". И пак ще го кажа.

Преди крадеше ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ, сега краде ПРАЗНОГЛАВАТА ЛАМЯ!

>:( >:( >:(

И в тези свои думи си абсолютно прав. Скоро ще станем свидетели и на еврейско заселване. Може би тези от вас, които следят глобалната геополитика знаят за какво става дума. А това за празноглавата ламя ми харесва толкова много, че се изкушавам да поискам разрешението ти да го сложа за подпис в профила си.

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 03 Септември, 2012, 17:18:51
И в тези свои думи си абсолютно прав. Скоро ще станем свидетели и на еврейско заселване. Може би тези от вас, които следят глобалната геополитика знаят за какво става дума. А това за празноглавата ламя ми харесва толкова много, че се изкушавам да поискам разрешението ти да го сложа за подпис в профила си.

Мдамммм... толкова авторитетно ми прозвуча, че не намерих думи да му отговоря.
Скоро ще станем, гейове, лесбийки, ще ни порасне втори чифт, оти много се 'трудиме', ще ни се уголемят мозъците с 3/4 оти мноо мислиме... скоро, скоро... колко да е скоро...  :D ;D :D ;D ;D :D

Максимус

Няма никакъв проблем Админе, ползвай каквото ти хареса от моите писания тук. Аз съм ти благодарен за гостоприемството което си ни дал тук, да си общуваме, българите от всички краища на света.
Поздравления за което!!! :)
Ние шофьорите сме най-реалните хора, много виждаме и много знаем. И много се и дърляме де.... ;) Но така е, трябва да си казваме и правиците, и кривиците. :)

admin

В един и същи вестник се изказват Жозе Мануел Барозу и Цветан Цветанов от страната на чудесата. Ето обаче какво е казал Барозу в същия вестник "Лез Еко".

България трябва да положи големи усилия за реформиране на пенсионната система, борбата с бедността и безработицата сред младите. Това каза председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу пред френското издание "Лез еко".

Барозу смята, че в България има огромна необходимост от подобряване на нивото на живота, както и от поддържане на икономическия растеж, пише БГНЕС.

България предприе важни мерки за бюджетната си консолидация, каза още Жозе Мануел Барозу и припомни, че срещу страната вече не се води процедура за прекомерен дефицит. Той призова българските власти да продължат усилията си за запазване на доверието на финансовите пазари.

Според председателя на ЕК от основно значение за България е да продължи "да следва тази линия" на поведение. По този начин София ще "запази доверието на финансовите пазари и ще заема средства за финансиране на бъдещето си при добри лихвени проценти".

Източник: http://frognews.bg/news_47168/Barozu_Balgariia_da_se_spravi_s_ogromnata_bednost/

Roshko

Мдаммм и същото го е казал на още поне 26 държави от Евросъюза. Лелееее па за неколко от тех... Тва Гърция, Румъния, Унгария, Испания, Португалия, Италия, Ирландия, Литва, Латвия... уеуеееее мноо дълго станА, къде половината... не ми се мисуи...  :D
Сите вързале и цъфнале, па ние с "излишъка" / как само звучи... излишък...хахахаха/ на тримата глупаци и предшественика им искаме а сме пред тех... Да, ама - не! Кога сме били добре, че искаме па да сме? М? Е па а Остаете ги малко теа фантазии бре. А дано дое некой по-добър от сегашния, ма от къде? От Сусурлево? Или ся си го отглеждаме в саксийка да поникне до догодина ;D ;D ;D

JoroBoro

Цитат на: admin - Понеделник, 03 Септември, 2012, 08:14:08
ГЕРБ означава само едно - Групировка за Експресно Разграбване на България

Началник, ми то не остана за тях да Разграбват бре. След масларова, и любимия Ви доган, к'во остана за Разграбване.

Ясно ми е на мен че любимите номера на ДС и комунистите са да казват на бялото, черно, но теб поне те мислех за интелигентен колега :)

admin

Не остана, казваш. Ами "Булгартабак" къде отиде? А да подхващам ли изобщо темата за контрабандните цигари? Там става дума за милиарди...

JoroBoro

Булгартабак, адаш, отиде при Цецо Василев, който върти парите на доган и станишчо. Цигарите.......нямам идея, но напоследък ми прави впечатление, че доста ги изловиха с нелегални цигари. И с кока :) Което липсваше при миналите правителства. Даже "Вликолепната тройка" беше с изчерпан лимит от доверие, доколкото си спомням, след култови схеми на корупция, и тотален провал в реформата в съдебната система.

JoroBoro