• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание, пловдивчани!!!

Започната от анонименнн, Събота, 08 Септември, 2012, 15:12:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

анонименнн

Ако чуете или видите имената New trans, Rozova dolina или Ivi trans бягайте далече. тази фирма със гараж в гр. Раковски и офис в квартал Тракия има около 20 камиона , от които много със неизправни спирачки, всичките с неизправности всякакви и гуми изтрити до теловете. няма ремарке което да няма поне една гума със стърчащи телове. на влекачите се изрязват грайфери дори и на предните гуми. кара се със бележки за отпуска. всички камиони са със шайби, с цел да се нарушава непрекъснато.
Фирмата е на Румен Рончев. те всъщност са 2 фирми. new trans и розова долина , която е на мястото на ivi trans. на камионите пише new trans и ivi trans. пътува се до Унгария. както казах имат 20-на камиона. най старият им шофьор е от 6 месеца във фирмата. правете си сметка. на камионите които са с дигитали им ги махат и слагат механични тахографи със шаиби. няма шофьор който да представи повече от 5 шаиби ако го спрат за проверка. кара се с бележки.  заплащането не е това което обещават в началото.
Имам снимка , но незнам как да е кача. някои ще ми каже ли?

Причина за редакция: Две поредни публикации и правопис!

анонименнн

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: анонименнн - Събота, 08 Септември, 2012, 15:12:47

...
Имам снимка , но не знам как да е кача. Някой ще ми каже ли?

Причина за редакция: Две поредни публикации и правопис!

Колегата тук е обяснил:
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=276.0

П.П. Не е лошо, да обърнеш малко внимание на правописа. Това е форум, а не чат. С други думи, желателно е малко по-официално да се пише, започваш изреченията с малки букви, имена също.
     Ще кажеш, аз съм само шофьор. Обаче, много работодатели биха казали: "Колкото му е интелекта, толкова му и плащам."
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

анонименнн

По пронцип пиша на латиница( знам , че не е добре това). На кирилица пиша бавно.Знам как се пише и ако пишех контролно по български език нямаше да имам грешки. А името на румен рончев нарочно съм го написал с малки букви. Исках просто да предпазя хората, а не да ме заплашват с "бан" защото това не ме интересува. Интересуваме единствено това други хора да не страдат в гореспоменатите фирми.
   И няма да кажа " аз съм само шофьор" a ще кажа:не съди за интелигентността на човек само от една публикация.

admin

Цитат на: анонименнн - Неделя, 09 Септември, 2012, 16:11:05
По пронцип пиша на латиница( знам , че не е добре това). На кирилица пиша бавно.Знам как се пише и ако пишех контролно по български език нямаше да имам грешки. А името на румен рончев нарочно съм го написал с малки букви. Исках просто да предпазя хората, а не да ме заплашват с "бан" защото това не ме интересува. Интересуваме единствено това други хора да не страдат в гореспоменатите фирми.

Принципно мен също не ме интересува нито дали пишеш на латиница, нито дали пишеш бавно на кирилица. Беше направил две поредни публикации, което е в разрез с правилата на форума и леко те предупредих. Иначе благодаря за информацията, която споделяш с нас. Това са важни неща.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

анонименнн

Това е гума на ремарке. Площ от около 50 кв.см. изтрита до тел. И не си мислете ,че е в това положение само до първият сервиз. Така се кара докато не гръмне.

!.!.!

И като гръмне те питат " как си карал- що е гръмнала :("
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Димитър Янчев

Аз съм работил за тази фирма и мога да кажа че е коректна.Незнам колегата защо така е писал,но аз никога не съм имал проблеми с камиона,гумите,Румен или с парите.

С бележки съм карал и аз,но само за да мога да се върна по-бързо и да захапя следващия курс и съответно повече пари.Гумите винаги са ми били нови,а износените винаги са били сменяни когато аз кажа.
Румен винаги е бил коректен,когато се държат коректно с него!!

stoil nedev

Цитат на: Димитър Янчев - Сряда, 02 Януари, 2013, 10:56:10
Аз съм работил за тази фирма и мога да кажа че е коректна.Незнам колегата защо така е писал,но аз никога не съм имал проблеми с камиона,гумите,Румен или с парите.

С бележки съм карал и аз,но само за да мога да се върна по-бързо и да захапя следващия курс и съответно повече пари.Гумите винаги са ми били нови,а износените винаги са били сменяни когато аз кажа.
Румен винаги е бил коректен,когато се държат коректно с него!!
Като е много коректна фирмата и като си взимал много пари защо не си там?
Защо не им слизат обявите от сайтове и вестници?
На празните ти приказки ли да вярваме или на видео и снимковия материал?
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Димитър Янчев

Роди ми се детенце и прекратих за малко с пътуванията.Иви транс ще бъде отново фирмата в която ще работя след 2-3 години.
Снимковия материал на колегата може да е на гума която той е скъсал.Все ми е тая,докато работех там минаха доста "кандидат-шофьори" и на много тъпотия съм се нагледал,на много "големи" шофьори съм се нагледал и наслушал по паркингите.

Румен Рончев е коректен с хората които са коректни с него.Плащаше по 100 лева на ден,независимо дали почиваш,караш или товариш/разтоварваш.
От първия до последния ден в който съм работил не съм бил излъган с един лев дори.

Иначе към колегата автор на темата.  Каквото си посял,това ще пожънеш.

stoil nedev

Цитат на: Димитър Янчев - Сряда, 02 Януари, 2013, 20:11:12

Румен Рончев е коректен с хората които са коректни с него.Плащаше по 100 лева на ден,независимо дали почиваш,караш или товариш/разтоварваш.

Това което пишеш е просто ..... меко казано несериозно и никой няма да се върже на лъжите ти !!!
Иначе да ти е живо и здраво детето.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Rammbon

Като знам как са се активирали джедайте последните 4-6 месеца, как не са спрели една такава композиция с изтъркани гуми, като знам също , че и като спреш първо за гумите се хващат, после с останалото.
А и за да се скъса така тази гума, колко ли е търкаляна , за да се скъса така.
Винаги ще има недоволни шофьори, но и не всички чорбаджии са имане, ама търкулил се капака, намерило си гърне :)))

Димитър Янчев

Колега,или лъжа себе си,или някой хора просто не могат да преглътнат че от всяко дърво свирка не става.Да не кажа че от болшинството и чеп за зеле не става.От кадърни шофьори,плаца му е задръстен от обърнати камиони,съдрани брезенти и гуми,изкривени ремаркета......За толкова години в Иви Транс имам едно счупено огледало.И съм забелязал едно; или си добър в работата си и хората те ценят и ти плащат или си негодник който винаги е "порязан" и вечно недоволен.
Некоректните фирми са много,нека ги покажем тук.Но на некоректните шофьори няма кой да им затвори устите.

imter

Колега,като гледам какво пишеш,май повече те бива за PR на фирмата ;D ;D ;D.Голяма реклама,голямо нещо ;).

Люси

Цитат на: Димитър Янчев - Сряда, 02 Януари, 2013, 20:11:12
От първия до последния ден в който съм работил не съм бил излъган с един лев дори.
Колега,след като шефа плаща по 100 лева на ден независимо какво правиш защо тогава нарушавате времето за каране,ако е така както казваш не би имало проблем да си спазваш времето за каране защото пак си взимаш надницата!!! :)

Димитър Янчев

Защото се влизаше в Турция по заявка от Балнак.И ако заявката е за 5-ти а аз се прибера на 1-ви,3 дни си печеля за почивка.Иначе минаваш през Пловдив транзит.А и кък па не ще кибича два дни в калта в Мехадия заради едните шайби,примерно?!?

Димитър Янчев