• Welcome to Форум на българските шофьори.

Правителството на ГЕРБ

Започната от Roshko, Неделя, 02 Септември, 2012, 23:39:24

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Вярно ли е твърдението на Цветан Цветанов?

Да
По-скоро Да
Не
По-скоро Не
Не ме интересува
Нямам мнение

Roshko

Цитат на: JoroBoro - Сряда, 05 Септември, 2012, 19:29:25
Булгартабак, адаш, отиде при Цецо Василев, който върти парите на доган и станишчо. Цигарите.......нямам идея, но напоследък ми прави впечатление, че доста ги изловиха с нелегални цигари. И с кока :) Което липсваше при миналите правителства. Даже "Вликолепната тройка" беше с изчерпан лимит от доверие, доколкото си спомням, след култови схеми на корупция, и тотален провал в реформата в съдебната система.

Бе аз успещам, че admin има некой скрит коз, ма го пази в тайна за финала на състезнието кой-по-по-най гоуем...  ;D ;D :D :D ;D ;D
Я че е Кунева, я ненам си кой/коя. Не ми се верва да разчита на старите компромати... Чекам с нетърпение!  ;)
Не мое само така да плюе без да има КОЗ...

Roshko

JoroBoro

Кунева, с хората който са във върхушката на партията и, със сигурност ще е след БСП. 80% компроментирани, бивши административни кадри, пропити от корупция. Не е виждам аз. А и от далече си личи ръката на Гоце :) Целта му е да открадне колкото може повече гласове на хората, който традиционно са колебливи. Според мен де :)

JoroBoro

Trucker_Boy

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 05 Септември, 2012, 19:53:12
Бе аз успещам, че admin има некой скрит коз, ма го пази в тайна за финала на състезнието кой-по-по-най гоуем...  ;D ;D :D :D ;D ;D
Я че е Кунева, я ненам си кой/коя. Не ми се верва да разчита на старите компромати... Чекам с нетърпение!  ;)
Не мое само така да плюе без да има КОЗ...

Хората с червени очила не забелязват акциите.

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

rider777

Баси не моа да повервам, че има хора с толкова промити мозъци та се кефят на Боко Тиквата, че ни шиба без вазелин,,,,сори Рос,,,теб визирах,,,извинявам се за езика.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Roshko

Цитат на: rider777 - Събота, 08 Септември, 2012, 18:03:38
Баси не моа да повервам, че има хора с толкова промити мозъци та се кефят на Боко Тиквата, че ни шиба без вазелин,,,,сори Рос,,,теб визирах,,,извинявам се за езика.

Нема шо да ми се извиняваш! Тъкмо днес си мислех позитивно и се сетих още нещо. Бойко Борисов е достатъчно млад, за да довърши започнатото и да изпрати червените бабички и старци във вечния им път. Тези с промитите мозъци от фантастична литература и апокалиптична пропаганда, и без туй не са фактор. Та да останем читавите да си оправим държавичката, бе! ;) Когато веднъж се създаде необходимия ред и мат'рялът бъде филтриран, ще е по-лесно...  ::)

rider777

Боко Тиквата НИКОГА не се е стремял да защитава които да било национални интереси, той е слуга на евреите и играе единствено така както му наредят.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 09 Септември, 2012, 11:02:13
Боко Тиквата НИКОГА не се е стремял да защитава които да било национални интереси, той е слуга на евреите и играе единствено така както му наредят.

Абсолютно си прав! Ето едно доказателство за "мъдрата" политика на ГЕРБ. Изглежда наистина България е сериозно изпреварена от държави, които в недалечното минало бяха синоним на бедност. И моля заклетите фенове на Борисов да не хленчат, че статията е във вестник "Атака", а да четат фактите.

http://www.vestnikataka.bg/2012/09/%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D0%B3%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%E2%80%9E%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Максимус

Много е точна статията в Атака. И аз съм на мнение, че на кормилото на власта, трябва да бъдат хора истински, хора доказали се и милеещи за България. Задължително е просто, за да ни бъде и има, като достоен народ и държава. Ей го днес нашия премиер отишъл пак на инструктаж в Исраел. Какво да говориш? То всичко е от ясно по-ясно. Пак ще ни "оправят". На зомбитата които сега ще квикнат, в защита на идола си "бог" Бойко, ще кажа. Чакайте още кървави атентати в България! И не само.

>:(

Roshko

Цитат на: admin - Вторник, 11 Септември, 2012, 09:51:33
И моля заклетите фенове на Борисов да не хленчат, че статията е във вестник "Атака", а да четат фактите.

Би ли ми копирал някои факти, щото ме е гнус да я отворя тази страница!?  ::)
Кога България НЕ е била синоним на корупция, престъпност, бедност и мизерия  ???  :o
И кога, за Бога ме видя, чу или прочете да хленча и да се оплаквам  ??? ??? ???
Тва е присъщо за различен от моя тип хора...  :D

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Roshko

Цитат на: Mandor - Вторник, 11 Септември, 2012, 16:25:05
http://nslatinski.org/?q=bg/node/424
Още едно мнение, не е от Атака.

Името на потресаващо "компетентния" автор ми е познато, ама би ли ми помогнал с кое велико държавно дело е известен, че не мога да се сетя в момента... на езика ми е...  ::)

boko2007

Това изказване на Кунева отговаря до голяма степен на това което става в БГ:   
Кунева: В България се управлява в рамките на шегата, а не на закона.....
Меглена Кунева коментира, че вместо премиерът да я пита през медиите за делото САПАРД, да си припомни, че по времето на осъществяването на аферата той е бил главен секретар на МВР. "Там трябва да се разследва", каза още Кунева и допълни, че "не приема подобно страхливо поведението на премиера". "Ще предложим на премиера да му правим справките, за да не говори глупости", отбеляза Кунева, като го призова: "Вместо да обяснява на хората, че са хванали хиляди тонове кокаин, да покани журналисти, когато тези т.нар. "тонове наркотици" се изгарят, каквато е практиката в цял свят".
"Имаме един много богат човек на върха на държавата. Не, никой вече не вярва на историите с филиите от детството му. Подценява се интелигентността на българина. Това е причината премиерът винаги да се появява сърдит на публични среши и пред журналисти – така прикрива, че е лековат като аргументи.

Колко пъти Борисов или Цветанов показаха ИЗГАРЯНЕТО на тези НАРКОТИЦИ или си ги приватизираха за каузата ( ГЕРБ ) ???..........................

http://www.dnes.bg/politika/2012/09/29/kuneva-v-bylgariia-se-upravliava-v-ramkite-na-shegata-a-ne-na-zakona.169435

Намери си работа,която харесваш - така никога няма да ти се наложи да работиш

Roshko

Що бре, да не ти се е дошмъркало толкова яко?  :D ;D :D

Преди ГЕРБ 0% усвояване на фондовете - 100% спрени!
При ГЕРБ над 90% усвояване - 100% работещи!
В столицата, а предполагам и в страната при Бойко Борисов е направено за инфраструктурата и децата повече от колкото от 70 години насам взето заедно... Е, вероятно има няколко забравени от Бога селца, ма те едва ли са били помнени някога...

boko2007

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 29 Септември, 2012, 16:56:25
Що бре, да не ти се е дошмъркало толкова яко?  :D ;D :D

Преди ГЕРБ 0% усвояване на фондовете - 100% спрени!
При ГЕРБ над 90% усвояване - 100% работещи!
В столицата, а предполагам и в страната при Бойко Борисов е направено за инфраструктурата и децата повече от колкото от 70 години насам взето заедно... Е, вероятно има няколко забравени от Бога селца, ма те едва ли са били помнени някога...

В последното си изказване ББ казва:
Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете. Та последно колко са 30 или 90  ?

http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-liljana-pavlova-lovnidol-12094392?nt=10

И още така ли са усвоени другите 30 за който е нямало подаден сигнал?
ЕК иска да се спрат плащанията по проект, свързан с депутата Емил Димитров

http://dnes.dir.bg/news/evropeyska-komisia-proekt-emil-dimitrov-eleni-12090186?nt=10

Намери си работа,която харесваш - така никога няма да ти се наложи да работиш

Roshko

Цитат на: boko2007 - Събота, 29 Септември, 2012, 20:03:46
В последното си изказване ББ казва:
Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете. Та последно колко са 30 или 90  ?

Значи преди не са били 0, а 3, което е гоуема разлика...!  :D :D :D

Roshko